gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Ah ömür dostum.

22 Nisan 2007, 01.58
A- A+

Bugün yaklasık 3 senedir görmediğim bir dostumu,kız arkadasımı gördüm. klasik ama hayatta bazı şeylerin değeri olmaz zamanında cok sey paylastıgım ugruna canını pul edebilecegim bir can'ımı gördüm. bir insan ancak bu kadar mutlu olabilir. kendisi dj canlı yayında yad ettik eski günleri tesadüfen buldum radyoda. ben bunu sizinle neden paylasıyorum ? biz ipten bir bahaneyle ayrı düşmüştük ve inanın dünyanın en güzel şeyi bu sanırım. sevmek sevilmek..

Seviyorsanız söyleyim basit şeyler için kırmayın kırılmayın. sevin sevilin sevişin. çünkü dünyadaki en güzel şeydir bu anlamaya calısın. kaybetmeyin kaybetmeyin kaybetmeyim.

Saygılar, Sevgiler...

YORUMLAR

22 Nisan 2007, 11.59

Sevmewktır paylaşmaktırda güzel kardeşim Anlamıyorkı bazen karsındakı seveceksın köpek gıbı seveceksın ama sankı yenı tanıstıgın hoşlandıgın onu elde etmenın yollarını aradıgın ılk gunler gıbı olucaksın karsındakı bayan o buyuyu bozmuyacaksın duygusal bakmıcaksın sevdıgıne ben bundan kaybettım kızacaksınız bır cogunuz oıkursanız ama 20 kızla cıkıp hepsını ıdare edebılen bırıyım ama gel gelelım gönul verıdıgımı elımde tutamadım olmadı belkıde baskaların ahı aldım ama  ben okadap pij olan Ali bır kızın hakkıından gelemedım basaramadım ama genede sevıyorum En güzel Rüyam Senı hep Sevecegim...

 

15 Nisan 2012, 00.11
bugün ilk defa tombalada fıstık kazandım ve kendimi çok şanslı hissediyorum.önemli olan benim için oyalanıp katılmaktı işte şans tabiki istiyodum bide ben kazanayım.o gün bugünmüş.tşk gamyun
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın