gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

doğumgünüm

07 Ekim 2007, 00.34
A- A+
Bugün benim doğumgünüm...Herşey 5-6 yıl önce ne kadarda faklıydı..bi heyecan bi kıpırtı olurdu içimde...Şimdi hiçbirşey hissetmiyorum..Yaşlanıyorummu acaba dıyorum...Biliyorum bunu söylemek için erken...Zaman değiştiriyor işte bazı şeyleri..Farklılaşabiliyor herşey..Ama ben 40 yaşınada gelsem doğumgunlerımdekı eski kıpırtı olmasa bile içimdeki çocuğu hiçbir zaman kaybetmeyeceğim..Seviyorum ben bu içimdeki çocuğu...en ufak şeyden mutlu olabiliyor bu çocuk..ama en ufak şeyede kırılabiliyor...kırılsada hemen affediyor..iyimi kötümü bilmem ama çocuk işte:):)

YORUMLAR

07 Ekim 2007, 04.24
doğüm günün kutlu olsun.biraz geç gördüm.içinde ki  kıpırtıyı ve o çocuğü hiç kaybetme olur mu? duygularına tüm kalbimle katılıyorum.bana çok benziyorsun....hayat çok   uzun bir o kadar da kısa.. boş ver küçük şeylerlr mutlu olmayanlar büyük mutluluklara sahip olamazzz.iyki doğdunnnnnn.sana hayatın boyunca kocaman mutluluklar diliyorum.seninle bu gün tanıştık.çok kısaydı ama işallah tekrar görüşürüz.yazını tesadüfen gördümm.tekrar doğum günün kutlu olsun cim cimee.ii sabahlar.hülya 333
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın