gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

..Bi Hintli..

20 Eylül 2022, 13.31
A- A+

Bi gun arkadas ortaminda bi hintli arkadasla tanistim o kadar etkileyici ki, isikli bir pistte hint dansi yapiyormusuz gibi garip hayallere daldim.. Uzerimde onlara ozgu kiyafet, alnimin tam ortasinda bir nokta, tepemizde ucusan kalpcikler falan.. Ve fonda cori cori hammoribi yaykerenliiiiiii sarkisi..

Ah ben ve benim su fantastik hayallerim..

Osmanli tarihini, Ataturk'u ve reformlarini bi Turk gencinden cok daha iyi biliyor olmasi bile ondan etkilenmem icin yeterli bir sebep. 

Adam tipik hintli goruntusune sahip, yani pek yakisikli sayilmaz. Ama ses tonu, hal ve hareketleri, tavirlari, kendinden emin durusu, zekasi o kadar karizmatik ki, butun bu özellikler onu benim gozumde adeta bir biscolata erkegine donusturdu...

Hintliler zaten millet olarak cok zeki ve inanilmaz kulturlu insanlar. Ama cogunun yanina baharat kokusundan yanasamazsiniz, yemek cesni kokarlar. Maalesef muhterem Gandhi'ciler temizlik konusunda bizim kadar hassas degiller.. Ama beni etkileyen beyefendiyi diger hintlilerden ayri kilan en buyuk özellikte bu.. Mis kokuyor olusu :))))

Biz kadinlar her ne kadar ilk bakista yakisikliliga aldaniyormusuz gibi gorunsekte aslinda bir erkekte bizi esas etkileyen sey onun zekasi ve gucudur. En azindan bu benim icin böyle.

Simdi oyle bir anlattim ki adama asik oldum sanacaksiniz ama hayir tum bunlar maalesef tek basina yeterli olmuyor, adamin beynini ve ruhunu alip bir turkun bedenine oturtsam o zaman Leyla'ya donebilirdim ama sadece hayranlik olarak kaldi. 

Neyse bu yuruyen karizma bana dondu ve dedi ki "hay gidi zalim gidi ne demek?" dedi. Tabi bunu benden ingilizce olarak aciklamami bekliyor. Lan nasil anlatilir ki bu. Hem de benim berbat ingilizcemle..Ovşet !!

Adama baska sarki yokmus gibi, gitmisler aciklamasi en zor en kiro sarkiyi dinlettirmisler :)) 

Dogal olarak apistim kaldim. Bunun turkcedeki manasini bile aciklayamazken ingilizce olarak zarzor aciklamaya calistim, ne kadarini anladi bilemiyorum artik. 

Bu olayla aslinda ne kadar zor bir dilimiz oldugunu bir kez daha farkettim. Hele o acayip turkulerimiz yok mu :)

Ya adam bana "caney caney caney iste meydaney"in anlamini sorsaydi? iste o zaman ayvayi yerdim.

Misal le le le sakine niye gittin tütüne? olsa hey hey hey sakine why did you go to tobacco? bir parca kurtaririz :))

Bazi turkulerimiz harbiden cok sacma ama. Misal; Damat damat lolololo damat, bir elma da geline at kopsun kiyamat :) What does it mean :)))) yav damat geline niye elma atiyor ki?

hahaha ilahi komedi yaaaaaaaaa :D

hey dostum sadece biraz eglenmek istemistik
sorun istemiyorum lanet olsun ahbap!
Simdi o silahi yavasca yere birak ve eglenmene bak...


YORUMLAR

21 Eylül 2022, 00.54
     Iyi ki sizin hintli ''-dangidi dan dangidi dandan samasak doveci, ebelerin ilacidir ebe gumeci'' turkusunu bilmiyor mus :) ya sorsaydi ?
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın