gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

belki sitem belki belki belkide:)))))

11 Mart 2006, 17.57
A- A+

Neden insanlar bu kadar bencil olurlar ve neden hep kendilerini dusunup herseyin onlarin istedikleri yonde ilerlemesini isterler?

Dusunmezlerki kendi duygularinin oldugu gibi karsidaki insaninda duygulari var onlarda etten kemikten oldugunu onlarinda kirilabilicegini.Sadece konusurlar sadece isterler sadece yapilsin derler .Neden kimse istemedigi olaylari gormemezlikten gelir neden?Bazen derler ya sen cok onemlisin sen farklisin sen 1 tanesin digerlerine bakma onlarla kendini kiyaslama :)) acaba hic dusunurlermi haksizlik ettigini bir gun o kisinin anliyabilicegini ....dostluk arkadaslik sozlerle degildir her zaman yaninda olmak ve ona gercekten ozel oldugunu hissettirmektir buna sozler ne kadar inandirici olur bilmiyorum en azindan bir sure sonra:))))

YORUMLAR

11 Mart 2006, 18.05
canim yazdiklarin cogu insanin icindekini anlatiyor..dostluk sozlerle degil hareketlerle belli olur ... ben senin gibi bir dosta sahip oldugum icin cok sansliyim sen sozlerle degil yureginle her daim yanimdasin seni cok seviyorum cok ozel bir insansin
27 Ekim 2010, 08.14
evet katılıyorum silara ablaya smile Resmi
13 Aralık 2020, 19.45
Empati yapmayı öğrendiğimiz an sorun kalmayacaktır.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın