gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

hayat kardeşce yaşamayı zormu eder

24 Kasım 2007, 04.50
A- A+
       Hımm.. bakıyorumda çevreme insanların dıs görünüşleride içleri gibi olsa diye vede sonra vaz geciyorum.  Nedenmi ozaman aklınıza bile gelmiyecek yaratıkların sokaklarda gezdiğini düşünmek   korkmak gelir sanırım içimizden .Hiç bi  insan içini yansıtmaz zaten şimdiki dünyamıza bakarak bazı örneklerini yasıyoruz.Bu sınama dünyasında her zaman elindekinden çok isteyen kişilerin aleti olmak biz ve bizim gibi bir çok insanı istemediği bir sona motive etmek isteyen her zaman birileri bulunacak ve bu kişilerin aleti olmayada devam edeceğiz.Kardeşce yaşama duygusunu içlerine sindiremeyen insanlar oldukca daha sayısız savaşlar olacak ve daha çok masum insan hayatın ne oldugunu anlamadan sınama dünyasından göcüp gidecek. Hani zormu diyorum zormuki hiç bir insanın içinde kötülük olmamasını istemek ve zormuki herkesin kardeşce yaşaması  için hiç kimsenin ölümle karşılasmaması. Duygularımı bu şekilde anlatmak  hicde kolay deil ama bu soruma yanıt verecek kişileri bu hayatta bulmak zormu yada sıradan bi yazı olarak görüp hadi ben sende diyecek insan varmı........................................Yazan...  YUNUS EMRE  saygılarımla...   

YORUMLAR

04 Ekim 2010, 12.39
YAZI 2007 DE YAZILMIŞ BEN 2010 DA OKUYORUM :) HEP DÜŞÜNMÜŞÜMDÜR GÖRÜNMEZ OLUP İNSANLARIN ARASINDA DOLAŞMAK ONLARIN DÜŞÜNCELERİNİ OKUYABİLMEK NASIL BİR ŞEY OLURDU DİE HİÇDE GÜZEL OLMAZDI SANIRIM :)
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın