gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

YOKLAR ŞEHRİ

24 Aralık 2007, 13.34
A- A+

BİR MASAYA GİRDİM BİR DE NE GÖREYİM!!oyuncu sohbeti kapalı,seyirci sohbeti kapalı,özel kapalı....oyuncu kafasına göre oynuyo,son anlarda vuruyor topa,heebu bilardo oyunu bahsettiğim,tam bir işkence.E BEN DE boş bulundum bakmadan başlaya bastım.BANA PUAN LAZIM PUAN SOHBET ,TEPKİ İSTEMEM der gibi. ben de onun toplarını attım,dedim al sana puan GÜLE GÜLE kullan.)ADAPTASYON.KONSANTRASYON.ADRENALİN vs.vs. imiş dertleri.) yıllardır oynarım oyunları nerde ADRENALİN yahu.:)))İNSANCIL duygulardan mahrum bi toplum mu oluyoruz ne?

yazık valla seviyeli sohbet edememeye YAZIK diorum.sohbetsiz oyuna hele hiiçç mi hiç dayanamıorum ve dahi o masa dar geliyor bana.bi an önce bitin de oyun şöleee ağzımızın tadıyla sohbet edebileceğimiz bir oyun kuralım diorum kendi kendime hemencicikte:)özellerin kapalılığını anlarım da oyuncu sohbetinin kapalılığını hiç ama hiç yakıştıramam valla masa  oplarına.FAYANS dizmek.TOPLARI deliğe atmak.diğer oyunları bilmiyom zaten bişi demiom ama ,onlarda da oynuyanlar insan.İNSAN demek:konuşabilen demek.fikirlerini ifade edebilen demek.yoksa GİDER PCYLE oynardım.o zaten ne konuşuyor ne de konuşturuyor::)))

GAMYUNUN keyif vermesi temennileriyle masa sohbeti açık oyunlarr:))

YORUMLAR

24 Aralık 2007, 15.50
eline koluna diline taki ruhununa saglik kardes hos bir yazi .
17 Ocak 2008, 02.47

Dediğiniz gibi hem sohbet hem oyun hoş olabilir belki ama, okey oynarken sohbet de edebilmek iyi derecede klavye kullanıcılığını gerektiriyor... Bu yüzden ben kendi adıma size katılmıyorum arkadaşım ve gamyundaki, sohbete kapalı salonlara bayılıyorum. Çok yeni bir üyeyim ve siteye 101 oynandığını duyduğum için girmiştim, kalmamın tek sebebi ise iki işi birden yapmak zorunda olmayışım... Saygılar..........

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın