gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Terbiyesiz, Hazımsız, Komik insanlar

21 Kasım 2007, 20.09
A- A+

Yazılım konusunda uzun yıllardır çalışıyoruz. Pek çok işe bulaştık pek çok teknoloji ile uğraştık.

Yazılım anlamında bilgimiz tecrübemiz malum. Ama bu bilgiyi kötüye kullanmaya gerek duymadık. Hazımsız değiliz. Ezik değiliz. Aptal hiç değiliz.

Geçen hafta içerisinde bir kaç dostumuz bağlanamadıklarını söylediler. Bir kaç kontrol yaptırarak sorunlarını çözdürdük. Ama bu sorunun kaynağının şuanda gödüğümüz problem olduğunu düşünememiştik. İnsanları akıllı ve aklı başında sanmak hataymış :)

SAÇMA SAPAN BİR oyun sitesini bilen bilir. Bu sitede kullanılan oyun teknolojisi oyunu yükleyen kişinin tüm bilgisayarındaki verileri ÇALABİLECEK imkanları başkalarına verecektir! Bu oyun şekli bilgisayarınızdaki MSN konuşmalarınız, yazışmalarınız resimleriniz ve tüm şifrelerinizi ÇALABİLECEK İMKANLARI kendisinde barındırmaktadır.

Bu oyun sitesinin programını yükleyen herkes bu tehlike altındadır. Dikkat ederseniz kurallarda sizin bilgisayarınıza vereceği zararları dahi kabul etmekte ve sorumluluğu almamakta, sizin bilgisayarınıza veya verilerinize zarar verse bile bu durumu kabul etmemektedir.

Biz öncelikle yaptığımız işe saygımızdan sonraında hayat görüşümüzden ötürü bu tarz bir kazanca rağbet göstermemekteyiz. Kullandığımız JAVA teknolojisi sadece oyun için çalışmakta ve bilgisayarınızdaki HİÇ BİR VERİYE BİZ İSTESEK BİLE ERİŞEMEYECEK DURUMDADIR.

Bu konuda sorun yaşayan müşterilerimize öncelikle

Web Bağlantı Sorunları

adresindeki yazıyı okuyarak değişiklikleri yaparak girebileceklerini hatırlarız. Eş dost ve arkadaşlarınıza bu şekilde haber verirseniz bu sorunu tamamen gidermiş olurlar.

Sonrasında ne mi yapılacak? Orası size kalmıştır.

Sizi aptal yerine koyan, sizin tecihlerinizi hiçe sayarak kendisine güvenemeyecek aciz insanlara daha fazla rağbet etmeyeceğinizi umuyorum.

Bu konu hakkında destek@gamyun.net adresine e-mail göndererek yardım alabilirsiniz.

 

 

YORUMLAR

21 Kasım 2007, 20.25

Teknik konulardan anlayan üyelerimiz şunuda deneyebilirler.

bu sitenin uygulamasını indirin uygulama içerisinde HEX editör ile arama yaparsanız text kelimelerde gamyun kelimelerinin geçtiğini gamyun gibi oyun işi yapan sitelerinde adlarının bulunduğunu görebilirsiniz.

Aşşağıık bir durum Türk sektöründe bu şekil insanların olmasından dolayı utanıyorum.

Ezik, hazımsız insanlar :)

Neyse benim gibi kin tutan biri bunun altında kalmaz :) dur bakıyım bi ne gelicek aklıma :)

 

21 Kasım 2007, 20.57

Ufak bir incelemeden sonra bazı sahtekarlıkları söylemekte fayda var.

Gamyunda salondan çıkarsanız oyundaki kullanıcı sayımız düşer anında herkese bunu söyleriz. 1 kullanıcı 10 salona girerse 1 kişi sayarız. Dolandırıcılık yapmaz dürüst haraket ederiz :)

bu site böyle yapmıyor. Siz oyunu kapat tuşuna basıyorsunuz. Oyun sağda saatin orada ufalıyor. Siz pc başında olmasanız bile sizi içerde sayıyor. Ayrıca size sormadan bir sürü ekstra iş yapıyor :) bilgisayarınız açıldığında hemen sisteme giriş yapıyor. Sitede 13 bin yazıyor fakat gerçekte 4 te 1 kişi oyunlarda oynuyor.

Bunuda geçtim. Gamyun alexa nın raporlarına göre günlük 250 bin farklı bilgisayardan giriş yapılan bir sitedir. bu site ise biz 101 i açmadan önce 55 bin bilgisayarda ziyaret alırken biz 101 i açtıktan sonra 35 binlere düşmüştür.

Eze eze geliyoruz :)

Laylaylaylaylaaay ooo cimbomboom :)

 

21 Kasım 2007, 21.42
sizlere güveniyoruz zaten 5 yılı geçkin tek oyun sitesi bu bence. başarıalrınızındevamını diliyoruz. başarılarrrrrrrrr.........
21 Kasım 2007, 22.21

Eze eze geliyoruz :)

Laylaylaylaylaaay ooo cimbomboom :)

 

 

Söze ne hacet ( eze eze geliyoruz ) onlar cvbını almıslardır :))

21 Kasım 2007, 22.55

bahsi geçen site ile ilgili mağdur durumda kalan pek çok arkadaşım var onlar bu sitede edindikleri arkadaşlarını kırmamak için üye olmuşlar arkadaş kırmayalım derken başlarına açtıkları derdi görünce son pişmanlık fayda etmemiş birçok bilginin yanısıra msn şifresine varana dek çalınmış  sözün özü sen sinirden pc yi camdan atıp kıracağına bırak arkadaşın kırılsın:)

 

21 Kasım 2007, 22.55
bu siteye bir kac kere  101 oyunu oynamk icin bir arkadasimin tavsiyesiyle   101 oyununu oynamk icin giriyordum ancak gamyunda acilmasi  cok  super olduu simdii  bir tek sorunum var zac`in aciklamasini yapmis oldugu dogrultuda temizlemek insallah becerebilirim dua et roots ;) TEMIZLENSIN
21 Kasım 2007, 23.01
      Tavsiye üzerine üye oldum. 1-2 gün sonra da tüm programlarını sildim. Demek ki doğru yapmışım :)
21 Kasım 2007, 23.02
yavff onlarin ne oldugunu biliyoruz ama sizde biraz normal uyelere de onem gosterin laylayylay fener gelıyorrr :)))
22 Kasım 2007, 01.29

tüm konuları açık ve net yazıyorsun HARBİ kişiliğin yansıdı yine ,adı geçen siteyi KINIYORUM

AYRICA bu kadar net açıklaman için tşkr ediyorum  ALFANZO

22 Kasım 2007, 04.46

Bende 2 ay önce tavsiye üzerine  gireyim dedim. . 101 oyununun nasıl oynandığını merak ediyordum. Önce oyunu indirmek canımı sıktı . (Gamyuna isim şifre yazıp giriyoruz bu ne böle demiştim. ). Siteye giriş yaptım . Biraz bakındıktan sonra oyunu kapat dedim ve pc başından kalktım. Bir süre sonra döndüğümde oyun daveti geliyordu, demek kapat demek yetmemişti. Her kapatmak istediğimiz pencere kapanıyorda bu neden kapanmıyor düşüncesiyle kızdım ve oyunu komple pcden kaldırdım.

İyiki kızmışım laylaylayyyyy oooo CİMBOMBOM

22 Kasım 2007, 05.36
fly35 çok doruu sölemişssin birasda normal üyelere önem verin salon sayıları çok az en azından 95i beklemıyelım 100 olsun yaaa


Bu arada her zaman heryerde EN BÜYÜK FENER :):)
22 Kasım 2007, 09.43
bir de bu siteden kufur ve hile yuzunden atilan, yiyen  bazi seviyesiz insanlarin soz konusu sitede  op olduklarini duyduk...bi atasozu vardir, biraz ayip bi sey ama dogru bir soz." imam o....sa, cemaat s..mis...." daha da fazla bir sey demek istemiyorum.
22 Kasım 2007, 12.01
Hersey güzelde roots bide GS' li olmasan daha güzel olacak  laylayLaylaylaylaylaaay ooo Sarı Kanaryama  :)
22 Kasım 2007, 12.58
  Geçen sene bende yüklemiştim 101 oyununu başka yerde bulamadığım için ama bende cry bahsettiği konularla karşılaşınca siteyi tamamen sildim pcden. ve gerçektende kapat dediğiniz zaman aslında kapanmıyor vay tirbiyesiz işgüzarlar vayyy iyiki silmişim. roots şu pc yasaklama işinde az daha anlayışlı olsanızda üyeleri böyle basit sitelere gitmek zorunda bırakmasanız çok güzel olacak. şuan 35 binlerde giriş yapan kullanıcıları kesin bizim gamyundan pcsi falan banlanıp yasaklanıp gidenlerdir :)
22 Kasım 2007, 13.37

yapmış oldugunuz uyarılar için teşekkürler gamyun'cu olmak budur işte arkadaşlarına zarar gelmesiiçin uyarmak

sağolun

22 Kasım 2007, 14.14

doğrudur söylediğin ama hangi web tasarımcı bu kadar seviyesini düşürür ve bunu neden yapar?

hangi yazılımcı lamer davranışlarında bulunur?

 kazancı hiç olmayacağı gibi zararı çok fazladır bu tip toy işlerin. bu bahsi geçen site javanın ne olduğunu bile bilmiyorki bunları yapıyor.

insanlar her siteye güvenmiyor bazende güzel görünümlü bir site görünce inanmak istiyor. ama bu kesinlikle yanlış. herkesin dikakt etmesi gerekiyor.

gamyunun java konusunda öncülerden olduğunu herkes biliyor ve java şirketi hiçbir şekilde hiçbir bilgisayarda virüs tehlikesini oluşturmaz. rootsun dediği gibi gamyun ailesi istese bile böyle bir uygulamayı gerçekleştiremez.

gamyun bu konuda kendini kanıtlamış ve güvenilir bir site olduğunu göstermiş sitelerdendir.

profesyonel işlerinizde başarılar dilerim hoşça kalın

22 Kasım 2007, 14.54

Bu arada bir hatırlatma daha bu adamların programını kullanıyorsanız program bilgisayarınızın açılması anında otomatik çalışıyor. Tümden silerseniz bu dertten kurtuluyorsunuz.

22 Kasım 2007, 15.23
bu site Gamyun.Net'e dava açmış. Anlamıyorum, gamyun.net ile nasıl baş edecekler.
22 Kasım 2007, 22.31
Sen işini Bilirsin Roots artık eze ezemi ciy neye ciyneyemi gecersin orası bilinmez ama şu bilineki www.gamyun.net bir numara daimada böyle kalcak yolunda başarılar smile Resmi
23 Kasım 2007, 01.38
Arkadaşlar ben çok kişiyi bu konuda uyardım ama dinlemediler. Çünkü söz konusu sitenin bir bayan admini site sahibinin bütün üyelerinin bilgisayarlarında her türlü şeyi yapabildiğini istediği üyenin bilgisayarında tüm verilere ulaşabildiğini ve çevresindeki bazı bay ve bayan adminleri bu konuda eğittiğini yetiştirdiğini söylemişti. İstediği üyenin bilgisayarındaki ekran görüntüsünü, msnde kimlerle görüştüğünü izleyebiliyormuş. Ve de bir kaç bayanı ağına düşürmüş....
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın