gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

3 Puan Garanti Ama...

19 Aralık 2006, 08.54
A- A+
Genelde 2 masa oynarım. Ve yine genelde nasıl bi tesadüfse 2 masadada 3 puanım garanti olur ya da 2 masada da kaybetmek üzere olurum :)  Şimdi asıl ilginç olan şu puanlarım garanti oldugunda ne hikmetse hep bağlantım kopar :(  Vee savaş başlar öncelikle salona girmeye calısırım zar zor girerim. Girdikten sonra canım bot beni uyarır gel yerini al diye :) Masaya giderim fakat ben daha yerimi almadan orayı birileri kapar ve ben hayretler içinde kalırım bu adam buraya bu kadar çabuk nasıl oturdu yaa diye :O neyse bu adamı attırırım yöneticiye 40 kere söyleyip (Nedense hep naz yaparlar) Gerçi bunlar yine iyi bi de masayı komple kapatanlar var özeline masayı acarmısın yerimi alıcam diyosun adam bırak masayı açmayı seni engelliyo böyle olmasından iyidir tabii. Neyse işte böyle her zaman olmasa da çoğu zaman 3 puanımı alırım en sonunda bırakmam kimselere :)

YORUMLAR

13 Haziran 2010, 18.38
harikaa süper birader :)))
11 Ekim 2010, 17.09
hımmm..bende bir aralar başka bir oyun sitesine king oynardım.daha doğrusu oynamak isterdim...çünkü snein bağlantı gibi kopardı...ve hep acemi görünür idim.artık oyuna girdiğimde diğer oyunculara acemi değilim ..bağlantı kopuyor diye yalvarır idim.....ama yinede inandıramazdım..şimdi bu sitede sie resmi kurumda çalıştığımdan dolayı java açamıyoruz.ve keşkede javasız bir oyun yapsalar....
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın