gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

NEDEN BÖYLEYİZ :((

18 Mayıs 2007, 05.26
A- A+
Açıklama: Bu yazıda okuyacaklarınız, her hangi birilerini hedef almaz. Cümlelerde kullanılmış olan bizleri, sizleri, sadece cümle kurabilmek için kullandım. Farklılıkları anlatabilmek için, dileyen üstüne alınır, dileyen alınmaz. Bu yazı sadece ve sadece bir gözlem yazısıdır. Hatta muhtemelen daha önce aklımdan geçmiş, bunları da yazmalıyım dediğim, pek çok şeyi de sonradan yazmayı unuttuğumu fark edeceğim… Bunlara katılır ya da katılmazsınız, tamamen size kalmış.

Neden mi önden bir açıklama yapma gereği duydum? Çünkü okurken bu yazıdan başka bir anlam çıkarmaya, alt metinler aramaya gerek kalmasın istedim.

Artık yazıya gelebiliriz…

Genelleme yapmaktan ısrarla kaçınmak istiyorum, ama sanırım milletçe genel ruh halimiz önyargılı olmak, başarılarla gurur duyup alkışlamak yerine aşağı çekmeye çalışmak, yapılan işlerin ardındaki iyi niyeti anlamaya çalışmak yerine, vardır bir hinlik mutlaka arkasında, demek, ya da hiç tanımadığımız halde karşımızdakini ve hatta kişiliğini rahatlıkla eleştirebilmek... Ve bence en kötüsü, karşımızdakine saygı duymamak.

Neden böylyiz peki???
Bize hep önyargılı yaklaşıldığı içinmi,önyargılıyız??
Biz mutsuz olduğumuz için mi başkalarınında,mutsuz olmasını istiyoruz??
Tüm bunlar bir sorunmudur??Çözümü varmıdır??
 Benim çozümüm ön yargılardan uzak durmaya gayret edin,dinleyin ve herşeyden önce anlamaya çalışın. SAYGILARIMLA    

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın