gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

canözümm_

06 Mayıs 2007, 01.51
A- A+

SanaL Ask ve Gerçek Sevgi   
Bir insan gerçekte hiç görmedigi birine karsi sevgi duyabilir mi?
"Sevgi beklentisiz ve çikarsizdir" der Bu yazinin amaci, Internet te yasanan asklarin benzersiz oldugunu kanitlamak degil. Sonuçta insanlar ayni insanlar ve iliskilerin niteligini belirleyen yine onlar. Ancak söylemek istedigim, Internet in insana verdigi sinirsiz özgürlük duygusu ve fantazileri gerçeklestirmek için mükemmel bir araç oldugu hissi. Baslangiçta ve bazen asla bunun farkina varamiyorsunuz. Ancak bu duygu davranislari ister istemez etkiliyor. Ve siz bakiyorsunuz ki gerçek hayatta oynadiginiz rollerden siyrilmis gerçekte olmak istediginiz insan oluvermissiniz. Ve siz önce kendinize sonra da karsinizdakine karsi dürüst oldugunuz sürece iliski gerçekten dürüst ve çikarsiz bir hale geliyor.Artik oldugunuz gibi kabul edildiginiz duygusuyla karsinizdakini oldugu gibi kabul etmeye basliyorsunuz. Anlattiginiz düsünceleriniz ve duygulariniz o kadar içten, bir o kadar bakir ve el degmemistir. Gerçek yasamda olamayacak kadar hizli yol almissinizdir kisacik bir zaman içinde. Karsinizdaki kesinlikle dogru kisidir, çünkü siz onunla konusmaya devam etmektesiniz. Sabahlara kadar birlikte aslinda hiç asanmamis bir yasami paylasmaktasinizdir. Yillardir baski altina aldiginiz dürüst tepkiler vermeye baslarsiniz. Onunla birlikte olmaktan ne kadar çok hoslandiginizi, onunla birlikte kendinizi çok iyi hissettiginizi anlatirsiniz. Bu duygulariniz karsiliklidir ve aranizda önceleri beklentisiz bir dostluk dogar ve sonra bu yavas yavas sevgiye dönüsür. Siz belkide evlisinizdir ve belki karsinizdaki kisi gerçekte asla birlikte olmayi düsünmeyeceginiz yasta veya sosyal statüde olabilir.Ve hatta siz Istanbul da ve sevgiliniz Brezilya da olabilir. Ne farkeder ki, ihtiyaciniz olan sarilmak için bir beden degildir. Aradiginiz ve istediginiz, sizi sizin kadar iyi anlayan birine karsi duydugunuz sevginin o, zaman ve mekan tanimaz sicakligidir. Bir elmanin bir yarisi siz diger yarisi "o" dur.
Size "Bu rüyadan hiç uyanmasak" der, siz de ona "Bu bir rüya degil" dersiniz, rüya içinde bir gerçekligi yasadiginizi bilerek.
Birlikte idealinizdeki evi bulur ve içini esyalarla donatirsiniz. Kocaman bir koltugun üzerinde birbirinizin saçlarini oksar ve küçük sevgi öpücükleri kondurursunuz dudaklara. Bilgisayarin soguk ve soluk ekrani karsisinda o öpücügü hissedersiniz dudaklarinizda, ve gerçek olan hiç bir öpücük bu kadar derinden sarsmamistir sizi daha önce.
Sonra; "sana tuhaf gelecek belki ama" dersiniz,
"Seni seviyorum"...
Ekrandaki cevap mutluluklarin en güzelini yasatir size
"Ben de seni seviyorum"
Sonra ne mi olur?
Bilmem..
Bu sorunun binlerce cevabi var. Bu yazinin konusu Internet üzerinde yasanan sevgilerin nasil baslayip nasil bittigini irdelemek degil. Sanal sevgileri bir masaya yatirip psikolojik tahliller yapmak hiç degil. Sadece Internet te yasanan "Sanal asklarin" günümüzde yasanan bir çok asktan çok daha gerçek oldugunu anlatmak.Belki hayatinizin askini Internet üzerinde bulabilirsiniz. Belki de bulamazsiniz. Ama eger o dogru kisiyi bulursaniz, sakin "Yarin bir baskasini bulurum" kolayciligina kaçmayin.
Bulamayabilirsiniz.

Ona sahip çikin ne pahasina olursa olsun !

YORUMLAR

06 Mayıs 2007, 11.21

 

Selam kardeşim; gerçekten sizin dediğiniz gibi gerçek hayatla sanaldaki insan hiç farketmiyor.Ortimle ben birbirimize 3 ay msn vermeden,hem oyunumuzu oynadık,hem sohbet edip arkadaşlığımızı devam ettirdik.Sonra ikimizde insanlığımızı,kişiliğimizi,dürüstlüğümüzü öğrenince msnmizi verip ekledik.Ve güzel bi şekilde 1.5 yıldır arkadaşlığımız sevgi saygı içerisinde devam ediyor.Ve de beraber çok mutluyuz.Yazınız çok doğru ve gerçekçi, çünkü biz bunlatı yaşadık ve de size yazmak istedik.Yazınız için teşekkürler,elinize yüreğinize sağlık.

                                                                         iyimser_cafe & iyimser_kiz

07 Mayıs 2007, 01.04

sende ne magrifetler varmis.

gercekten guzel yazmisin  elline saglik

 

01 Ocak 2011, 23.42
DoqRu Söze Ne qeRek eLine diLine SaqLık Çok DoqRu Yazmısınız...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın