gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Hayat Hakkında... :)

08 Ekim 2007, 21.06
A- A+

Hayat nedir.? İnsanlar aslında hayat ne dünya uğruna kapılmışlar kimse kimsenin derdinde değil.. Bazen bakıyorum da bu durumda insanların ne kadar acınacak halde  olduklarını daha iyi görüyorum. Kimi zaman bende her ne kadar bu kafileye katılmış olsam da nefsime yenildikten sonra ister istemez aşırı derece de dünya derdine düşüyoruz.. Aslında biz insanlar biraz daha kendimize yenilmeyeip de çevremizde ki muhtaçlara yardım etsek acaba şu hayat dediğimiz alemde biraz daha mutlu olmaz mıyız ?

Hayat  dediğimiz sonuçta şu dünyadaki yaşam derdimiz değil mi bi nebze dahi olsa..Sonuçta insan belki farkında olmasa bile yaptığı iyilik ve yardımlar sonucu vicdanen rahat oluyor ve gün ola ki ilerleyen zamanlarda belki de kendisi de muhtaç duruma düşecek ve belki birgün bu yardımcı olduğu kişiler belki de kendisini bu durumdan kurtaracaktır. Okuyanın yada dinleyenin kulağına masal gibi hatta komik gelse bile bu dünya etme bulma dünyası olduğundan olmayacak bir şey değil..Bunları düşündükçe acaba kimsenin ihtiyacını görüp de hayır duasını almış mıyımdır diye düşünüyorum.Ama en azından dua almasam bile beddua almamışımdır bu açıdan seviniyorum :)

Sonuçta herşey iyilik üzerine kurulu.. Siz siz olun elinizden geldiğince iyilik ve yardımsever olmak için çalışın..

Saygılarımla...

 

Recep DEMİR

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın