gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.
zac

zac

BLOG

Biraz da nostalji...

04 Mart 2007, 14.17
A- A+

Bugün biraz geçmişe dönelim...

Web sayfamız ve oyunlarımız bu zamana kadar bir kaç kez arayüz değiştirdi. Peki bu arayüzleri hatırlayan var mı? Yıl 2001:

 

Bu arayüzden önce daha basit ve sadece tavla oyununu içeren bir giriş ekranımız vardı. Onu hatırlayan üyelerimiz de olabilir. O zamanlar sadece 20-30 kişiydik. King'i de hazırladıktan sonra web arayüzünü değiştirelim dedik ve yukarıdaki arayüzü hazırladık. Görüldüğü üzere henüz Okey oyunumuz hazırlanmamış :). Okey oyunu ile birlikte yeni bir arayüz hazırladık fakat onu hiç kullanmadık. Daha sonra ise, uzun süre kullandığımız aşağıdaki arayüze geçtik.

 

Uzun zaman kullandığımız bu arayüzü üyelerimizden bir çoğu hatırlayacaktır. Uzun süre sadece üç oyunumuz vardı: Tavla, King ve Okey. Daha sonra oyunları da yeniden yazmaya başladık ve yukarıda da görüldüğü üzere Bilardo oyununun test sürümünü eklemişiz. Peki o zamanlar oyunlarımız nasıldı dersiniz? Salon ekranımız aşağıdaki gibiydi:

   

Ve oyunlardan görüntüler:

   

 

Hatta bir ara oyunların Java versiyonları yerine Windows versiyonlarını dahi hazırlamıştım. Tabi bu versiyonları benden başka gören olmadı :) Bu versiyonlara ait örnek bir görüntü de aşağıdaki gibiydi.

 

Evet, geçmişi yâd etmiş olduk böylece. Belki bu görüntüler başkalarının da bazı anılarını tekrar canlandırmıştır.

Zac.

YORUMLAR

04 Mart 2007, 14.55
peh : ) kim unuturki.. unv yillarim.. gamyunu ilk kesfettigim :)
04 Mart 2007, 14.57
lise deyken okuldan kacıp internet cafeye giderdik sabah 7.30da yağmurda cafe nin kapısında acılmasını beklerdik içeri girincede gamyun + half life oynardık.. ne günlerdi içim burkuldu walla gamyunda bende fazla büyüdük
04 Mart 2007, 15.12

gamyunda ilk oyunumu 2002 de oynamıştım.ve deselerdeki gamyun bu kadar kısa zamanda bu kadar büüyyecek asla inanmazdım  çünkü eskiden çok farklıydı.oyuncu azdı böle sanal aşklar şimdiki kadar yoktuu çok daha güzel çok daha anlayışlıydık.şimdi her şey degişti.ve iddaa ediyorumki hiç bir oyun sitesi bu kadar kısa zamanda bu kadar büüymedi.ama degişmeyen tek bişi kaldı gamyun genel sistemi hiç degişmedii. o zamanki kurallar hala daha geçerli hiç bir şeyden taviz verilmedii.TBRKLER roots zac ve gamyuna emegi geçen herkess

TBRKLERR

04 Mart 2007, 17.18
İYİKİ VARSIN GAMYUN.. EMEGİ GECEN HERKESE TŞKLRR..VE TBLER
04 Mart 2007, 17.50
İyiki ozaman gamyunu tanımamışım :) 2004 teki gözüme hoş gelmiş :) Çalışmalarınızda Başarılar.
04 Mart 2007, 22.24
ELLERİİN DERT GÖRMESİN ZEKİ BEY... ESKİ GÜNLER GÖZÜMDE CANLANDI..MEĞERSE UNUTMAYA YÜZ TUTMUŞUM O ESKİ GAMYUN ANA SAYFALARINI.. TEKRAR ELLERİNE SAĞLIK..YÜREGİN DERT GÖRMESİN...TEBRİKLER SELCUK VE ZEKİ BEY..
04 Mart 2007, 23.48
emeginize  saglik demek düsüyor bize ;  ilk sanal ask dedikleri olayi ben burda tattim :)) ne gunlerdi  sene 2003  TRAKYA2000  yenmek bi ayricalikti o zamanlar sitenin en iyi okey oyuncusuydu ; teskilatsiz hilesiz  düzenbazsiz  seviyeli saygili  konusmalari muhabbetleri özlüyorum ; nerde o eski oyunlar muhabbetler.....  yasalaniyormuyuz neeeeee  mammaaaaaa
05 Mart 2007, 00.01
İnşallah gecmisimizi unutmayiz ki zaten unutmamişiz.Gamyun.net ' e yaptiginiz yeniliklerden dolayi sizi kutlarim ...
06 Mart 2007, 13.44
güzel  bi nostaolji olmuş  çok  daldım valla . o zamanlar king te 4 kişiyi bulmak için beklediğimiz zamanları hiç unutmuyorum.şimdi puanımız düşük  diye masaya almıyorlar :)  genele yazı yazmak  bile beleşti :)) elit yoktu.off off ne günlerdi emeği geçen herkese çok tşkler iyiki varsın  gamyun
08 Mart 2007, 05.34
bakalım daha neler olucak bunları zaman gösterir :) emeğini geçen herkeze tşklerimi borç bilirim smile Resmi
12 Mart 2007, 17.35
SIMDIKI HALIDE GUZEL FAKAT DAHA GUZELI OLABILIR....
04 Temmuz 2007, 04.14

nerden nereye

sızlerı gonulden tebrık edrım ZAC & ROOTS

azmınız ve basarınızla 30 kişiden sımdı belkıde 1.500.000 uyeye ulasmmısınızdır

aynı zamanda 2 oyundan baslayıp 6 oyuna ve 2 salondan su anda 100 salona kadar

uzandınız basarılarınız devmını dılerım Allah yolunuzu acık etsın

 

Ron

12 Temmuz 2007, 16.31

Vay be.Okuduğum yorumlardan çıkardığım şu;
Roots & Zac
çok çalışıp , azmedip imkansızı başardı.Bir site 5-6 yılda bu kadar değiştiyse.Ben 2-3 sene sonrasını düşünemiyorum.Harikar bi GAMYUN ne güzel olur.

!NOT!: Roots & Zac sizden istediğim 2 şey var;
1. Blogda şarkı sözü ve şiir yazabilelim.
2. Üyeliklerde Türkçe karakter ve nokta kullanabilelim.Sadece alt tire ve tire yetmiyo bana.

Eğer bu isteklerimi yerine getirirseniz size çok minnettar kalırım...

Şimdiden ...TEŞEKKÜRLER...

Ghetto_Party.

17 Ağustos 2007, 14.59
ah eski günler ah saol zac beni 7sene geriye götürdünüz gamyun ara ara degisime ugradi her seferinde eskiyi geri istedim ama simdiki hali hepsinden daha iyi.BASARILARINIZIN DEVAMINI DILERIM
07 Eylül 2007, 15.42

anılaaarrr anılllaaarrr sımdı gozumde canlandıllaaaarrrrrrr

 

cebımızdekı son kurusu bıle gamyuna harcamıstık lıse arkadaslarımızla sımdı ustunden 6-7 sene gectı evımıze bılgısayar almısız ısten geldıkten sora gırebılıyoruz artık.gamyun degıstıde bızde degıstık ama degısmeyen bırsey varsa gamyundakı yonetımın ciddiyetidir.bu yonetım bu kadar ciddi olmasaydı bu site 2 sene sonra kapanır tarihe gömülürdü.elimden nice siteler geçti ttnette 1 sene calısırken ben.ama oyun anlamında gamyundakı tadı baska yerde alamıyorum.e ara sıra aksilikler olacaktır.oda tuzu biberi olsun bakalım..

Geçmişten Geleceğe Gamyun Gerçeği..

bir dua

(Allah'ım inşalah torunum gamyunda operator olur.)

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın