gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Karalama Defteri

31 Aralık 2007, 00.52
A- A+

Acısıyla tatlısıyla geride bırakmaya ramak kala 2007 yılını ve yeni umutlarla büyük heyecanla karşılamaya hazırlandığımız yeni yılın, Ülkemize huzur ve bolluk getirmesi dileğimle bütün herkesin yeni yılını kutlarım.

 

Gamyun ailesinin bir üyesi olarak kendimi yeterince şanslı görüyorum, bende bazılarımız gibi ( küçümsenecek sayıda değil ) Gamyun varsa net vardır, Gamyun yoksa ne edeyim net’i diye düşünüyorum. Ayrıca 6 yıldan fazladır operatör  yetkim de var Gamyun’da, bu süre içersinde sevenim de oldu sevmeyenim de oldu, bunlar normaldir zaten, sonuçta hümanist bir duyguyla insanlara yardımcı olmak çok hoşuma gidiyor. Ama nedense sitemizde çeşitli yollarla ( sms, ofline mesaj, hakaret içerikli rumuzlar v.s ) amacı; karşılıksız ve hiçbir menfaat gözetmeden üyelerin sorunlarıyla ilgilenip yardımcı olmaya çalışan  biz Operatörlere karşı hep bir saldırı vardır, maalesef sürekli olan bir durum. Bizler Op’uz ( yani sizin gibi insanlarız ) BOT değiliz arkadaşlar, sonuçta; dileği olan, şikayeti olan her üyeye cevap verip, o anki durumu karşılıklı paylaşıyoruz. Bizler üyelere işlem yaparken zevk almıyoruz, aksine hiç hoş bir durum değil. Ama her işlem yaptığımız üye mutlaka haklıdır ( kendince ), işlem yaparken amacımız; kendimizi veya şikayetçi olan üyeyi tatmin etmek değildir, burada amaç; herkes için geçerli olan sitenin kuralları vardır ve herkesinde uyması gerekir. Bu budur.

Sizlerden sadece bizleri birazcık da olsa anlamanızı, yaptığımız işe saygı duymanızı isteriz. Sonuçta bu sitede Op varsa sitedeki üyeleri korumak ve yardımcı olmak içindir.

 

Evet ben adını Karalama Defteri koydum sizden ricam sadece bu defteri karalayın insanları  (Op’ları ) karalamayın.

Sizleri çok sevdiğimizden emin olabilirsiniz, Op’lar görevlerini gönüllülük ilkesini esas alarak yapmaktadır.

Umutların yitirilmemesi umuduyla sevgiyle kalın….

YORUMLAR

31 Aralık 2007, 01.36
Sizle hiç karşılaşmadım, demek ki sizin yetkiniz dahilinde olan veya daha çok bulunduğunuz salonlarda oynamıyorum. Sözlerinizin bir çoğunda haklılık payı olduğunu düşünüyorum. Elbette oplar da insandır ve şahsen birçoğunun görevlerini çok iyi yaptığını da düşünüyorum. Zaten bu sitenin en büyük özelliği oplar değil midir? Bir op bana (yazmayayım hangisi olduğunu) bir defa şöyle demişti " Bazı insanlara ailelerinden almadıkları terbiyeyi aşılamak zorunda kalıyoruz" İnsanın olduğu yerde her zaman fesatlıkta vardır. Şu yazdıklarını okuduğum zaman sizle tanışmak isteği de doğdu içimde. Kısmet belki de karşılaşırız. Ama ben yazdıklarınızı okuyunca sizin tabirinizle karalama defterine yazılanların sizin için yazıldığını da düşünmüyorum. Uzun zamandır bu siteye üyeyim ve bir çok kez sağ olsunlar oplar gayet içtenlikle bana yardımda bulundular. Bu arada yasaklandığımız da oldu elbet. Birini hak etmiştim, sinirime hakim olamadığımdan ama birini hak etmemiştim. Sonuçta hak etmediğim yasakta şunu düşündüm, " Opta insandır ve hata yapar." Siz bakmayın buralara yazılanlara veya çizilenlere. Görevinizi en iyi şekilde yapmaya çalışın. Gerisi boş. İnsnaları memnun etmek zaten imkansızdır, her zaman eleştirilirsiniz en iyi olsanız bile. Yeni yılın size, ailenize, sevdiklerinize mutluluk getirmesini temenni ederim. Görevinizde başarılar..İ
31 Aralık 2007, 17.56

yeni yılın kutlu olsun canım  :) iyiki senin gibi kaliteli insanlar burada var..ben eminimki sen bir karar vermissen doğrudur ve bu  gamyunu daha güzel biryer haline getirmek adınadır.heryerde olduğu gibi kendini akıllı zanneden insanlar var :( ama toplum olarak neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar verip yanlışları ayıplamadıkça bunlar yapılacak...burada sadece sen değil herkese görev düşüyor.umarım 2008 herkes için güzel geçer :) 

sağlık- mutluluk -başarı -huzur dileklerimle

02 Ocak 2008, 12.12

Selam...

Benim   kadar   op'ları  eleştiren  yokdur.Fakat  hakaret,rencide  edici  sözler  dışında.Sizden  tek  istediğim  şudur:

Bir  yanı  dinlemeden karar veren,doğru  karar  vermiş olsa  bile "adaletsizlik"  olmuş  sayılır.

Bu  yüzden  sizden  istirham,rica  ediyorum  ban  atarken.Her iki  tarafı  dinleyin  sonra  gerekeni  yapın.

Hepinizin  Görevinizi  iyi  yaptığınızdan  eminim.Hepinize  Görevinizde  Başarılar  dileğiyle Saygılarımla..

04 Ocak 2008, 17.36

haklısın güzel kardeşim artık öyle bir hal olduki net in varlığı gamyun a bağlı bir durum aldı bende..(tabi eşlim bu konuda aynı fikirde değil :-)  )

bu ekran başında sorunsuz olarak sitede bulunmak sizlerin sayesinde olduğu bir gercek .aksi olsaydı bu kadar başarı elde etmek mümkünde olmayabilirdi.amaç oyun ise dostça..dostluk ise dürüst bir şekilde olmalı .bazı kendini biklmez kişiler bu siteyi başka sitelerle karıltırmış olabilir  bunları elemek aslınsa siz op kardeşlerimize değil asıl üye lere yani bizlere düşmelidir.ve bu kaliteyi sürekli yükseltmemiz gerekmektedir.siz op kardeşlerimiz iyi ki varsınız ..aksi olsaydı buranında civisi coktan çıkmış olurdu..tüm gamyun ailesinin ve üyelerin yeni yılını kutlar sağlıklı mutlu ve huzur dolu nice yıllar dilerim..hepiniz sevgiyle kalın

05 Ocak 2008, 16.40
işte şimdi oldu.bugün (05smile Resmismile Resmi08) yapılan değişiklerle daha sesiz daha huzurlu bir ortam hazırlanmış oldu.ve bu bir bakıma sizlerinde biraz dinlenmesini sağlayacak bir yenilik olduğuna inanıyorum..başarılarınızın devamını dilerim
05 Ocak 2008, 19.34

Merhaba..

Bu  sistem  iyi  yönleri  olduğu  gibi  kötü  yönleri de  var.Örnek  elitli   veya  cepten  üye  olanların hiç  bir  suçu  yok  değilmi?..Küfür , hakaret  etmez  değilmi?..Bu  site  TÜRKİYE'NİN en  güzel  sitesi dir.İçeriği  bu  kadar  geniş  bu  kadar  özelliğe  sahip  site  ben  görmedim.Bu  elitli,cepten  üye  olmuyanlar  için  bir  engel dir.Nick'i  "AHLAK"  kurallarına  uygun  olmuyan  insanlar  için  tasarlanmış  olabilir  küfür  eden  kişiler  içinde  tasarlanmış  olabilir.Fakat  bu  HAKSIZLIK  dır.Bu  FAŞİZM  sistemi  gibi  bir  sistem  bence YA  SEV  YA  TERKET!..

Not;İnsanları  Masaya  davet  edip  masadan  atmayın.Masadan  atmaya  HAKKINIZ  YOK!..

Nasıl  bir  odaya  girerken  kapıyı  çalarsınız."MUSADE" edermisiniz  diye  söyleriz  sizde  musade  istemeden  kimseyi  atmayın LÜTFEN!..Kimse  kimseyle  oyun  oynamak  tabii ki  zorunda  değildir.Musade  istersiniz  sorun  çıkmaz.

Hepinize  Bol  Şanslar  Dileğiyle..

Size   Göre  Belki  tamam.Mahir_bin907..
08 Ocak 2008, 00.24
ellerine ve yüreğine sağlık yücel.yazınla sanırım tüm opların olduğu kadar oplardan her türlü yardımı esirgemeyen sağduyulu üyelerimizin de düşüncelerini dile getirdin.oplar yüzlerini görmedikleri,seslerini duymadıkları,tanımadıkları bilmedikleri üyelerin doğru dürüst bir ortamda oyun oynamaları ve sohbet etmeleri için ellerinden geleni yapıyorlar.değerlerini bilenin de bilmeyenin de canı sağolsun.yeni yılda değer bilen üyelerle karşılaşman ve gönlünden geçen her güzelliğin olması dileğiyle.. :) 
18 Eylül 2008, 16.55
sayın yücel bey.bana atıldığım söylendi.gerekçe bile gösterilmeden.buradaki kurulmuş kırallığı yıkmamdan korkuldu.saldırıldıı,tacizler edildi,hakaretler,küfürler edildi.nasıl bir haktırki buu bunları yapanları dedğilde beni atmışlar.daha kötüsüne hazır olmalısın dediğin bumuydu.ewtt haklıydın.gerçekten çok kötüüü.yazarken gözyaşlarıma engel olamıyorum.bu kadar zaman içinde ceza almadım daha öncesinde bile şikayet edilmedim oyunlardan kaçmadım.ve bana  HAK gördüğünüz bu olduu.kendimi savunma hakkını vermeden .demiştim size burası jusun tekelindemi diye? hayır demiştiniz. tekelinde olduğunu ispatladılar. size çok inandım. o inançla yılmadım yapılanlara karşı size anlattım yol gösterin akıl verin dedim.ama ne yapsam nafile anlıyorumm.ilaydaya soranları yasaklıyo konu dışındayım diyor ve yasak koyuyor. bu nasıl iş ya nasıl yazınızı az önce yine okudumm artık inanmıyorum yücel beyy sizede inanmıyorumm kızmayın ama öylee inacım kalmadı hiç bir şeye. hak yok burada belledim sağlıcakla kalın her daim .benden aldığınız hakları bana iade edip etmeyeceğinizi bildirin lütfen.
22 Ekim 2008, 11.39
Bu yazım bir özür yazısıdır.Daha önceki yazmış olduğum yazıda, sana artık inanmıyorum dediğim,burada  Hak yok dediğim için özür dilerim.Senin bu sitede olmanın biz gamyuncular için büyük bir şans olduğunu belirtmeliyim.Haktan yana ,dürüst,kendini bilen bir insanın kalbini kırdıysam önceki yazımda özür dilerim.Saygılarımı sunuyorum..İyiki varsın,hep var olmanı dilerim.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın