gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Gamyun nedir?

23 Kasım 2007, 18.46
A- A+

Bir kaç gündür abuk subuk yorumlar görüyoruz. Birileri gidip Türk oyuncuların bilgilerinin eksikliğinden faydalanarak bilgileri çalıyor. İnsanların bilgisayarlarındaki ayarları değiştiriyor ve insanları aptal yerine koyuyor.

Şimdi önce şunu anltmak gerekiyor. Gamyun nedir?

Şuan 2 milyonun üzerinde üye kaydı bulunan bir oyun sitesidir.

Türkiyedeki en çok ziyaret edilen 249. internet sitesidir ki bu listede google, facebook, msn, youtube gibi milyarlarca sayfası bulunan pek çok sitenin bulunduğunu unutmamak gerekiyor.

Oyun konusunda alexa sıralamasında Türkiye içerisindeki mynet'in ardından gelen 2. en büyük oyun sitesidir.

Günlük 260 bin uniq trafik almaktadır. Sitenin konsepi nedeni ile 4 sayfalık bir gösterim mantığında oldugundan sayfa gösterimi düşük olup bu nedenle ülke sıralamasında düşük sıralardadır.

Her gün 11-25 milyon defa reklam gösterimi yapmaktadır.

Show tv, garantiarkadaş gibi tr daki en büyük mecraların tamamına oyun alt yapısında destek vermektedir.

Aynı zamanda Almanya ve Arjantinde aynı sistem lokal dillerde uygulanmış ve çalışır durumdadır.

Gamyun Turkcell Vodafone ve Avea alt yapıları ile birebir çalışmakta olan bir sistem kullanmaktadır. Bu sayede piyasadaki  cep telefonunda mevcut oyunları mobil olarak kusursuzca çalışmaktadır. Bu alanda Türkiyedeki ilk ve çalışır durumdaki TEK olmanın gururunu yaşamaktadır.

 

YORUMLAR

24 Kasım 2007, 03.12

Valla Baba Roots'' GAMYUN Nedir Yazına Bende Bir İki Cümle Ekleyim.. Bundan 2 Yıl Evvel Daha Gamyunun (G) Sini Bilmez İken.. Başka Bir Okey Sitesinde Okey Oynardım. Tabi Canımız Sıkılıp Oyun Oynayalım Diye Girdiğimiz Sitede Birde Ana Avrat Küfür Yerdik.. Klavye Kabadayılarından:)) Neyse Birgün Eski Bir Cumhurbaşkanımızın Yakın Korumalığını Yapan Bir Arkadaşımla..Bilgisayar Başında Muhabbet Ederken Biraz Okey Oynayayım Dedim...Yine Bu Malum Siteye Girdim Tabi Yine Küfür Pis Sözler....Arkadaşım Dedikii Ya Kardeşim Bizim Paşanın Takıldığı Site Var Oraya Üye Olda Orda Oynasana.. Abi O Ne Beeeee... Gamyunla Bir Tanıştım ALLAH Razı Olsun Dedim Beee:=)) Cennet Cennett...

He Şimdi İşin Aslına Gelirsek. Demekki Gamyunda Ne Paşalar, Ne Babalar Oyun Oynuyormuş.. Demekki Seçkin İnsanların Seçimi Olan Nadide Bir Sitee..

Fazla Söze Ne Hacet Zaten Bilen Biliyor Aslan Yattığı Yerden Belli Olur Aslanlar Gibi Girip Oyun Oynuyoruz Ne Kötü Söz Var Nede Başka Bir Risk. Heee...Öyle Saçma Sapan Sitelere Girenlerde Demekki Kaşınıyorlar:=)) Babaları Zenginse, Alır Bir Bilgisayar Daha.

Saygı Ve Sevgilerimle..

(Elit Nickimle Yazmıyorum Bakarsın Yazılarıma Kızar Tekmelersin Beni:=))

 

24 Kasım 2007, 13.58

Beni de 5  yıl once ermeni ama Turk vatandaşı olan bir arkadaşım tanıştırdı gamyunla.Giris o giris, kendimi bulastırdığım yetmezmiş gibi iş arkadaşlarımı, komşularımı hatta annemi de bulaştırdım.onceden ekşisozluk derdim, itiraf derdim,urban5  derdim...Turkiye sıralamasını bilmem ama ben de top 5 te gamyun.

(Ben de elit nickimle yazmıyorum, bakarsın beni de tepiklersin roots:)) zaten küstük konusunu bile hatırlayamadığım bi şeyden...)

24 Kasım 2007, 18.40

Salon İsimleri Değişmiş.. Güzelde Olmuş Keşke Salonlardan Birini ISTANBUL Yapsaydın Roots Baba KARAGÜMRÜK Te Olabilirdi Neyse İnşallah Olur Birgün.

Saygılar.

24 Kasım 2007, 18.52

ben NİCİMİ yazıyorum ALFANZO beni salon kavgasında sınırları aştım diye 31 yıl yasak verdin  ben yine terk edemedim .evimiz gibi oldu burası kuralları çiğnedim hak edilen cezayı aldım. anladım ki puna oynamak yerine yenilirken bile eğlenmesini bilmek  varmış.YASAK aldım diye ilk başlarda çok üzüldüm:) ama her şeyde bir hayır varmış . çok sağlam dostlarım oldu bunlardan bir tanesi beni yasaklatan oldu. hani madde bağımlıları olurya bende  ve çevremdeki dostlarımda  gamyun  bağımllısı olduk.bazı bayan arkadaşlarımın eşleri bana kızıyoo nerden alıştırdın bizim hanımı gamyuna yemek yiyemiyoruz  evde diyo:)) her neyse 3 aydır  gamyun  da yaşadığım anılarımı  artıları ile eksiklikleri ile kaleme alıyorum yazım  şu an hala şekil almadı  bittiğinde blog yazıma ekleyeceğim. tabi asla hiç bir nic vermeden. ,

ama yazımı her okuyan üye o yazıda kendisini görecek

teknik konularımız sizin kadar iyi  değil  bizim EVİMİZİ saldırılardan korumak size düşer EVİMİZİ koruyun ltf.

ALFANZO

27 Kasım 2007, 10.20
ya burasi ev mev degil insanlar ayarini kaciriyor herseyin.. burasi bizim bos vakitlerimizde girip eglendigimiz ama iyi veya kotu arkadasliklar edindigimiz kaliteli bir oyun sitesi.. Hanimi colu cocugu evde birakip kahveye gitmektense nette oynuyor egleniyoruz.. Gamyun turkiyenin en kaliteli alt yapiya sahip oyun sitesi.. cunku Sadece hosting gibi cok kaliteli bir sunucu firmasindan hizmet aliyor..
04 Aralık 2007, 22.05
Yurdumun İnsanı Hep AkıL İşte:)
07 Aralık 2007, 13.31
Bence Gamyun Bu Alemde Tek Yani Rakipsiz, Ben Bunu Bilir Bunu Söylerim..
19 Aralık 2007, 22.10

gamyun konusunda  sizi tebrik etmekten başka birşey diyemiyorum.

cok güzel bir oyun sitesi yapılmış eminim çok emek harcanmıştır..herşey en ince detayına kadar düşünülmüş belli oluyor.

elinize sağlık:)

05 Ocak 2008, 20.57
gamyun nedir?? gamyun eğlencedir.. bide oyunları oynamanın gerçekten eğlence olduğunu anlıyabilsek... oyuna kazanmak için değil eğlenmek için oturmayı öğrenince gamyun tam anlamını kazanıyor.. lütfen yarım yapılmasın ve 101 oyununa da sistem oyuncuları bot lar eklensin
06 Ocak 2008, 01.44
sevgili arkadaslar bu sitenin en büyük olmasinin üyelerinin ve calisan yöneticilerin cok ugras ve alinlarinin teriyle islerini layikiyla yapmalaridir.tesekürler gamyun.net
17 Ocak 2008, 12.27
:) 2004 ten beri uyeyim aynen devam zarureten ara vermek zorunda kaldim simdi sil bastan sitede yenilenmis cokta hos olmus herkese tskler.....
21 Ocak 2008, 09.15
gamyun yılların ve sizlerinle emek vererek bu hale gelmiş allah nazardan saklasın rahat rahat zevkle neşe ile oyun oynadığımız bir site ben gamyunda bir tek sorun yasıyorun oda oyun oynuyorum herif ta son el kaçıp gidiyor. ii tamam gitti anladımda yarım kalan oyundan kazansanda kaybetsende puan alıyorsun zaten bunu bildikdikleri halde yardım eden yok birazdaki sitedeki olan arkadasların insafa gelmesi lazım sıkmaya luzum yok ne kaybederki hiç birsey daha ne aksine puan kazanıyor..
13 Şubat 2008, 17.45
Gamyun nedir?  bundan yaklaşık 1 sene önce amcam sayesinde gamyunla tanıştım. Kendisi buraya üye olmuştu we sabahlara kadar okey oynuyordu her neyse bende takılayım dedim ama giriş o giriş kendim müptelası olduğum gibi çewremdeki hekeside buraya çektim komşuları, akrabaları, arkadaşlarımı :))) Ama çok da güzel oldu iyikide üye olmuşum bana çok güzel dostluklar kazandırdı. Tşkler GaMYuN..
24 Şubat 2008, 00.19
Gamyunun üstünlüğü  ile yorum yapmak bana düşmez.Otoritesi,kararlı adımlarıyla geleceğin en kapsamlı,en büyük oyun portalı olacağına inanıyorum.hepinizi gerçek GAMYUN cu olmaya davet ediyorum.
28 Mart 2008, 12.44
Ben de başka sitelerde oyun oynuyordum.Arkadaşım Gamyun'u tavsiye etti.Denemek için üye oldum siteye girdim.Daha da başka sitelerde oynamadım,oynayamadım.O kadar ki beğendim bu siteyi.
19 Nisan 2008, 17.35
2 yeni oyun ekleyecekmişsiniz.Yakında yazıyor.Ne zaman ekleyeceksiniz.Beklemekten sıkıldım.
19 Nisan 2008, 22.54
gamyun bence oyun sitelerınde en iyisi  .....başarılarınızın dewamını dilerim... para gözlusu degılsın roots ozaman ALLAH daha cok versin...
04 Mayıs 2008, 00.21

 

vallaaa siteee harika bagimlilik yapiyor:))) ama salonlarda yetkili bulamiyoruz aradigimiz zaman.

   

16 Mayıs 2008, 17.37
gamyun nedir biliyor musunuz gamyun ayrıcaklıklı olanların yasadıgı çoçukların diz boyu oldugu kçük bir kasaba farzdelim 3 -4 tane askeri var masallah basımızdan eksik etmesin onları  evet sorunumuz olunca savunma hazır yardım destege yapıstır ama ALLAH ım büyük
11 Temmuz 2008, 14.10
Gamyun kaliteli bir oyun ve sohbet sitesidir.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın