gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Seni bulayım derken kendimi kaybettim

29 Ocak 2024, 04.23
A- A+
Sürekli şikayet ettiğimi olumsuz şeyler yazdığımı biliyorum. Bir çok şeyi en yakınımıza bile anlatamayabiliyoruz bazen ya da anlatmak istemiyoruz.
Hiç tanımadığın görmediğin seni tarafsız şekilde dinleyecek hiçbir şekilde yargılamayacak belki de bir daha denk gelmeyecek kişilere anlatması daha kolay geliyor.Burada bir çok kişinin yaptığı gibi.. Ben bunu da yapamıyorum aslında. Kendi anlayamadığım hikayemi kime nasıl anlatabilirim ki..

Ama bazen o kadar çok şey birikiyor ki içimde kendimden kaçmak istiyorum, birini dinlemek duymak istemediğinde kulaklarını kaparsın yerini değiştirirsin bir şekilde duymaz dinlemezsin peki ya kendi iç sesin..Bitmek bilmeyen sorular duymak istemedikçe ısrarla dört bir yanını saran o ses bundan kaçabilir misin..
Biraz olsun çıksın istiyorum içimden ne bir cevap bulsun ne kimse anlasın sadece yazı da olsa dökülsün içimden..

Sana gelince gülüşü güzel kadın.. Canımı yaktığında bile senden başka yere gidemedim. Arada bir geldin serinlettin, uğradın sadece bir nevi mahkum kontrolü.
Benimde dertlerim vardı uğraşlarım zorluklarım hepsini bi kenara koydum.. Sadece gülüşünü bölüşmek istedim.
Kırgınım sana her şeyimle kırgınım sustuklarına söylediklerine kırgınım biliyorum sandıklarıma kırgınım.
Yarım kalmak filan değil bu hiç kaldım bana kendimden bile bişey bırakmadın. Gülüşlerim sevişim tüm iyi huylarım geçmişte kaldı.

Bazen oluyormuş gibi olurdu ya çok gülerdik hani hiç durmadan, bu günü not edelim en kötü anlarımızda döneriz derdik onlarla bile avunamıyorum.
Sana sesimi duyuramadım ya kimse dinlemesin artık.Kalsın her şey içimde öylece. Tebessüm etmeye bile korkar oldum sanki daha sonrasında fazlasını alacaklarmış gibi.

Kendimi kandırmak istiyorum. Artık pes etmek istiyorum kendi başıma mücadele edip kendi kendimi ayağa kaldırmaktan yoruldum. Ne kimseye açabiliyorum içimi ne içimden atabiliyorum her yanım çevrili bir sessizliğe hapsoldum sanki.
Hafiflemeyecek misin artık, bir gün olsun azalmayacak mısın.. Olmadı işte yeri göğü bir etsen olmadı anlamayacak mısın. Lütfen aklım mutlu olduğun bir anda kal artık. Yapmayacağını bilsem de bunu istiyorum..

Kimseye tavsiye verebilecek bir halde olmasam da.. Mutlu anlarınızın kıymetini bilin, çünkü onlar çok kısa...

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın