gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Sevgilime; iyi ki …

26 Ağustos 2022, 08.26
A- A+

                        


Her hali, her anı ve her tavrı ile beni büyüleyen sevgilim;
                Bilemedim renk körü olduğumu sen gelmeden önce. Nasılda karalar bağlamışım aslında turuncu olan güneşin inişinde. Yakamozlar kokarmış meğer o saatlerde ne bileyim, şimdi sadece senin kokun var burnumun direğinde özlediğim.

               Beraber gittiğimiz o dağ evini hatırlıyorum da; kursun rengine bürünmüş gökler nasılda yağ misti üzerimize ama ve biz nasılda gülüşmüş, öpüşmüştük şöminenin önünde sanki yarılan göğü iplemezmişçesine. Sen nelere kadirsin aşk, evvelden ne kadar korkardım gökler inlediğinde. Şimdi nede huşu içerisindeyim sevgilim senin dizlerinin dibinde.

               Su okyanuslar var ya bakar da görmez, duyar da işitmezmişim meğer. O gemileri izlerken sen, gizliymişsin sabırla bekleyişimde. Ne güzel şimdi sana sarılmak o mavilerin derinliklerinde, ne güzel o kumsalda ayni ateşe vermek sırtlarımızı, dönerken vakit yıldızları seyretmeye. Arada koşarken yetişemedik ama birbirimize, varsın sahil şahitlik etsin nasılda eğlendiğimize.

              Önce utandı belki de kızardı aşkından yanaklarım, sonra aşkınla güzelleşip kırmızıya boyandı dudaklarım, sonunda kalbime diktin kırmızı bayrağını, fetih ettin aşkınla narin varlığımı.

             Beni rengarenk yapan rengarenk sevgilim; bilemezsin ne kadar güzel senin o yeşil gözlerin, beni benden aldı içime isleyen öz şiirlerin. Her sabah açışımla gözlerimi, eritiyor gülüşün sanki beni. Seninle karşılaştım ve dünyam keşif etti tüm renklerini. İyi ki buldum ve sevdim seni …
 

YORUMLAR

30 Ağustos 2022, 22.26
Buram, buram aşk kokan bir yazı...Derınden hissetmiş, hissettirmişsin...Tebrıkler !!!
03 Eylül 2022, 17.51
       Gerçek aşkı nerede görse tanıyan yüce gönüllü zeRRya teşekkür ederim.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın