gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.
zac

zac

BLOG

Gamyun Öldürmez...

15 Ocak 2008, 17.32
A- A+
Üyelerimizden bir kısmı cep aboneliğin ücretinin yüksek olduğundan şikayetçiler. 80 Kontör, yaklaşık 11-12 lira olarak faturaya yansır. Üyelerimizin ne kadarı sigara içiyor bilmiyorum ama sigaranın fiyatı 5 liraymış (Daha ucuz ya da pahalılar olabilir). Günde bir paket içen üyemiz, nerede ise 2 günde bir cep abonelik ücretini sigaraya veriyor. Kazancı ne? Hem havayı kirletiyor, hem başkalarını rahatsız ediyor hem de öbür tarafa gidiş biletini öne çekiyor. Diğer taraftan gamyun, kesinlike size sigaranın verdiği zarardan daha az zarar veriyor ve sigaranın yararlarından da daha fazla yarar sağlıyor.

Sonuçta, gamyun sigara gibi bağımlılık yapar ama öldürmez, bir ihtimal hasta edebilir...

YORUMLAR

15 Ocak 2008, 17.37
bu hesaplar sigara içenler üzerine yapıldıysa sigara içmeyenler ne yapacak peki ben kendim hiç sigara kullanmadım ama banda çok pahalı geliyor cepten üye olmak ayda 80 kontör baya fazla neredeyse elit üyelikle aynı bencede çok pahalı biraz düşürülmesi gerekir
15 Ocak 2008, 17.45
oyun oynayarak stres atmasını bilebiliyorsanız, pc olmadığı zaman bile okey oynama lüksünü yaşayabiliyorsanız ve ; 'ben bu kontörü yada fiyatı öderim, yeterki beni eğlendirsin'  diyebiliyorsanız, yapacak bişey kalmamıştır. cep abonesi olmazsın, olur biter...
15 Ocak 2008, 17.51
              

Merak etmişimdir. Acaba bir karar verirken neden üyelerinize danışmıyorsunuz. Ya da Yapılan bir değişiklik hakkındaki üyelerinizin düşüncesini neden araştırmıyorsunuz.. Mesela bir anket yapılsa anketin sonucuna göre düzenlemeler yapılsa DAHA GÜZEL OLMAZ MI?
              Örneğin; Bu bahsedilen konu. Yapın bir anket. % kaçı bu ücretlendirmeyi fazla buluyor ya da bulmuyor.. Ya da yeni bir uygulama yükleyeceksiniz siteye, ya da bir düzenleme.. Bunu bir anket ile üyelerinize sorun ve ona göre bir şeyler yapın.. Bence böyle yapılırsa daha takdir edilir. Edilmese bile en azından şikayet edilmez.. Çünkü biz böyle istemişiz.. ;)

BoRDo.MaVi.61

15 Ocak 2008, 18.09
bu türkiyede bir ilk. ve gayet başarılı buluyorum gamyun'u. İlkler her zaman pahalı gelebilir. Çünkü emek ve para harcanmıştır bunu yapabilmek için. Elbette ki bu masraflarını bi şekilde karşılayacak sitemiz.
15 Ocak 2008, 18.14

Selam..

Gamyun  Öldürmez: Bağımlılık  yapar.))Bordo  Mavi  fikirlerin  güzel,lakin bu  kadar  eleştiriye  açık  bir  site  nerde  GÖRDÜN?..Söylermisin!..

Ben  bu  cepten  üyelik KONTÜR  pahalı   diyenlere  şaşırıyorum.80  Konürü  4  bölmüşler işte  ince  düşünülmüş  ince  tasarlanmış  bir  sistem.HAKSIZLIK  yapmayın  LÜTFEN...

Benim  kadar  da  eleştiri  yapan  yokdur  bilesiniz....

15 Ocak 2008, 18.42
üyelere pahalımı ucuzmu die sorsalar bedawa bile olsa buyuk counluk pahalı die cewap werir manipule ederdiler. site zaten ucretin makul olup olmadıgını uye sayısından anlıyo. şimdikinin 3te1i yada daha azı insan uye olsaydı o zmn ucuzlardı . bu kadar kişi uye olunca adamlarda "demekki ücret doğru, boyle dewam edelim" sonucuna wardı tabi.
15 Ocak 2008, 19.14
sana katılıyorum ama sigara içtiğim bana göre ikiside zevk zevkine düşkün edam ne parayı görür nede borcu düşünür ama başım ağrımadan oynayayım diyosan ya elit üye olacaksın yada cepten üye olcaksın başka kaçışın yok...
15 Ocak 2008, 19.15
Arkadaşlar elit yada cep üyelik birşey değil  üçreti ne kadar olursa olsun kabuluz yeterki yetkililer biraz ilgilensin biz yeterince hakkını veriyoruz acaba yetkililerde hakkını veriyorlarmı  75 ytl elit aliyoruz daha kullanamadan yasaklanıyoruz  zac yada Roots gidiyoruz adamlar bizi kayle bile almıyorlar nede olsa biz bu siteye giriyoruz onlarda parasını kazanıyorlar ne siz peşine düşünbunları nede onlar ilgilensin zaten ilgilenmiyorlar
15 Ocak 2008, 19.22

Her Şeyin Bir Nedeni, Nedeninde Bir Bedeli Vardır:=))

İlk 30 a Girecem Diye 24 Saat Pc Başında Oturursan 80 Kontörde Çok Gelir Elit Ücreti Olan 25 YtL de....

TÜRK ÖĞÜN ÇALIŞ GAMYUNA GÜVEN....

Şu İlk 30 Un Puanlarını Nezaman Silicen Roots Baba Hortumcu Bunlar Be...Kanımı Emdiler Puan Kalmadı...

Saygılar.

15 Ocak 2008, 19.33
Bence 80 kontür bir seferde çekilmeli ne öle parça parÇA hyr o yükledğim kontür zaten kalmıyo ikinci hafta 20 kntr için tekrar yükleme fln filan derken uzayıp gider bu en iyisi bir kerede çekilmesi... ayrıca bende sigara kuLLanmıyoRum ama eğlendikten, sınırlar kalktıktan sonRa benmde çikolata param diye bilriz =)))
15 Ocak 2008, 20.39
Ssensiz_olmuyor adlı arkadaşıma katılıyorum.. sanırım biraz ilgi istiyoruz insanlar buraya giriyor diye kimse ilgilenmiyor daha çok söyleyeceğim var ama sanırım yeri değil ancak bunlar elit üye olmamıza veya cep üyesi olmamıza engel bir durum acilen çözülürse seviniriz... sevgiler
15 Ocak 2008, 21.27
bence şikayet etmeye gerek yok kimse zorla gelmiyo buraya kimseyede zorla para ver denmiyo parasızda oynabiliyosak sorun yok site güzel ben seviyorum emeği geçen herkese teşkkürler
15 Ocak 2008, 22.22
Aldıgınız üçret sundugunuz hizmetin karşılıgı olabilir Bunuda saygıyla karşılıyorum ama Lütfen yastıga başınızı koydugunuzda aldıgınız parayı hakkıyla alıp almadıgınızı birkez daha düşünün..
15 Ocak 2008, 22.38
sank zorunluymuş gibi yorumlar var ,  pahalı ise üy olmasınşikayet edenlerde , bu kadar basit
15 Ocak 2008, 23.20
Selamlar, saniyorsam cep telefonu ile abonelik bir ayricalik. Cünkü biz normal üyelerin elde ettiklerinden daha fazla hizmetten yararlaniliyor veya bizim hic yararlanamadigimiz hizmetlerden yararlaniliyor. Keske benimde cep abone olma imkanim olsa idi. Ne yazikki yararlanamiyorum. Cünkü yurtdisindan katiliyorum. Her ayricaligin ve extra hizmetin de bir bedeli vardir. Sanirim Cepten katilan Arkadaslar yararlandiklari hizmetlerin karsiligi olan bu kücük meblagi anlayisla karsilyorlardir. Biz Yurtdisindan Siteye katilan oyuncular olarak keske bizimde boyle bir ayricaligimiz olsa diyor ve site yonetimini bu konuda birseyler yapmaya davet ediyoruz. Saygilarimla.
16 Ocak 2008, 01.03
hem eglence hem paraa bıraz sacma bencee
16 Ocak 2008, 01.55
Doğru kimse kimseyi zorunlu tutmuyor ki.. Her kesimden insan giriyor bu siteye.. Amaç eğlenmek, stres atmak, vs. ise; 10 ylt'yi sorun edenler hiç mi oynayamıyor, onlar da oynuyor, elit, cep üye, normal üye vs arada büyük bir fark yok ki bu neden sorun ediliyor? Yok illa cep üye olcam diyenler ise; kimse kimsenin maddi durumunu bilemez tabii ki ama 12 ytl 1 ay için düşünülünce günde 0,4 kuruşun nasıl bir fazlalığı var açıkçası bunu da merak ediyorum... oyun için o kadarı bile fazla diyorsanız üye olmayın... :)
16 Ocak 2008, 02.02

Sigara öldürür GAMYUN;

BAZEN GÜLDÜRÜR BAZEN SÜRÜNDÜRÜR  AMA ASLA ÖLDÜRMEZ

:) SAYGILARIMLA

İ.B

16 Ocak 2008, 02.26
Valla ben hem sigara içiyorum , hemde cep üyesi oldum. Çok rahatım şimdi ,evime böyle rahat giremiyom, 2 saat çantadanda anahtar ara ,Anahtarsız girebiliyorum,  kapıya fotosell koymuşlar beni görünce otomatik olarak açılıyooo....saolsun anahtarlıkta hediyesi yanında  ....:))))
16 Ocak 2008, 03.18
Gamyun  Öldürmez  Bağımlılık  yapar Her Şeyin Bir Nedeni, Nedeninde Bir Bedeli Vardır. her koyun kendi bacagindan asilir..
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın