gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.
zac

zac

BLOG

Karizma...

05 Ocak 2008, 15.15
A- A+
Öncelikle güvenlik uygulaması ile ilgili çok sayıda şikayet aldık. Muhtemelen bu değişikliklerle ilgili daha çok şikayet alacağız, fakat bir şekilde, güvenlik uygulamasından vazgeçmemiz ve onun yerine sitede sorun çıkaran insanları engellememiz gerekiyordu.

Bugün neler değişti?

Güvenlik uygulaması tüm üyelerimiz için kaldırıldı (Yöneticilerimiz hala kurmak zorunda). Artık, güvenlik uygulaması kurmasanız da GamYun.Net'e girip oyun oynayabilecek, puan kazanabileceksiniz.

Peki yerine ne geldi?

İki farklı sorunumuz var: Küfürlü rumuzlar ve küfür içerikli konuşmalar.

Küfürlü rumuzlar için artık rumuzlara onay zorunluluğu getirdik. Yeni bir üyelik aldınız ya da rumuzunuzu değiştirdiniz, yeni rumuzunuz onaysız hale gelir ve kodlanmış görünür. Ne zaman ki yöneticilerimiz aldığınız rumuzu onaylar, rumuzunuz normal görünmeye başlar. Rumuzunuz kodlanmış olsa dahi, oyunlardan puan kazanabilirsiniz fakat salonlarda/masada ya da özelde konuşamazsınız.

Diğer problem küfür içerikli konuşmalar. Bunun için de karizma kısıtlaması getirdik. Artık, masada konuşabilmek için 30 karizma, özelde konuşabilmek için 20 karizmaya ihtiyacınız var. Arkadaşlarımızla konuşamıyoruz diyorsanız, onları arkadaş listenize ekleyebilirsiniz. Arkadaş listenizdeki üyelerle herhangi bir kısıtlama olmadan konuşabilirsiniz.

Belirlediğimiz bu karizma değerleri, ilk etapta düşündüğümüz rakamlar, nihai değerler değiller. Zamanla bunları, arttırıp azaltabiliriz de. Ayrıca, ister rumuzunuz görünmesin isterseniz karizmanız yetmesin, yöneticilere ispiyon yapabilirsiniz.

Karizma arttırmak çok zor değil, yardım sayfalarımızdan karizma hesabını inceleyip nelere karizma verdiğimize bakabilirsiniz.

Elit ve cep aboneler ile cepten giriş yapan üyelerimiz ve yöneticilerimiz bu kısıtlamaların kapsamı dışındadır.

Daha detaylı bilgi için yardım sayfalarımıza bakabilirsiniz...

Yorumlarda, karizma sahibi olmayan üyeler mi sadece küfür ediyor, karizması olup da edenler de var diyenler oluyor ya da elitler ve cep aboneler. Biz yok demiyoruz zaten. Karizma limiti koymamızın nedenini hala anlamak da zorlananlar var. Küfür eden bir kişi, yasaklandıktan hemen sonra gidip yeni bir üyelik alıp tekrar küfür edebilir. Her salona 10 tane yönetici koysanız da, her dakka size birisi küfür ederse, bu sizin canınızı sıkmaz mı? Nasıl engelleyebilirsiniz bunu? Tekrar karizma kazanıp bu kişi yine küfür edebilir ama en azından bir kaç gün sürer. Her dakika küfür eden kişiyi kısmen yavaşlatmış oluruz.

Bugün bir kaç değişiklik daha yaptık. Artık, isteğe bağlı olarak, kişisel ayarlarınız kısmında, kendinize karizmasız kişilerin de mesaj atabilmesini sağlayabilirsiniz. Ya da özelinizi kapatıp, sadece arkadaşlarınızın size mesaj atmasını sağlayabilirsiniz. Yine masalarda da, isterseniz karizma kısıtlamasını kaldırıp herkesin konuşmasına izin verebilirsiniz. Artık tercih size kalmış.

Son olarak, çok sayıda bunun maddi bir kaygı ile yapıldığını iddia edenler olmuş. Tek söyleyeceğim şey var: Keşke öyle olsaydı. Ama maalesef aklımıza gelmeyen tek şey o olmuş. Artı, bir çok kişi üye kaybedeceğimizi düşünürken nasıl gelir arttıracağımızı da düşünmüşse.

Not: Kişisel tercihleriniz bölümünden yapmış olduğunuz, Karizmasız kişilerin size yazabilmesi ile ilgili seçenek, sistemde kayıtlı tutulmadığından, sürekli açmak istemeniz durumunda her girişinizde elle tekrar ayar yapmanız gereklidir.

YORUMLAR

05 Ocak 2008, 15.23
cok iyibir uygulama olmus elinize sağlık başarılarınızn devamını dilerim
05 Ocak 2008, 15.25
bence boyle daha gusel olmus emegı gecen herkese tesekkur edrım
05 Ocak 2008, 15.34
Ne diyeyim allah devamını artırsın tesekkur ederim
05 Ocak 2008, 15.34
Bu karizma işi iyi oLmamıs yhaa .....
05 Ocak 2008, 15.34

tskrlr uygulama için basarıların devamını bekliyoruz

 

05 Ocak 2008, 15.35
ewet bencede güzel olmuş artık özelden küfürlü olmasada sözlü tacize son!!.. teşekkürler..
05 Ocak 2008, 15.35
EMEĞİNİZE SAĞLIK,HALEN YAKIŞIKSIZ RUMUZLARA DA DEĞİŞTİRMESİ İÇİN BELLİ BİR GÜN VERİN YOKSA OYNAYAMASINLAR LÜTFEN...!ÇOK TEŞEKKÜRLER HEPİNİZE
05 Ocak 2008, 15.36
İyi düşünülmüş ama karizma için bonus verilse iyi olurdu...
05 Ocak 2008, 15.36

iyice saçmaladınız bune kardeşim altı üstü oyun oynuyoruz eski uygulamalar yeterli ve uygundu

05 Ocak 2008, 15.37

ya gerçekten çok güzel olmuş ama karizma meselesi biraz kafamı karıştırdı yani çok fala oyu oynapım karizma yapmam lazım deyilse kimseyle konuşamıyorum

 

05 Ocak 2008, 15.37
güzel bir calısma olmus peki bu rumuz degişikliginde ne kadar sürer onay vermeniz ?
05 Ocak 2008, 15.37
Bencede güzel olmuş bu uygalamayı sevdim ama yeni nick şini anlamadımç....
05 Ocak 2008, 15.37
Gusel olmus boyle sevındım ınsallah basarılı olursunuz bu konuda..Basarılar arkadaslar...
05 Ocak 2008, 15.37
En Güzeli bence bu şekilde bazı sorunlarında önüne geçilmiş olur.
05 Ocak 2008, 15.38

Selam Neresi Güzel Kardeş ? öyle olurmu yaa karizmayla yazmanın ne alakası  var söylermisiniz? ben öyle olmasını istemem ama yönetimede saygı duyarım bence hiç hoş deil  yazık bence çok uye gider kaybedersiniz masalarda zaten konşuuluyor bu !Herkese BoL ŞansLaR. Dilerim

Yinede Emeğinize Saygı

05 Ocak 2008, 15.39
Mevcut guvenlik uygulamasini napicaz silmemiz mi lazim dursa sorun olmaz sanirim ..
Cidden degisiklik olmus nasil olurda bi guvenlik uygulamasi indirilemez bu kadar sorun olur anlamiyorum ..
Hayirlisi olsun
05 Ocak 2008, 15.39

bence 30 barajı fazla olmuş

sohbetsiz tadı olmuyor

05 Ocak 2008, 15.39
Bencede uygulamalar oldukça güzel fakat buna reğmen oyunlarda girildiği zaman masa yöeticisi dışında çıkarılmayı engelleyen bir sistem olmalı. yönetici ise de mecburen oyunda oturmalı. kalkacak kişinin işi olan kişinin oyuna oturmaması gerekir kanaatindeyim...
05 Ocak 2008, 15.39
bu nasıl oyun ve SOHBET SÜNYASI
05 Ocak 2008, 15.40

süper olmuş ellerinize sağlık

 

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın