gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

saygı

18 Temmuz 2007, 19.41
A- A+
insan fıtratının en önemli özelliklerinden biri diyaloktur. fakat bazı insanlar bu diyaloğu ahlaki kurallar dışına çıkarak yapmayı tercih ediyor. bunun en güzel örneğide oyun sitelerinde yaşanıyor. malesef bu genelde bayan arkadaşlarımıza yapılıyor bayan olduğu anlaşıldığında bazıları bu arkadaşlara ahlak kurallarının dışında sözlerle tacizde bulunarak diyalog kurmaya çalışıyor bu sebeple başta ben bu oyun sitelerinden nefret etme derecesine geldim. işte bu noktada saygı ön plana çıkıyor o kişiler saygılı olsalar bu davranışlarını yapmazlar ve bayan arkadaşlarımızda güvenle bu sitelere girerek vakit geçirme imkanı bulabilecekler  omanada bu gibi arkadaşlardan daha saygılı olmalarını rica ediyorum ayrıca diyalog aslında başlı başına bir konu bunuda başka bir zaman ele alırız. şimdiden okuyan arkadaşlara saygılarımı sunarım.

YORUMLAR

08 Mart 2012, 04.19
kesinlikle böyle bir insanlık dışı davranışları kınıyorum ve size tam destek veriyorum...duyarlılığınız ve yazınız için de çok teşekkürler...MABAY
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın