gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Değişmem

02 Ağustos 2023, 06.11
A- A+
Ben bu hikayenin yanlış kişisiyim belki de. Hiç olmadık yerde olmadık zamandayım.Neresinden tutsam elimde kalan hayallerim var. İçimde biriktiripte kendime sustuklarım. Hadi kalk gidelimi bekleyen avuçlarım var. Bide kaybetmeye doyamadığım savaşlarım..

Bazen tek bir insan tek bir olay tek bir söz değiştirir ya hayatını bende öyle bir yerdeyim belki de. Eski halimi kaybettiğimi biliyorum. Kendimle çoktan vedalaştım zaten, yarınla ertesi günle de..

Bazı şeyler geçmiyor ama değişiyor. Bazı şeyler hep yarım kalacak bazı yanımız eksik. Bazen kabullenirsin acı bedeninde karışır. Hiç kimsenin bilmediği bir hikaye..Hiç kimsenin bilmediği son..

Biz diye bişey yarattık ne varsa sakladık içine, sardık sarmaladık kendimizden kaçtık.
Ben karanlıkta kalan tarafım. Kendimden başka kimseye şikayetim yok. Bir parçam uzakta bir parçam yarım  bütün değilim artık. Aylar günler saatler dakikalarım, keşke çıkıp kapatılacak bir kapısı olsaydı hayatın..

YORUMLAR

03 Ağustos 2023, 13.45
güzel bir özettt

11 Ağustos 2023, 02.34
Arada kapıyı aralayıp bakabilseydik ya merak ederim noluyo diye.Çok beğendim,üslubunu.Ruhuna sağlik
30 Ağustos 2023, 04.12
Yüregine kalemine saglık ,,, ''insanlar güçsüz oldukları için aglamazlar.Çok uzun süre güçlü oldukları için ağlarlar'' ve çok zormuş insanın sevildiğini sanması Tırnaklarıyla kazıdığı bir aşkta, tırnak kadar değerinin olmaması
05 Eylül 2023, 18.12
Yüregine saglik emegine saglik…
15 Eylül 2023, 12.35
kalemine emeğine sağlık
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın