gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

biliyormusnuz????:)

23 Ocak 2007, 13.25
A- A+

Bazı gazetelerde, dergilerde, web sitelerinde karşılaştığımız “Tarihte Bugün”, “Bunları Biliyor Muydunuz?” gibi merak uyandıran yazıları severim; biliyor musunuz/muydunuz sorusuyla başlayan yazılardaki bilgilerin bazıları gereksiz gibi görünseler de eğlencelidirlerMerak etmek, yeni bir şeyler öğrenmek, öğrendiklerimizi paylaşmak; birçoğumuzun hoşuna gider. Fikir sahibi olmadığımız veya yeterli bilgimizin olmadığı konularda araştırma yapmak, keşfetmek, farklı bakış açıları kazanmak çok güzel bir duygudur.

Bazen çok şey biliyormuşuz, her konuda bilgi sahibiymişiz gibi gelir bize; ama aslında en uzman olduğumuz alanda bile bilmediğimiz çok şey vardır. Bence böyle olması daha iyi, çünkü bilinmeyeni merak etmek ve araştırma yapmak hem ufkumuzun daha da genişlemesini sağlıyor hem de yeni şeyler öğrenmenin keyfine varıyoruz. Daha da güzeli, paylaşmak tabi ki. Öğrendiğimiz onca bilgi, var olan tüm bilgilerin yanında çok az olsa da bu durum bizim bilgisiz olduğumuzu göstermez. Her insanın her insandan öğrenebileceği bir şey vardır (gerçekten!), ve bilgi paylaştıkça çoğalır MESALA SİZİN ŞİMDİ MEAK EDİP GİRDİĞİNİZ GİBİ TŞKLER:)

YORUMLAR

21 Ekim 2010, 11.36
bu bloğa neden hiç yorum yapılmamış bende bunu merak ettim
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın