gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

neden

12 Mayıs 2007, 00.40
A- A+
elit üyeyken hergün iki konuyu veya yazıyı siz gamyun dostlarıyla paylaşıyordum.bazı sebeblerden dolayı yenileyemedim..bu abonelik yenileyemememin benim blogda paylaştığım yazılarıma engel olacağını bilmiyordum öğrendim:(( yazdığım yazılar neden girişteki blog ekranında yer almıyor bu mantığı hala anlamış değilim..bu kızgınlıkla uzun bir süredir çok sevdiğim gamyuna bile girmiyordum.anladımki et tırnaktan ayrılmıyor,yöneticilerin en azından bu konuya eğilmelerini rica ediyor saygılar sunuyorum.iyi ve dürüstce eğlenceli günler dilerim.

YORUMLAR

12 Mayıs 2007, 11.22

elitlikle falan alakası yok ki bunun.bizim güncelle butonuna basmamıs, yazının o anda hemen ekleneceği anlamına gelmiyor. ben de cün akşam uzun süre ekranda göremedim ama 10-15 dakika sonra sol alt tarafta blog portalında cıkmaya başladı..

ben de mesela bloglarda ki  cevap vermemi gerektirecek hakaretvari ve iftira yansıtan yorumlara verdiğim cevaplara sansür uygulanmasından memnun değilim.ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler sizin bahsettiğiniz şey, sanıyorum editörlerin bazı oto kontrolu saglayamayan kullanıcılar için gelıstırdıklerı bir onlem bu. yani biri birine kızar küfür yazar ya da ne bileyim daha başka dinsel-kültürsel-etnik konularda tartışmalar başlayabilir eğer bu yapılmazsa. insanımız bu tür şeylere her zaman meğilli takdir edersiniz ki..

yani elitlikle ya da kısılere karsı ozel bır tavırla alakası yok.müsterih olun...

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın