gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.
Cat

Cat

BLOG

Gaflet

28 Kasım 2007, 18.41
A- A+

Gunluk tadinda yazayim (: Gerci bazi tatlari unuttum bazilarida son gunlerde acı gelmeye basladi keza bu aralar ruhumun bile tadi kacti..
Anlık bir gaflet ile sevgilicik edindim..
Fazla surmedi kucuk bir ongorumleme hatasi yaptigimin farkina vardim.
Kasma islemi baslar baslamaz ise kacmanin yollarini aradim (: Basardim sanıyorum..

Lakin; kendime kızıyorum. Nasıl olurda nerde kapris yapan hatta yapilmamasi gereken herseyi yapan cinsleri secmece  gibi secip hayatima sokuyorum bende bilmiyorum (:
Yani cidden kor kutuk asık olsam bu insalara  'Ruh hastasi' derler adama ..
Ne zaman gamyuna girdin.? , Ne zaman gamyundan cıktın .? Kiminle konustun / tanıstın .? Neden haber vermiyosun gibi sinir bozucu sorulara surekli cevap verilmesi istenen bi bunye ne kadar saglikli olabilir ben supheliyim..
'Euuf , az bir sus' tadinda cevaplarda verilirse karsi tarafin sinirle kufurune tehtidine kadar sahit olunur (: oooggg edepsiz kehkeh ..
Bu modeLLer insana burayi dar eder cidden dikkat edilmeli..

Nooldu? Ders oldu. Bir daha tovbe.
Artık umrum dısı butun duygusal olaylar ..
Oooh be (:

YORUMLAR

28 Kasım 2007, 22.05
evet ben size katılıyorum aşık oldugun insanın size güvenmesi son derece önemli aşkda güven yoksa o aşkın tadı tuzu kalmaz,bende dersimi aldım artık hayatımda ne aşk nede duygusallıga yer yok, güzel ifade etmişiniz tebrikler..
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın