gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Şehvet

27 Mart 2024, 05.36
A- A+

Başlangıç yazısının devamı niteliğinde, 7 büyük günah ((Şehvet, oburluk , açgözlülük, tembellik, öfke, kıskançlık ve kibir…)

https://www.youtube.com/watch?v=xzCEdSKMkdU

Oku takip etti ve İlk kapının önündeydi…

Girişte, teninin üzerine giydiği kül rengi  smokiniyle bir delikanlı, “Hayatına hoş geldin” sizi bekliyorduk diyerek eğildi. Bir eliyle şapkasını çıplak göğsüne alarak, öbür eliyle kapı kolunu eş zamanlı tutarak kapıyı ileriye doğru ittirdi. Tiz bir gıcırtı sesi duyuldu, kulaklarının alışık olduğu…
-Geri dönüşü yok … Matmazel… Özgürlüğün ve zevkin en iyisi burada, herkes bunu ister! Ve hiçbir istek sonsuza kadar sürmez…

-Yüzünde bir tebessüm oluştu, sonsuzluğun kendisine baktığını bilmiyor muydu!. İstekleri hep O yönetirdi. Soğuk elleriyle delikanlının çenesinden yukarıya doğru başını kaldırdı. Kulağına doğru yavaşça eğilerek; fısıldadı-

Sonsuzluk benim  ve zaman Takip eden gölgem.
İzin ver içeri girsin!

Delikanlı kısık göz kapaklarını araladı. Bebeğinin etrafında hareket eden mavi halkaları, siyahının içine gömdü… Kararmış gözlerini gözlerinden ayırmadan, iri ellerinin parmaklarını  boynunda gezdirmeye başladı.

Hareketsiz kalmıştı, gözlerinin girdabına yakalanan kiri- denizine bakarak arınıyordu sanki…
Kanı tüm hücrelerinden çekilerek, her bir dokunuşunda şah damarında atıyordu…

Zaman dokunuşlarıyla soluğunu kestiği anda. -Delikanlı Baş Parmağının ucuyla şah damarına bastırarak, boynuna taktığı kolyeyi bir çekişte kopardı!

Nefessiz kalmıştı! Gözlerinin girdabından çıkarak derin bir nefes aldı, sendelediğinde, iki eliyle düşmemek için  dokunduğu teninden dudaklarına bir öpüş mesafesindeydi.
Soğuk nefesini yüzünde gezdirirken, ölümün sesini duydu…


“-Ateşten yananın ateşe doymadığı, bastırmaya çabaladığın her güdü, zihninde yuvalanan bir yılan gibi seni zehirliyor.” Dorian Gray'in Portresi-Oscar Wilde

Şimdi gir içeri …
İzin ver Doyum zehrini akıtsın .

“-Nasılsa bütün yollar aynı noktada son bulur Düş Kırıklığı…” Dorian Gray'in Portresi-Oscar Wilde

-Burada bekliyorum… Emanetin,  ölümün ellerinde dünyayı yönetmek isteyen… Çıkışta alırsınız… Herkes; dünyayı yönetmek ister… Matmazel!

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın