gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Saat hayatı beş geçe

18 Eylül 2023, 00.35
A- A+
Hayattan ders ala ala ilerliyoruz zamanda. Yeni hisler sevinçler hüzünler yaşantılar. Bazıları zamanla değerini yitirip gidiyor bazıları da aklının tam ortasında yer ediniyor.Nereye gidersen git nerde olursan ol saat kaç olursa olsun alıp vermeyi bırakamayacağın nefesin gibi kalıyor sende.Ve sen ne yaparsan yap istediklerin olsun olmasın zaman asla senin için beklemiyor.Ne güzel anlarda yavaşlatıp kalabiliyorsun nede kötü geçen zamanı çabucak geçsin diye hızlandırabiliyorsun. Aklınla kalbin çoğu zaman orta yolu bulup anlaşamıyor onlar didişip dururken farkına varmadan bir gün daha eksiliyor hayatından.

Her istediğimiz olmuyor olmayacak elbette.Ama bazen kabul edemiyor insan buna alışmayı bilmesini gerektiği halde.Bunun çözümü nedir bende bilemiyorum.Kendim için değer verdiklerim için elimden geleni yapmaktan başka bir çözümüm yok.

Sen ne kadar çabalarsan çabala istediğin kadar uğraş dur mutluluk tesadüften ibaret..En azından çevresindekilerin mutluluğu için birşeyler yapmalı insan kendini mutlu edemese de. Hayat sandığımız kadar uzun değil yarın yirmi dört saat dün bir dakika..

Ben içimi döktüm şimdi sen otur ve düşün..Üzdüğün kırdığın kırıldığın küs kaldığın o kişiye git..Boşver haklıydım haksızdım eskide kaldı.Sen yap sevgi sende kalsın bir daha buna fırsatın olmayabilir.
Belki bir tebessüme bakıyodur her şey..Bilemezsin..

YORUMLAR

18 Eylül 2023, 10.53
yüreğine sağlık güzel bir yazı
30 Eylül 2023, 16.21
Harika olmus yazin yüregine eline saglik
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın