gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.
zac

zac

BLOG

Güvenlik Uygulamasını Kuramayanlar Buraya

10 Aralık 2007, 14.18
A- A+

ÖNEMLİ NOT: Güvenlik uygulamamızı Ocak 2008 itibarı ile artık kullanmadığımızdan bu blogta yazılanlar geçersiz hale gelmiştir.

Bir kaç gün önce Güvenlik uygulamamızda değişiklik yaparak daha önce yaşanan bir çok sorunu çözdük. Firefox için bir kurulum dosyası hazırladık, bu konuda pek de şikayet gelmedi. Fakat, Internet Explorer cephesinde bazı sorunlar yaşadık. Normalde yeni kurulmuş bir Windows işletim sistemine kurulum sorunsuz şekilde gerçekleşir, fakat üyelerimizin kullandığı uygulamalar nedeni ile mi bilmiyorum, bazı üyelerimizde otomatik kurulum işlemi maalesef başarısız oldu. Bunun üzerine, Internet explorer kullanan üyelerimiz için de bir kurulum dosyası hazırladık. Aşağıdaki linkten kurulum dosyasını indirebilirsiniz.

Kurulumu çalıştırmadan önce daha önce kurulmuş olunan güvenlik uygulamasını kaldırabilirseniz daha iyi olur. Farklı IE versionlarında farklı yerlerde olduğu için burada anlatmam sadece kafa karışıklığına yol açacaktır...

Kurulum dosyası:

http://server.gamyun.net/plugin/GamyunIeToolbarSetup.exe

ve Firefox için kurulum dosyası:

http://server.gamyun.net/plugin/GamYunNetFireFoxPluginSetup.exe

YORUMLAR

10 Aralık 2007, 17.47

selam;

Bilenin, bilmeyene biseyler anlatmasi,ogretmesi genelde zordur...belki bizler bu isi biraz zor cözdük ammaaaa senin de anlatimda cok basarili oldugunu söyleyemeyecegim...yüklemekten...silmekten...silerken gerekli dosyalara zarar vermekten bi hal olmusken bu gün linki vermissin....daha önce veremezmiydin pc cökmeden:p

gec vede güc te olsa nickimle  giris yapabilmek güzelmis..

sana calismalarin icin tsk..gamyun ailesine bol sansli ve mutlu günler @};-

10 Aralık 2007, 17.58
Ben bu dosyayı kurdum fakat ana sayfada giriş yaptıktan sonra Genel Bilgi yazan yerin üstünde x işareti çıkıyor salonlara tıklayıncada bir şey çıkmıyor bunun nedeni ne olabilir ?
10 Aralık 2007, 18.46
berkberk, bilgisayarinda java yuklu degil. Yuklemek icin

www.java.com

adresini kullanabilir ya da guncel haberler kismindaki java calistiricisini indirip bilgisayarina yukleyebilirsin. Biz oraya koydugumuz da gunceldi ama muhtemelen yeni surumler ciktigindan java.com'dan indirmen daha iyi olur.
10 Aralık 2007, 19.05
Peki.yardımcı olduğunuz için çok teşekkürler.
10 Aralık 2007, 19.55
çok teşekkür. sonunda nihayet kurdum.
10 Aralık 2007, 20.52

merhabalar ; laptopumu gecen ay degistirdigimdede bende ayni sorunu yasadim  sorun internet explorer dede olmayabilir  isletim sisteminiz  windows vistay'sa java cakismasi olabiliyor guvenlik uygulamasi yuklu olsa bile  sayfayi görüntelemiyor ..  yeni cikan laptoplarda  java kurulu oluyor : uste bide biz yukledigimizde  java.com dan cakisma oluyor ;dolayisiylan sayfayi görüntülemiyor ....türkce kit tam ifade edememis olabilirim :)

zac  yazilim konusunda number one  sun .. kutluyorum seni

10 Aralık 2007, 22.19

lütfn yardım edin  güvenliği dün krdum ve oynadım ama bugün salonlara giremiyorum salonlara kadr herşey normal açılıyo derken tekrar geri sayfaya dönüyo napabilirim yardımcı olursanız sevinirim

 

10 Aralık 2007, 22.20
boyle kalması daha iyi olaçağından emınım
10 Aralık 2007, 22.59

açmıyo kardeşim ne yapsan ne etsen açmıyo

 

11 Aralık 2007, 00.21
3 gundur delidımresmen ya olmuyo bi türlu en nıhayet bugun basardık çok şüjür ısımsızoynamakzekvkte vermıyodu   zag ancak yazdıklarını okuduktan sonra çözdukguvenlık meselesını yaa bu zamana kadar guvenlıyımtamdı noldu bırden artık fazlazorlştırmayın ltfn cezalar çokağır olmuşo kadar puan kazanamıyorumkı kolay bu zamanakadar bağlantımkoptukça  düştumsuçum nekı puanımgitsın ltfn  bı çare  olmaz kaçanlar gıbı cezalandırmıyalım daha çok seyler varaayazcak     neyse hataları gördukçe duzelerekmdaha ıyıı bulcaz inşallah
11 Aralık 2007, 00.35
allah razı olsun firefox derdinden kurtardın . ne iğrenç program cok yavaş java 6 istiyo bide. explorer da   java msx86 kullanıyom herkesten herseyden hızlı :)) 3 MB tavsiye ederim..
11 Aralık 2007, 02.17
iyi geceler diyeyim ilk basta benim pc de sorun vardi pc ye format attim gamyun a giryordum format atmadan once ama simdi java acilmiyor cok denedim ama olmuyor bu konuda bir fikri olan var mi aceba www.java.com dan java indirdim tamam yaziyor pc de var diyor ama oyun yeri acilmiyor ??????? simdiden tskler
11 Aralık 2007, 03.21
kirmiz yaziyla sitenin bas sayfasinda diyorsunki baska siteye öye olmayin? iyide biz baska siteye üye oluyorsak sizin yüzünüzden oluyoruz bunu biliyormusunuz.  sebeb 1.yeteri kadar op  yok salonlarda.sebeb 2.baglanti kopuyor bir daha girmek icin parali +üye  mi olmak lazim 10 dakika bekle  oyun biter o zamana kadar.sebeb 3.salonlarda cevrim disi olan onlarca insan var.bunlari bilgisayar  salondan otomatik atsada oynamak icin salonlara girmemiz daha kolay olsa olmazmi.sebeb.4,puanlama sisteminiz berbat,okeyde iki oyuncu eksi olunca ikisindende 3. puan düsüyor.ayni durumda kalan iki oyuncu neden 3 paun almiyor.birinci 3  ikinci 1 paun aliyor.yani yarim saat bir paun icinci ugrasalim. yapmayin ya.birazda kabahati kendinizde arayin baska sitelerde degil.
11 Aralık 2007, 09.12
anlatım için sağol teşekkürler böyle bilgileri dağıtmak lazım hemen yayalım
11 Aralık 2007, 11.20
lütfn yardım edin  güvenliği  kurdum  ama salonlara giremiyorum  napabilirim yardımcı olursanız sevinirim
11 Aralık 2007, 15.13
en buyuk sorunlardan biri puanlama bence,daha önce boyle bi sorun yoktu 2. olan bazen 2 puan alsada genelde 1 puan alıyor.neden 3. ile aynı puanı alıyor.3.ye "1 "2.ye "2"puan verıyordu onceden şimdi 2. oluncada 1 puan verıyor.örneğin 21 den başlayan bi oyun:1. "15 " 2. "10" 3." 2" puan sonuncu "eksı2 "diyelım 2. olanda 3. olanda 1 puan alıyor.ama haksızlık bu:((((  bide ufak tefek sorunlar kalksa dünyanın en güzel oyun sitesi benceeeee kutluyorum sizi...
11 Aralık 2007, 16.56
çok teşekkürler zac.sayende kurabildim..süpersin.!
11 Aralık 2007, 19.20
yayımcı doğrulayamadığı için açılmıyo diyo.. bi türlü olmuyo...
11 Aralık 2007, 19.31
gamyun sitesine her girişimde güvenlik uygulaması yüzünden düştüğümü düşünüyorum. bir şekilde yüklememizi istediğin java script adsl bağlantımızı dahi kesiyor ya da siz öyle ayarladınız her ne ise sorun artık şeffaf olsun. paralı üye olmak mı gerekiyor düşmemek için? acaba salon kapasitesinin üstünde dolunca otomatik olarak atıyor mu bizi ya da bağlantımızı mı kesiyor? yükletttiğiniz güvenlik uygulamasının kaynak kodunu verin hepimiz anlayalım.umarım kendi kafamda şekillenen bu olay bir komplo teorisi olmaktan ileri geçmez. açıklamalarınızı bekliyoruz sayın zac.
11 Aralık 2007, 19.39
Merhabalar. Ben üye olmama rağmen siteye giriş yapamıyorum. Güvenlik uygulumasını tekrar kurdum ama olmuyor. Nickimi yazıyorum, Şifremi giriyorum. Giriş yapıyor. Okey bölümüne tıklıyorum, yeniden şifre ve nick sayfası geliyor. Hiçbir uyarı yok. Neden olduğunu uyarmıyor. Neden olduğunu öğrenmek istiyorum.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın