gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

BÜTÜN OKEYCI ARKADASLARA HITABEN

06 Haziran 2007, 19.45
A- A+

Arkadaslar;

Hani varsa öyle bir olay harbiden söyleyin bizde yapalim, ama anlamadigim bir sey var, Bu gamyunda aldiginiz Puanlar sizin ne elektirik su nede telefon kira gibi giderlerinizi karsilar.

Hic bir kurum, kurulus, toplum kitle, Cok puaninizdan dolayi size MADALYA takmaz.

Yüksek Puanli arkadaslar Puani düsük olanlarla oynamiyor, Sebebi sistem garibanlari ( Az puanlilari) Korkuyormus O yüzden. '' Bu nasil bir zeka anlamadim.

Ayrica iki üc masada birden Okey oynamak size ne gibi bir zevk veriyor tam cözmüs degilim, Olayi ticari yönden düsünüyorum ama O yönden yanada pek bir getirisi yok.

O halde neden iki üc masada birden Okey oynaniyor ve Dolayisi ile bekletmeler oluyor, Ping zayifligi oluyor ve düsmeler yasaniyor, Oyunlar yarim kaliyor.. Kisilerin oyun oynama, eglenceli vakit gecirme gibi bir takim kücük cüzzi zevkleri elinden aliniyor.

Gamyun ve bunun benzeri bir cok web siteleri, bence toplumun her kesimine, etnik sosyal, ve kültürel bir ayirim yapmaksizin, insanlarin eglenceli vakit gecirebilmesi, bir birleri ile olan sosyal faaliyetlerini sanal bir ortamda en iyi sekilde degerlendirmesi icin calisilmis, emek verilmis, hazirlanmis, Faydali oldugunu düsündügüm Hos isler. Bunu en iyi sekilde BEDAVA kullanicilar olarak degerlendirsek daha zevkli olmazmi??

Yada Tamamen Parali yapilsin, Ben her an elit üye olmaya hazirim. Ama bu seferde elit olamiyan arkadaslara karsi ayip olmazmi?, Sirf üc bes kendini bilmiyen ve sanal sorumsuzlugun arkasina  Siginan, beni monitörün arkasinda zaten kimse göremez güvencesiyle Surf yapan kisiler yüzünden digerlerini cezalandirmis olmazmiyiz... Oluruz

Ama ben O cezaya raziyim. Az biraz huzurlu oyun oynamak ve güzel vakit gecirmek icin,  Bu sahislari bence Bu sahislari toptan soyutlamaya deger.

Gamyundan beklentim, insallah en kisa zamanda bütün servislerini Parali yapar.

Ortaya güzel calismanin yaninda Kaliteli harbiden elit kisiler cikar., Bunada deger..

Tskler demiyom, Kafami bozuyorsunuz.

Hadin eyvalla

TURK 

YORUMLAR

12 Haziran 2007, 12.03

:))

harikasiniz  inanın çok  açık ve  net  bir şekilde  ifadeee  ettiniz.

 

15 Mart 2011, 22.19
:))    istegin gerceklesti  TURK
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın