gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Nedir bu Kompleks...

03 Mart 2007, 17.47
A- A+

 Sevgili blog ilk defa yazıyorum sana.Biraz dertleşeceğim seninle umarım sıkılmazsın:) Evet sevgili blog insanlar neden gerçek yaşlarını gizler sence? Yaşlarını 8-10 yaş küçük söylediklerinde gerçekte küçülüyorlarmı dersin:)) Sanmam..Bence yaşını küçültüp yalan söyleyenlerde ya aşalık kompleksi var yada kendine güvensizliği.Sencede öyle değilmi sevgili blog ne dersin?

   Peki insanların hayatlarıyla ilgili söyledikleri yalanlar?Onlar için ne demek lazım acaba..Doğrular söylenince etrafımda kimse olmaz düşüncesimi acaba yalana iten.Yoksa karşı cinsi ağına düşürmenin en kolay yolumu? Bekarım derler oysa evlidir üstüne üstlük çocukları vardır.Ben hiç aşık olmadım derler:)) oyüzden evlenmedim.İlk sana aşık oldum aşkı sende buldum..Hoppala inanmakmı lazım yoksa gülüp geçmekmi.Gül geç sevgili blog gül geç.Aklı başında olan birinin yapması gereken bu çünkü..Kaç kişiye söylenmiş bu sözlerr..Gül geçç:))

  Kime ne kadar güvenmek lazım bilinmez sanalda.Boşuna dememişler SANAL ALEM YALAN ALEM diye.Bi tecrübe yaşamış demekki bunu söyleyenler.Sanalda insanlar içinde yaşadıkları değil içinde yaşamak istedikleri hayatı yansıtıyor.Realde 24 saat birlikte olduğumuz insanlara bile güvenemezken sanalda tanıdığın birine güvenmek hangi akla hizmet acaba sevgili blogcumm.

  Ha bide şey vardır,başkalarına akıl vermek kolay gelir ama verdiğimiz aklı kendimiz yapmayız o başka:) Birilerine gidip ''insanları salak yerine koymak çok kötü insanların duygularıyla oynamak yanlış'' diye akıl verenler bi düşünün bakalım kaç kişiyi salak yerine koyup duygularıyla oynadınız..Yazık çok yazık böyle insanlara acımaktan başka yapacak bişeyimiz yok maalesef sevgili blog.

  Evet sevgili blog aslında söylenecek çok şey var ama bu kadarı yeter.Bu yazdıklarımdan kimse kendine vazife çıkarıp üzerine alınmasın.Ha illede üzerine alınmak isteyen varsada bişey diyemem kolay gelsin:)))
 

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın