gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

DOKTORLAR VE TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARI

27 Ekim 2021, 20.53
A- A+
Sağlıkçılar; uzun bir süreç ve yoğun emekle yetişen zeki ve çalışkan insanlardır.
Bu sözden yola çıktığımızda da başka alanlardan yola çıktığımızda da sağlık konusunda bilgi edinmenin; zekâ, emek, yıllarca süren ekonomik sorunlar ve sağlık konusundaki birikimimin yetersizliği nedeniyle burada sayamayacağım birçok nedenlerden dolayı çok zor olduğunu görüyor; sağlık konusunda sadece Âdem ile Havva’nın giysileri kadar bir bilgiye sahip olduğumu düşünüyorum. Yani doğduğum günden farkı dalsız bir yaprak…
İşte bu hâldeyken gidiyoruz hastanelere ve hayatımızın geleceğini teslim ediyoruz sağlık çalışanlarının ellerine…
Hastanede yattığım zaman dilimlerinde; Doktoruma güvendim. Varsa yoksa Doktorum dedim. Bunu dememi seviyorum ve hâlâ varsa yoksa doktorum diyorum.
Hemşirelerimin ve tüm hastane personelinin ne kadar önemli olduklarını yine hemşireler ve diğer çalışanlar o zor günlerimde; yaşayarak, yaşatarak öğrettiler bana… Keşke hepsinin adlarını bir bir alsaydım saklardım öpe koklaya…
 Yazımı Prof. Dr. Zafer Öner Hocamdan ödünç aldığım sözlerle sürdürmek istiyorum; “Biliyorsunuz aile fertlerinden biri hastalanınca özellikle bizim ülkemizde, o ailedeki herkes hasta olur.”
Bu güzel sözü ödünç alarak bitirmek istiyorum yazımı; Birimiz hastalandığımızda tüm ailemizin ihtiyaç duyduğu Sağlık Çalışanlarının nelere ihtiyaç duyduklarını görüyoruz, okuyoruz, duyuyoruz, seyrediyoruz ve seyirci kalmayı kabul edemiyoruz.
Tüm Sağlık Çalışanlarımızın ekonomik sorunlarının giderilmesi, çalışma koşullarının iyileştirilmesi tüm haklarının verilmesini diliyor ve istiyorum.

YORUMLAR

28 Ekim 2021, 13.19
 Uzun bir süreç ve yoğun emekle yetişen zeki ve çalışkan insanlar diye tanımladığınız  meslek gurubundan; 2 çiçeği burnunda doktorun annesi olarak hep gururlandım. Hep söyledim. Söylemeye de devam edeceğim.Allahım tüm anaların evlatlarını ve benimkileri de korusun. Devletlerıne, yurttaşlarına faydalı birer insan olarak yaşasınlar.

Son cümlenize yürekten katılıyor ve ayni temennileri canı gönülden diliyorum. Ancak bu şekilde rümeysa ve onun gibi hayatını saglığa adamış bu nadide insanlar korunmuş kollanmış olacaklardır

Kaleminize sağlık.....
28 Ekim 2021, 18.29
Sağlığımızı emanet ettiğimiz, ellerinden şifa beklediğimiz Sağlık Çalışanlarının sorunlarının çözümüne destek vermenin tam da zamanı değil mi sevgili  zeRRya! Hepimizin desteklemesi... Sevgi, saygı ve selamlarımla. 
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın