gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Bölüm 4.. En büyük KORKU nedir?..

27 Mart 2024, 13.15
A- A+
Ormanın bitiminde uzun ve tuzaklı çitle çevrilmiş toprak ve kayalık bir alanda yerde bir çocuk onu izleyen gözlerden habersizce kendi kendine oynuyordu.

Güneşin batmasına bir saat kalmıştı...

Dünya dördüncü defa felaketlerle yıkılmış, meteor çarpmaları ile bütün tabiat ve bilinen eko yaşam değişmiş, yeniden yeni tür yaratıklarla başka bir zaman ve ilkel yaşam başlamıştı. Teknoloji, elektrik, binalar, araçlar yoktu..Artık insanlar avcı değil tuhaf yaratıkların avı idiler. Kendilerini ve türlerini korumak için türlü yollar bulsalar da çok farkı yaratıkların tuzağına düşüyorlardı. Güneş anca birkaç saat görünüyor sonra Venüs ve ayın ışığı ile aydınlanıyordu dünya. Buda insanları avlamak için, yarasa gibi gözleri ile tuhaf yaratıklara kaçınılmaz fırsatlar doğuruyordu....


Çitlerin öbür tarafında iki grup vardı. Öndeki grupta dev bir kanguruya benzer yılan gibi derisi olan dişi yaratık ince uzun kuyruğuyla başını kaşırken arkasından sesler geliyordu. Yumruğu kadar olan gözlerini kocaman açmış, incecik göz çizgisi bakışlarını çocuğa mıhlanmış, aşağı doğru upuzun çenesinden hafif hafif salyaları göbeğine akıyordu. 
Yanındaki erkek yaratık kedi ile godzilla karışımına benziyorve diken gibi tüylüleri vardı. Ayak tırnakları el parmaklarından daha uzun olan bu yaratık tırnaklarını birbirine sürterek daha kesinleştiriyordu. Onların yanında timsaha benzer sürüngen ama kanatları da olan, öne doğru uzun çeneli, sivri dişli iki yaratık vardı. Hepsinin gözleri çocukta sabırsızlıkla güneşin batmasını bekliyorlardı.
 Arkalarında saklanmış gibi görünse de açık açık meydan okuyan farkılı bir yaratık sürüsü başlarında devasa kafası olan önderleri ile bekliyorlardı. 

Dişi yaratığın tek besin kaynağı beyindi, herkesten önce saldırıp avının gözlerinden kuyruğunu sokup direk beyni emerek yiyordu.
 Öbür iki timsaha benzeyen kanatlı yaratıklar iç organları ne olursa olsun yerlerdi. Tırnakları uzun olan da bir kalp ve kan ile aylarca hayata kalırdı.
Pusuda bekleyen yaratıklarsa et ve deri ile beslenirler. Aç kalınca insan, başka yaratıklar farketmez hepsini yerlerdi..

Güneşin batmasına yarım saat kalmıştı.

Ben hava da bir sandalyeye ağzım iğrenç kokulu deri parçaları ile elim ayağim dikenli gibi iplerle bağlı uzaktan onları seyrediyordum. Kimin neyin tutsağıyım, nasıl geldim oraya bilmiyorum. Sonradan farketim Oğlumuzmuş o çocuk kendi kendine oynuyordu. Ne işi vardı orada neden yalnızdı bilmiyorum. O tuhaf yaratıklar onun izliyordu. Oğlumuzu öldürüp yiyeceklerdi. 
Kalbim yerinden çıkacakmış gibiydi, kan ter içinde tir tir tiryordum. Kan beynime hücum etmişti, çırpındıkça dikenli ipler derime daha çok saplanıyor, kanatıyor acıtıyor ama çözülmüyordu. Beynimden neler geçiyordu o korku ile daha çok çırpınıyor ama hiç birşey yapamıyordum çaresizdim..

Güneşin batmasına çok az kalmıştı.

Yağmur ciselemeye başlamıştı, ormanın içinden sen iki boynuzlu dev gibi mavi bir atın üstünde 4 nala oğlumuza doğru kahramanca gidiyordun. Saçların uçuşuyordu, bir amazon komutanı gibi kırmızı deri zırh giyinmiştin kemerinde kırbaç ve bıçakların, elinde büyük parlak bir kılınç vardı. Hızla o uzun çiti atladı atın oğlumuzun yanına gittin onu tuttuğun gibi atın üstüne aldın, kahkahalar attı seni görünce oğlumuz.
 O ara öndeki dörtlü yaratıklar seni görünce çiti atladılar size doğru hızla geliyorlardı. Sen farkettin onları oğlanı sıkıca tutun, bir eline kılınç dev atı hızla üstünlerin doğru sürdün. Bir iki kılıç darbesi ile önde olan iki timsaha benzeyenlerin kanatlarını biçtin, sonra kafalarını uçturdun acayip bir sıvı aktı. 
Arkasından erkek yaratık geliyordu kılıçla bir darbe karnına vurdun bağırsakları dağıldı, bir darbe yüzüne vurdun, kanlar fışkırdı sendeydi, boynuna vurdun, kellesi düşerken top gibi zıpladı. Dişi yaratık çok çevikti ordan oraya zıplıyordu sen habire kılınç savuruyor ama isabet etiremiyordun. 
Bir an o koca kuyruğuyla oğlumuza dokundu.
 Senin saçlar havaya kalktı adeta aslan gibi kükredin, gözlerin ejderha gibi ışık saçtı, bir darbe ile kuyruğunu kestin acayip sesler çıktı. Kocaman açmıştı gözlerini sonra ellerini uzattı, sen birdaha birdaha savurdun kılınç iki kolunu da kestin. Atın üstünden ona tekme attın yaratık düşerken birde koca ağzını ikiye ayırıp, kellesini kestin kan yerine duman çıktı, kahramanım benim..
 
Sevinçten bağırmaya çalıştım ama beni görmüyordun, bizim oğlan eğleniyordu kahkahalar atıyordu hala. Arkadaki yaratıklar çok kalabalıktı yayıldılar sana doğru geliyorlardı. Hem öldürdüğün yaratıkları hem sizi yemek için çitlerin önüne kadar geldiler, birbirlerinin üstüne basarak atlamaya başladılar, ama hareketleri ağır mesafe uzundu.
Önderleri olan yaratık acayip acayip sesler çıkartıp bağırıyor, yeri göğü inletti adeta, sen döndürdün o dev atı ormana doğru son sürat koşturup çiti atlattın karanlıkta ormana girip kayboldun. Yaratıklar daha çok bağırıyorlardı.. 


 "Alppp Alppppp" diye bağıran sesi duydum. O an son bir çaba ile çırpındım ve yataktan yere düştüm gözümü açtığımda hava aydınlanmış, benim kahraman karım karşımda şaşkın şaşkın bana bakıyordu kan ter içinde nefes nefese kalmıştım.
___"Ne oldu kabus mu? göründün" dedi. 
_"Kabus mu, gerçek mi bilmem ama sen benim kahramanımsın" derken ağzım kupkuruydu. Kalkıp suya uzandım, şişeyi başıma dikip kana kana içtim. Kalbim yavaşladı yerimden fırladım hemen oğlumun odasına koştum baktım, yatağında melek gibi mışıl mışıl uyuyor. Derin bir nefes alıp şükrettim. Karım peşimden gelmişti.
 __"hadi yüzünü yıka da anlat".
Yüzümü yıkadım geldim bir kahve yapmıştı aldım ilk yudumu alıp gülümsedim ona. 
 Biraz evvel olanların hepsini tek tek anlattım.
O yaratık bağırtıları arasında Alppp alppp diye sesini duydum düştüm işte.
___"Deli o ne biçim rüya " 
_ "He rüyayı ben seçtim dimi "
___"Bilinç atına girmiş ondan görmüşsün".
_Altını üstünü bilmem çok kötüydü ama kahraman karıcığım geldi sonunda pis yaratıkları öldürdü ;))..
___"Ne sandın ben hep kahramanım zaten :))"
_ " İyi ki o gün beni gördün aşık oldun biricik kahramanım;))" 
___"Kim görmüş bakalım Allah'ım peşimden koşan kimdi ?".
_" Tabii koşacağım. Aradığım her şey sende vardı. İdeal kahramanım, hem güzel, hem de her meziyeti var , sayayım mı daha ;)))"..
___"Say.. say.. ama sonunda bir şey isteme o yaratıklara seni veririm ;))"..
_ Sadece kahvaltıya pişi yap diyecektim:( Bana kıyacaksın ha vay kahramana bak ;)..
___"Lafa tutma beni oğlanı kaldırmam gerek, açıkmıştır. O doysun, yaparım pişiyi "
_"Tamam, sen kaldır ben kapıları, bacaları kontrol edeyim fırından hamur alayım"..
____ Alppppp Alpppppp rüyaydı oooo
_ Bende seni seviyorum. Biricik kahramanımsın karıcığım. ;))..

... zırrrrr zırrrrrr....

Telefonun alarmı çalar. Uyanıp yatağın kenarına oturur. Telefonu eline alıp alarmı kapatır, yüzünde çok tuhaf bir ifade ile tuşlara hızla basar "alo" sesini duyunca selam sabah demeden, "Abinin güvenlik şirketine gidince, hemen bugün sağlam bir proje ile evimi tam güvenlikli istiyorum. Karım ve oğlumun güvenliği için... çok acil" .. diyerek cevap beklemeden telefonu kapatır...

Bir kaç saat sonra;
Yıldıray, Güvenlik Şirketine girip, abisinin odasına geçer.
_"Abi, Alp aradı, Acil evine güvenlik projesi istiyor, şaşırdım."
_"Niye şaşırdın ki ? hazırlarız proje.."
_ "Karımın ve oğlumun güvenliği için, korumam lazım onları" ...dedi .
_ "Eee ne var bunda, doğal ?"
_Alp evli değil ki abi !! Çok  Korkmuş gibi çok panik, konuştu birde !!...

        .... s o n .....
       
En büyük KORKU nedir.?..

Sevdiklerine ulaşamıyor, onların en kötü anında çabalıyorsun ama elinden hiç birşey gelmiyor.. Binlerce değişik, farklı sebep olabilir bu yaşananlar... 
O zamanlar işte O tarifsiz KORKUYU her hücrende HİSSEDİYORSUN... 

Ya sizin en büyük KORKUNUZ nedir?
      
..! ₭₳Ⱡ₱ ƘoƦƘu              10 Mart 2024....

YORUMLAR

27 Mart 2024, 16.44
Alp ne kadar da ağır kanlısın sen ya hu...  smile Resmi Sen bu blogu yazalı bir ay oldu ve daha yeni atıyorsun, pess gerçekten . Bı an hiç paylaşmayacaksın sandımsmile Resmi

Rüya içinde rüya , bambaşka bir blog olmuş . Severek okudum . Alp ya senin şu eşini ve oğlunu korumak için evine yaptıracağın güvenlik sisteminden benim eve de istiyorum. Hatta ve hattaaaa hayali kahramanın ile tanışmak isterim smile Resmi Okurken bı ara ,bu adam ne zaman evlendi be diye düşünmeden edemedim . smile Resmi

Benim sana komik gelecek korkularım var , mesela gökgürültüsü, karanlık, eve giren hırsız ile karşı karşıya gelmek vb. Ama en büyük korkumu soracak olursan , sevdiklerimi kaybetmek derim .

Bu güzel bloğun için kalemine , yüreğine sağlık. . .smile Resmi
27 Mart 2024, 17.07
alppppppppppppp; bir sorum var yataktan düşünce bir yerin acıdı mı :D
28 Mart 2024, 09.26
Yazıyı haylice değiştirmişsin. Bu halini çok sevdim. Sonundaki ters köşeyi inanılmaz etkileyici buldum. Bu tarz kurgu hikayeleri çok severim ve keyifle okudum. Sanırım benimde en büyük korkularım, anlamsız ama gerçek olmasa da gördüğüm kabuslar. 

Yüreğine, emeğine, aklına sağlık. Umarım bu tarzın devamı gelir. smile Resmi
28 Mart 2024, 13.39
          KALP'i güzel insan yazın güzelde bune korkusu ya böyle  !!!!!!!
daha evlenmeden karısı olmadan karısından korkan olmak nasıl bir duyg yüklemesi ise 
hadi biz eviliyiz karımızdan korkarız da
 ayrıca bir laf vardır karısından kormayan koca yoktur diye??????
ama daha karısı olmadan karısından korkan da ilk sen olcen herhalde
bu nasıl bir ÖD korkusu ise smile Resmismile Resmi anlayan anladı
devamlarını bekliyoruz yazılarının
kalbi güzel    insan
28 Mart 2024, 14.45
Lilaaaaa smile Resmi bağırma bana anca bekledim üst üste olmasın diye beaa smile Resmi sende tetikte bekliyormuşsun anladımsmile Resmismile Resmi..
 Evet bu sefer ilk defa fantastik değişik oldu severek yazdım son hali bu işte beğendiğine sevindimsmile Resmi. Sen bile evlendi mi? dediysen olmuş bu smile Resmismile Resmi
Kem kümsmile Resmi gene kem kümmmsmile Resmi kahraman mı dedin sen smile Resmi kem kümsmile Resmi smile Resmi. smile Resmismile Resmi . ( alp herzanki gibi lafı hemen çevirir  )...smile Resmi.. Güvenlik şart bak ihmal etme hemen yaptır. Teşekkürler fırça ve yorum için smile Resmismile Resmi.
28 Mart 2024, 14.54
fcnfont_34 Ablaa yaa bilmiyor musun? batal boy yatak benim gibiler için icat edildi smile Resmismile Resmi. Arada düşmüşümdür  ufak yataktan  genelde yastık yorgan düşer/. Nerde ne yakladin sende smile Resmi sağol ablam güldürdün beni smile Resmi smile Resmismile Resmi
28 Mart 2024, 15.08
Bertaraf.  Evet sana fikrin için ilk yolladım biliyorsun eklemeler ve düzeni değiştim o ters köşe dediğin yer amacım idi oldu ise başardım demek.. Bu tür ilk yazdım oldu, hemde severim fantastik , efsane olaylarını keyif aldım yazarken . 
Tabii ki anlam da önemli biz aile değerlerine önem veririz koruma iç güdüsü çok fazla anneler de ve babalar da konu çocuk olunca akan sular durur bilirsin. 
Korkunun halleri de böyle belli oluyor. Kimse korkusuz değil zaten. Ben rüyalarımı çok nadir hatırlarım aslinda ... Teşekkürler Yorumun için bende yazarım ama senden daha güzelini bekliyorum dedim gitti smile Resmi  

28 Mart 2024, 15.22
! PAŞA PAŞA rütbelerini söktürtme bana smile Resmismile Resmi ..Yorumlara cevap yazim derken baktım Paşa hazretleri yazmış. smile Resmi Güldürdün valla smile Resmi kem küm idman yapıyorum bende olursa karıcığım diye senaryo gereği korku moduna sokuyorum kendimi  smile Resmi...   Uslu uslu korkucam işte bak anlatırken becerdim demek ki ama korkarken gülerim ben dayanamam smile Resmi smile Resmi sağol bu düşüncen için smile Resmi  bu şarkıyı  iyi dinlesmile Resmismile Resmi Teşekürler  açık ettiğin için korkumusmile Resmismile Resmi...
https://music.youtube.com/watch?v=W7GhtEEsSvs&si=MQe_yr_TdJQwysj_
28 Mart 2024, 23.11
slmmm kardeşimmm! okumaya başladım ikinci paragrafta heh didim kalp in toto açıkta kalmış kargaşık burgaşık rüyalar görmüş .:d amaaa hakkını yememek gerek hikaye güzeldi.gençken çok conan falanmı okudun acaba :D 
selamlar sevgiler

29 Mart 2024, 11.37
----BaLTalıAbiİ  smile Resmi Selam abicim, kurbana daha var sen baltayı baya keskinleştirmisin önce Alpte mi deneyim dedinsmile Resmismile Resmi smile Resmi... Haķkimi yeme tabii,  genelde üstüm açık uyurum da 
smile Resmi ben rüyami hatırlamam işin kötüsü o, ne rüyalar görüyorum kimbilir smile Resmismile Resmi.. Tamamen hayali keyifle yazdımsmile Resmi.. Tabii ki neredeyse tüm fantastik flimleri izledim sayılırsmile Resmismile Resmi sende izlemişsindir. Keyifle okuduysan ne mutlu bana. Sen neden korkarsın acabaa?smile Resmi.. Sayın BALTALI ABİMMsmile Resmismile Resmi seni sevmeyen ölsün smile Resmi çok sağol okuyup yorumun için bir başka güzel oldu gerçekten seni burda görmek smile Resmi Teşekürler...

29 Mart 2024, 13.37
Kalp bunu yazarken hic üsenmedin mi
30 Mart 2024, 03.22
Bir blog yazdım. Babamla unutamadığım , her anlattığımda aynı heyecanla anlattığım anımsmile Resmi Bir gün Alp'e anlattım. Nasıl mutlu dinledi, nasıl heyecanlı smile Resmi günler geçti ortak arkadaşımız masadayken dedi ki Melis babanla olan anını anlatır mısın? Benden daha heyecanlıydı  smile Resmi Ben de anlattım masada.. Dedi ki her anlatmanda aynı duygudasın sanki yaşıyorsun o anı, seninle ben de yaşıyorum smile Resmi Haklıydı o gün benim için çok önemliydi... Neden olmasın babamla olan anım..

Bir gün dedim ki blog yazdım Alp okur musun? Meliss dedi çok güzelll çokk...
Tek sıkıntı olarak (kendi adıma) yoruma kapatayım mı dedim? Neden kapatacaksın ki dedi. Kapama.. Dedim ki benim için önemli bir anı sıkıntı olmaz dimi?

Ben Blogu yayınladım. Mesajlar geliyor fln.. Her şey güzel. Alp Canımın da 3 ay içinde hem annesi hem kardeşi vefat etti smile Resmi benim hayatımı da biliyor. Blogta da hem babam hem kardeşim var.. Bana harika bir mesaj yazdı..

Ne yazık ki bizim duygularımızı anlamayan ki herkes anlamak zorunda değil bir takım olaylar oldu. İlk günler çok kızdım çokkk.. Blogu sildim, Alp'e kızdım ... Dedim kii benim en güzel anımm babamla en güzel zamanım Alp! Sıkıntı olsun istemiyorum, ben mesajımı yazdım sıkıntı yoktu sen neden bu kadar kızıp cvp verdin dedim.. Alp'e çok kızdım çokk smile Resmi Hatta Blogu silerken şunu yazdım desteğe kendi arkadaşım dahi olsa benim anımı kimse önemsiz hissettiremez.. Böyle bi cümle kurdum smile Resmi

Sonra dank etti ne zaman biliyor musunuz ? Dün akşam! smile Resmi Evet benim annem babam vefat etti. Kardeşim canım var yanımda.. Ama hani derler yaa Acı taze smile Resmi Alp'in acısı öyle tazeydi ki.. Söylenen her söz , her yorum onu üzecekti onu kıracaktı.. Biliyorum ben yaşadım. Örnek vereyim mesela.. Babam öldüğünde bana baş sağlığı dileyenlerden nefret etmiştim. Neden mi? Bana senin baban öldü Melis diyorlardı sanki smile Resmi Uzun bir süre yakınlarımdan biri vefat edince baş sağlığı dileyemedim...
İnsan bazen ne yapacağını bilemiyor, bencillik yapıyor :(

Korku demişsin Alp... Bu yorumda çokça korku var gördüğün gibi.. En çok da sevdiklerini kaybetme korkusu...

Aslında çok eğlenceli, uzun zamandır beğenerek, gülümseyerek okuduğum bloglarından birisi ama benim yorum da böyle olsun:(
 
Canlarımızın mekanı cennet olsun smile Resmi smile Resmi
30 Mart 2024, 12.08
Apri! Ne yazayım bilemedim  dondum kaldım  bu yorumu görünce beklemiyordum smile Resmi...

Senin blogu kaldırman en çok beni üzdü bunu anlayamaz kimseee.... 


Önce  şunu anlatayım ACI TAZE  dedim..  Acı bir yara ile oluşur, bazen bir yerimiz kesilir, düşeriz yada bir kaza ile acı duyarsınız. O Yara kanar, kanı silersin ilaç sürersin, zaman ile kabuk bağlar sonra kabuk düşer  çoğu zaman o yaradan size görünen bir iz kalir. Ve  YALNIZ siz bilirsiniz o yaranın  başını  sonunu yaşadığınızı..  Acı başın da tazedir acıtır,  sonra ise izi kalır o acının size.. Bu izi sorsalar bile asla o yaşanılan süreci kimse anlatamaz anlatmaya çalışır belki ama karşısındaki asla anlayamaz... ACI kişiye ve olaya göre Sadece size AİTTİR.... 

Birde görünmeyen acı var işte  o acıyı yaşanan bilir,   elbetteki çoğu kişi bizim gibi sevdiklerini kaybetmiştir. Onlar kendi acılarını, biz kendi acımızı biliriz ama bir ortak nokta vardır.  O kişiler ile empati yapar onları daha iyi anlar, daha yakın hissederiz.. Ve zamanla geçer, zamanla alışırsın gibi teselli sözleri söylenir çünkü o içinizde ki Yara zamanla kuruyacak, kabuk bağlayacak, sonra izi kalacak bilirler..
Ters olan hareket biçimini anlatmaya lüzum görmüyorum değmez o tipleri anlatmaya ...

Mola..... Devamı gelecek 

31 Mart 2024, 22.59
Apri! Yazdığın yoruma öyle çok şey yazmak istedim ki... Çok düşündüm sonra dedim ki bazı şeyler bizde kalmalı gerekisiz olaylar, insanlar için değmez hiçbir şeye bizim seviyemiz belli ödün vermeden devam ediyoruz birlikte işte...

Aklıma geldi Annen vefat edince Annenin telefonu sende ve arayanlar oluyor du cevap vermekte zorlanıyorum demiştin.smile Resmi .. Benim şimdi 2 telefonum daha var hatları kapatmadım ödüyorum hala kıyamadım daha. Arayan mesaj atan da oldu başlar da son aylarda sustu herkes ve hala ne yapayim karar veremedim öyle bekliyorum iştesmile Resmismile Resmi...

Korku evet Sevmeyi bilenler Korkmayı da bilir ...Güç sevgidedir diyorum ..
Canım güzel içten yormun için çok teşekkürler smile Resmi sana güzel KORKUSUZ günler diliyorum. smile Resmi bunu yapmadan geçmem hııı smile Resmismile Resmi smile Resmi
02 Nisan 2024, 12.21
Sevgili ALp 
 Hayatta en büyük korkumdu çok sevdiğim çok değer verdiğim iki insanı kaybetmek.Düşüncesine bile tahammül edemiyorken o acı gerçeği yaşamak var ya  .. Tarifi yok bunun. Kaybetmekten korktuğum  ve keşke onsuz yaşayacağıma ben de yok olsaydım dediğim KOCA DAĞ’ımı canım Babamı
Kaybettim smile Resmi Vefat etti…Mekanı cennet olsun . kaybetme korkusu yaşadığım ikinci insan da Yaşayan ölü/ smile Resmi  …..Korkular korksun benden  kotkmuyorum
Artık hiç birşeyden.Sen biliyorsun beni gözü kara bi deli kankan var gözün Aydın smile Resmi 
Yine yine yineee çok güzel çok Anlamlı  bi yazım olmuş Alp kutluyorum ..
02 Nisan 2024, 16.50
!AYKIRI vayyy bu ne özgüven smile Resmi korkma tabii ne demek korku püff acizler korkar falan diyecektim sonra timsah geldi gözümün önüne tırstımmm smile Resmi birde denizde fiırtina, kasırgaya yakalan da göreyimsmile Resmi çok pis oluyor.. Mesela fareden korkanlar falan var ne komik dimi smile Resmismile Resmi

 Sevdiklerine birşey olmasın, hasta olmasın, üzülmesin diye yaşadığımız endişe de biraz korkudan aslın da.. kankoşum smile Resmi deli tabii  ondan Aykiri  smile Resmi bende en uslu usluyum zaten smile Resmi smile Resmi . Tabiiki Arnavut damarıma basılınca içimden çıkan canavar hariçsmile Resmi billahi usluyum /smile Resmi.. 
 Dedim yorum yazarsa bana neler dicek kim bilir ama insaflı davranmışsin demek ki iyi günündesin ne mutlu bana   çok iyi çokk  smile Resmi Teşekkürler  ederim  Kankoşumsmile Resmi
04 Nisan 2024, 12.04
Yıllarca hazırlanıyorsun idamlar, diyetler, idamlar dağ, bayır, düz demeden koşuyorsun her seferinde daha iyi olmak için. Dünya dönüyor millet eğlencenin dibine vuruyor sen koşuyorsun o maratona hazırlanmak için hedefin, amacın var çoğu bedenin kaldıramayacağı yükü kaldırsın diye bedenin gece, gündüz koşuyorsun... Rüyalarına giriyor, çoğunda kabus oluyor ya bir çukura denk geliyorsun ya bir şeye takılıyorsun ne işi var bunun burda burası pist diyorsun KORKU ile uyanıyorsun. .
 Sonra o büyük yarışa sayılı saatler kalıyor o ipi ilk sen göğüslemek istiyorsun, ikinci olmak bile yenilmek gibi geliyor onca çaba, onca emek , onca ter smile Resmi ....
 Ve o gün bir olay oluyor kabuslarindan bile kötü çünkü o başlama düdüğünü duymuyorsun o piste çıkamıyorsun ve bütün herşeye ADIOS diyorsun ... o KORKU işte Gerçek oluyor .. O günü hayatın boyunca taşıyorsun... . ( bu yaşanmıştır)...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın