gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

APARTMAN YÖNETİCİSİ ARANIYOR

20 Haziran 2022, 10.44
A- A+
Apartmanımızın yönetimi için şirket ile anlaşılmıştı.

İlk zamanlar gayet güzeldi .Apartmanın dış boyası yapıldı. Merdivenler yenilendi. Bahçesi düzenlendi. Aidatlar biraz gücümüzü aşacak şekilde artmıştı ama hizmet görüyorduk.

Yönetim bu kez apartmana özel otopark yaptıracağını ve otoparkın ücretli olacağını duyurdu. Önce hepimize saçma gelse de oradan gelen gelirin apartman için kullanılacağını düşündüğümüzden yine gıkımız çıkmadı, hem de cebimizden para çıkmayacaktı. 7 numaradaki ‘’komşu’’ yaptıracak ,işletecek ve masrafını kurtarınca apartmana devredecekti. Hepimize müthiş bir fikir gibi geldi…

Daha sonra asansör için de aynı fikir ortaya atıldı. Asansör son sistem haline getirilecek ,girişte para ödemesi yapan asansörü kullanabilecekti. Gelen gelir yine apartmana harcanacakmış Bu kez itiraz eder gibi olduk ama apartmanın çoğu artık aidat ödeyemediği ve borçlandığı için ‘’icra’’ korkusu ile yine kabul edildi.

Yönetim bu kez bahçeye göz dikmişti. Bahçeyi yıkalım buraya oto yıkama yapalım diyordu. Hem de cebimizden para çıkmadan. 7 numara halledecekti.

Artık apartmandaki komşular evlerini satmaya başlamıştı. Ama kimse almıyor ve evleri ucuz fiyattan 7 numaradaki vatandaş topluyordu. Boşalan dairelere ise apartman kültürü olmayan,her evde kaç kişinin yaşadığı belli olmayan aileler taşınıyordu. Yapmayın etmeyin dedikçe de bu kez insan ayrımı mı yapıyorsunuz diyerek insanlıktan nasibini almamış muamelesi görmeye başlamıştık.
Kendi evimizde korkarak yaşamaya başlamıştık.

Sonra apartman yönetimi yeni gelenlerden hiç aidat alamadığı için borçlara ve ödemelere yetişemez oldu. Önce apartmanın elektriği kesildi. Yönetim buna da dahiyane bir çözüm bulmuştu ve öyle güzel pazarladı ki …Kapı girişine el fenerleri konuldu 5 liraya. ..Tabi ki 7 numara…Herkes kendi faturasını bir nevi kendi ödüyor diyerek ballandıra ballandıra anlatıldı…

Yönetim meğer daha önce yaptığı herşeyi de borca yapmış. Bütün ödemeler ile apartman sakinleri baş başa kalmıştı.

Yönetim ise şirketi fesh etmiş ve nerede olduğunu bulamıyorduk.

7 numara ise 5 de 1 fiyatına aldığı daireleri ipotek vererek bankadan topladığı yüklü miktarda kredi ile toz olmuştu..

Biz mi ne yapıyorduk…Yeni bir şirket arıyoruz…

YORUMLAR

21 Haziran 2022, 10.45
burdakı turkıyenın bı  özetı o apartma turkıye cumhurıyeti 
21 Haziran 2022, 21.30
Tanıyorum 7 numarada oturanı:)) Cengiz'di sanırım ismi:)))
24 Haziran 2022, 08.06
sız en ıyısı rahmetlı kemal sunala ulaşmaya bakın.tek yolunuz bu
07 Temmuz 2022, 03.02
Yönetim Mi :) bak paraın kokusunu alan olmuştur , 50 yada 100 lira ile kimseye birşey olmmaz diip     insanların kanını emer o yönetim elimden zor aldlar 2 ay önce
16 Temmuz 2022, 06.52
Helal olsun bu kadar güzel anlatılırdı ancak içinde bulduğumuz durum . Kaleminize yüreğinize sağlık 
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın