gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Özlediği bir şey ...

27 Temmuz 2022, 12.59
A- A+
O bir şey arıyordu özlediği bir şey . Bu yüzden yeni tanıştığı bir adama dahi onu özlediğini söyleyebiliyordu . Sanki özlediği başka bir şeydi. Hayatına girmiş girmemiş belki de yalnızca bir merhaba demiş birini bile sevebiliyordu. Ne arıyordu ki . Bir baba şefkati mi ? Hiç sanmıyorum . 
Aradığı bir enerjiydi . Var oluş sebebi . İçine yerleşmiş , ısrarla dışarı çakmayı bekleyen özlem , aşk , tutku ve birçok duygusal tepkimeyi dışarı atmalıydı. Sebep buydu. Her hangi birine bunu söylemek zorundaydı . 

Zaman geçiyordu . Ben istediğim şeyi bulmaya çok yaklaşmıştım . Hayatım boyunca karşıma çıkan metaforları birleştirdim. Bir çok bedel ödendi . Belki de bunlar bedel değiller yalnızca uzun süren hayat dersleriydi. 
Oturup karşımdaki pencereden dışarı çam ağaçlarının yeşiline bakıyordum . Üzerine vuran akşam güneşinin eşsiz sarılığı çamlara sarılı yeşilli rüzgarla dans eden bir çingenenin etek örtüsünü andıran bir uyum yakalatmıştı. Sadece oturup izleyen birine bile huzur verebilirdi manzara . Doğada ki bu uyum öylesine basitçe yerleştirilmiş bir sıralamadaydı ki .! Onu göremeyecek kişiler yalnızca aptal olmalıydı . Biraz küstahça bir düşünce olsa da kafamın içindekine hakim olamıyordum . Eksik olan bir his vardı içimde . Bu inandığım şey her neyse bana yeterlimiydi? Yanımda birine daha ihtiyacım varmıydı?

YORUMLAR

27 Temmuz 2022, 18.50
Yanında birine kesinlikle ihtiyacı var....

Neden mi?

''Bu yüzden yeni tanıştığı bir adama dahi onu özlediğini söyleyebiliyordu .'' cümlesinde sadece karşı cinsten bahsedilmesi yeterli bir gerekçe...

Bu gerekçe yeterli değil derseniz diğer sebepleri de satır aralarından çıkartırız isterseniz...
07 Ağustos 2022, 23.14
Sen neden agresifsin peki :)
08 Ağustos 2022, 11.18
Yanımda biri var diye
08 Ağustos 2022, 12.45
:)))))) o zaman yanında biri olması her koşulda iyi bir şey değil ..
08 Ağustos 2022, 16.23
Birinin olması değil...Birinin sürekli olması iyi değil:) 


08 Ağustos 2022, 16.24
önemli olan yaptığımız muhasebede birbiri ile ne kadar sağlam bir bağ kurulduğudur.hayatimiza o insanın ne kadar dokunduğudur.ne kadar güven duygusu verdigidir.
08 Ağustos 2022, 16.30
Duygusal bir bosluk aninda tanismis ve etkilenmissen fazlasiyla ozlersin hatta merak edersin insanların birbirlerine hoşlantı duymaları ya da özlemeleri illa görüşmelerini gerektirmez. kafanız ne kadar çok uyuşuyorsa o kadar çok yakınlık hissedersiniz gün geçtikçe farkında olmadan aranızda bağ oluşur. kendini ondan bir parça gibi hissetmeye başlarsın otomatikmen onu özlemeye başlarsın.
09 Ağustos 2022, 10.12
Cümleye ''muhasebe'' ile başlayıp ,ilişkilerin bir çıkar yumağı haline gelmesine vurgu yaptığını varsaymak istediğim manisa-bora arkadaşımızın, yorumunu 'otomatikmen' diyerek spiderman tarzında kahramanlık gerektiği imajı çizilmesi manidar olmuş..Bilinmeyenleri gün yüzne çıkartan bu yormlar ufkumu açtı.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın