gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

SEVMEDİN BENİM GİBİ..

02 Haziran 2022, 15.55
A- A+
Çok duyduk, çok dinledik şarkılarda ve şiirlerde. Çok duyduk güne gözlerimizi açıp yine güne kapatana dek gözlerimizi, geçen zaman süreci içerisinde. Çok duyduk  nakaratvari çınlarcasına kulaklarda si bemol tarzdaki o kendine masumiyet ve mağduriyet , hitap edilene ise müsebbibiyet ve mahcubiyet yükleyen o cümleyi.’’ Benim gibi sevmedin sen beni’’!..
Hasar almış ya da biten aşka dair sürecin  sonucunda bir tarafın diğer tarafa yönelik klasik, kurulmuş saat misali dudaklarından dökülen sözcük öbeği bir cümle..’’ Benim kadar sevmedin ‘’ya da’’ sevmedin benim gibi’’..
Rahatlatmaya çalışmaktadır Ahmet kendisini ve rahatlamıştır kendince de. Tüm hata Selma’nındır çünkü ona göre. Sevse idi Selma’ da Ahmet gibi, bitmeyecekti bu birliktelik Ahmet’e göre..
Klasik düz mantık bir bakış açısıdır bu ve ne yazık ki böyle bir cümle yeri geldiğinde diğer Ahmet’ler tarafından da kullanılmaktadır Selma’lara karşı..  Ve bazen de konumlar değişebiliyor, söyleyen Selma’lar söylenilen ise Ahmet’ler olabilmektedir, cinsiyet ayrımı yapmıyorum  yanlış anlaşılmak ta istemem :)
Selma ne demeli peki , böyle incitici bir söze muhatap kaldığı için ne yapmalı, ne düşünmeli ,nasıl bir karşılık vermeli. Ve ne yazık ki söyleyen hep haklı konumlandırılır toplumda  mağdurdur çünkü ve mazlumdur kendine göre..
Her ne kadar Ahmet ilişkilerinin bitmiş olmasının sebebini o cümle ile Selma’ya yüklemiş gibi görünüyorsa da ters mantık yapmanın vaktidir artık.
Ahmet, Selma’yı  90 birim sevmişse eğer  aslında Selma kendini Ahmet’e 90 birim sevdirmiş demektir bu. Ve 30 birim sevmişse Selma, Ahmet’i , Ahmet kendisini ancak 30 birim sevdirebilmiş demektir .
Ahmet’in dediği gibi değildir olay kısaca. Sevebilmek  için sevdirmek gerek . Birisi kendisini sana sevdirmiyor/sevdiremiyorsa sevemezsin.
Zamanla azalan sevgilerin ve biten ilişkilerin  nedeni de yine çeşitli nedenlerden dolayı oluşan ,azalmakta hatta yok olmakta olan sevdirmelerden oluşmaktadır
O halde ne demeli Selma?
"Benim sana sevdirdiğim gibi sevdirmedin sen bana kendini’’

YORUMLAR

02 Haziran 2022, 23.52
Di mi ya :))
Beceriksizler ordusu işte, sevdiremezler kendilerini. Sonra da yok efendim bıdıbıdıbıdı... :))))




 Şimdi Ahmet kendini Selma'ya  sevdirmek için neler yapmalı:)) 

"Ah Ahmetciğim biraz zengin olsaydın, son model arabaların olsaydı ( çoğul kullandım arabayı dikkatinizi çekerim ) severdim ben de seni." mi olay. :))      Ya da....
"Bak ben ne kadaaaaa güzelim :) dudaklarım, yanaklarım, omuz başlarım, diz kapaklarım harikulade. Sevilmek için tüm gerekli olanlara sahibim." mi :)
)  Hahahaaa oyy.....

Seviyorum kendimi, iyi ki sevdirmişim kendimi kendime :))) %100 hem de


Yeni bi sektör : On seansta kendinizi istediğiniz kişiye sevdirebilirsiniz. Bla bla blaaaa...

Kaleminize sağlık bu arada, öyle ya da böyle beni gülümseten bi yazı olmuş .  :))  smile Resmi

Hoş Geldiniz..........





03 Haziran 2022, 11.48
Kaşını , yüzünü, gözünü olağanın dışına sürüklediğinde daha güzel görünebilirsin evet ama görsellikten öte karakter, eylem ve tavırlardır yön veren ilişkilere. Güzelleşerek ve para ile mal ile kendini sevdirmeye çalışan zaten büyük bir yanılgı içindedir. Kitabın kapağı albeni der ama içi boşsa daha 10. Sayfaya gelmeden atılır kenara...
Hoşgördüm bu arada teşekkür ederim ayrıca yorum ve katkınızdan dolayı Babette..
03 Haziran 2022, 14.52
Ah keşke dediğiniz gibi olsaydı:))  Olması gerekenden bahsediyor olabilirsiniz ancak olan öyle değil. İlişkiye yön veren etkenler hayat şartlarıyla birlikte değişime uğramıştır son tahililde. :)

"Çok satanlar" diye bir bölüm olur kitapçılarda bilirsiniz muhtemelen. Bazılalarımıza göre boştur içi ancak çok satar işte :)
Bir de cidden iyi insanların değeri bilinmez olmuş, insanlar kendilerine pislik yapanları sever olmuş. Bi sendromun içine düşmüş insanlık.  Neyse, ötesine girmeyeyim.


Benim işim gırgır şamata:) Elbet birileri tarafından sevilir Ahmetler, Selmalar...
Blog ortamına yeni bi kan olmanız ümidiyle, kalın sağlıcakla efendim. :)


13 Haziran 2022, 08.49
Aşkta, sevgide sencillik ten ziyade bencillik koktuğunu görürüz aslında düşündüğümüzde. İnsan kendisini sever öncelikle. Kendisi mutlu olmuştur çünkü karşısındakinin kendisini sevdiren yönlerinden dolayı. Dolayısı ile de bu bencillikten kaynaklı olabiliyor ifade ettikleriniz Murti. Katkı ve yorumunuz için teşekkür ediyorum...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın