gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

BENİM DÜNYAM

04 Kasım 2007, 15.07
A- A+

                                                           MY WORLD 

         küçükken okuduğum bir roman kitabının etkisinde kalmiş olmaliyim ki ; kendi dünyamı kendim kurmak  istedim .daha çocuk yaşlardayken  içinde bulunduğumuz dünyanın. ne kadar acımasız olduğunu  hissetmiştim. kendi dünyamı oluşturmaya karar verdim . gelin birlikte girelim dünyama bakalım neler var....

           öncelikle dünyama hoşgeldiniz.ne zaman kendimi kötü hissetsem ne zaman canım sıkılırsa girerim dünyama. benim dünyamda zulum haksızlık ve kötülük yoktur.  ask,sevgi ve huzur üzerine kuruldu.benim dünyamda mevsimler yoktur bazen hava güzel olsun isterim bir kısa kolluyla girerim bazende elimde şemsiye.... çağlayanların çıkardığı melodiyii hiç bir enstruman aleti -çıkaramaz .kuşlar böcekler bir başka öter. kurtla kuzu yanyana, aslanla ceylan.benim dünyamdaki rüzgarlar yıkıcı bir kasırga değil okşayıcı bir meltemdir.benim dünyama sadce bir arkadaş olarak girebilirsiniz. kapısına kulp koymadım çünki herkese açıktır.isteyen istedi kadar kalabilir istediği zammanda çıkabilir. yanlız çıkacağiniz zaman kapıyı kapalı bırakmayın sizden sonra girmek isteyenlerde olabilir. tabi benim dünyamın güselliklerini anlatmakla bitiremem birazda yasamak lazım...şimdilik bu kadar

          hayat yasadıkça güseldir,tüm güsellikler sizinle olsun

 

                                                                                                SEBEBİMSİN26                 

YORUMLAR

02 Ocak 2009, 20.14
senin dünyana girmekten ve hakkım olmasada hala olmaktan çok mutluyum.Çıkarken kapıyı kapatmam merak etme sonra geri dönemem :) hoş çıkmayıda düşünmüyorum ama:)
14 Eylül 2009, 21.53
cimcimeye selam görüşürüz
25 Ekim 2010, 08.29
gnydınlar  sabah ofese eldım sizin blogunuz gözume çaptı vecok gzl okmaktan kendımı aamdım bellıkı bende küçksüm arkdşım her şey gönlünce olsun ayrıdünyaların ısnanızın günün gzl olsun mutluluklar arkdşım bysssssss.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın