gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.
zac

zac

BLOG

Ne oldu size?

16 Ocak 2008, 22.47
A- A+
Öğretmen bir arkaşım sınıfta güzel güzel ders anlatıyormuş, derken bir önceki gün gelmeyen bir çocuk gözüne ilişmiş. Biraz sertçe sormuş "Sen dün nerdeydin bakayım?". Çocuk da, "Ya sen biraz önce iyiydin ya, şimdi ne oldu sana" demiş.

Karizma olayını çıkarınca bir çok kişi itiraz etti. Ne saçmalık falan filan diye. Biz gözardı ederiz, özeli kapatırız, masa sohbetini kapatırız, uçan tekme atarız, gözünü morartırız falan diyorlardı. Ama şimdi gelip, ya bu adam küfür ediyor niye atmıyorsunuz diyor. Niye atayım ki, karizması zaten küçük. Onu atsam birazdan tekrar gelecek. Sen izin vermişsin zaten bana yazsın diye. Daha dün bu karizma olmasa her şey ne güzel olurdu deyip de şimdi şikayet edip duranlara da ben diyorum ki: Ne oldu size?

Aslında, karizması olmayıp küfür edenlerin ispiyonlanmasını da engellemek lazım, benzer şekilde masa karizmasız konuşmaya açık ise masanın da ispiyonlanamaması lazım. Neden? Çünkü, bu insanların yasaklanmasının bir anlamı yok, hemen yeni bir üyelik alıp gelip yine küfür edebilir. Çünkü, buna izin veren, karizmasız sohbete izin veren sizlersiniz.

Not1: Şimdi bu yazıya da, kariması olanlar küfür etmiyorlar mı gibi abuk sabuk yorumlarda bulunanlar olur. O yorumda bulunacaklar ilk önce bu notu iki kez okusunlar. Evet karizması yüksek olanlar da küfür eder. Ama ben onu yasakladıktan sonra, yeni bir rumuz alsa gelse, tekrar karizma kazanıp küfür etmesi en az bir iki gün sürer. Benim de o adamı yasaklamamın bir anlamı olmuş olur.

Not2: Karizması yüksekleri de şikayet ediyoruz, onlarla da ilgilenmiyorsun diyenler de olabilir. Demek ki, şikayetin konusu ilgi alanım değil. Nelerle ilgilendiğimi bilmiyorsanız, profil sayfama bakabilirsiniz.

YORUMLAR

16 Ocak 2008, 23.33

of be zac , yinemi karizma ben bile kabullendim 3 fotoğraf ekledim karizmam yerinde ama bazen asılanlar oluyor :)  ,aslında  keyfimde yerine geldi biraz , anneanne hastalıktan kurtulunca :) ama karizmayla ilgilenceğinize bence birazda gamyunda oynayan acayip tiplerle ilgilenin.

 3000-3500 puanı ve karizması olup millete niye bana yardım etmiyorsun , ne derdin var diyen kabadayılar var , bunlardan okadar çok varki hatta bu puanı milletten yardım dilenerek yaptıklarını bile düşünüyorum ..ayrıca puanına bakıp yardım istemesine bir hayli şaşıyorum.. bu gamyun da king yardımı çok var ve yardım etmezsen dışlanıyorsun ama ben razıyım yardım etmem ..ama hala alışamadığım bir konudur bu ve bence tamamen olmaması gereken bir durumdur..tabiki bu konuda nasıl çözülür bilmem ama karekter meselesi işte.

bu arada -2000 e vurup oyunu bırakan tipler var bunlar için bir pes tuşu yapsanızda işkence etmese kendine ve oynayan diğer insanlara  ,oyun sonuna kadar çünkü -3000 e vuruyor adam..anlayış sadece batmak ve  çıkmak olduğu için idrak edemiyor, ben olsam yanıma birini nasıl alırım diye düşünürdüm ama var işte böyleleride

 benim için bu daha önemli çocuk değilim küfür eden birini şikayet etmem etmedim de kendim halletmeye çalışırım önce baktım baş edemedim akıllanmadı engellerim..toplum olarak zaten herkes kendine düşen tepkiyi göstermesi en doğru olanı bu sadece küfür için değil ..bu olayında karizmayla alakası yok yetiştiriliş tarzı bu yüzden boşversek şu karizmayı olmazmı ..çünkü gerçekten benim gibi millet fotoğraf ekleyip duruyor ve olay chat sitesine doğru gidiyor gibi

16 Ocak 2008, 23.40
yerden göğe kadar haklısın.ellerine sağlık. bu yazı inşallah herkesin aklını başına getirir ve size hak verir. kal sağlıcaklı. saygılar...
17 Ocak 2008, 12.33

 

   Valla son yapılan değişiklerle site çok  güsel artık  kimse  bahane  bulmasın  ....

18 Ocak 2008, 18.31
Herşey GüzeLde Orda Npt İkide Demişsin: Demek ki, şikayetin konusu ilgi alanım değil. Nelerle ilgilendiğimi bilmiyorsanız, profil sayfama bakabilirsiniz. YanLış Bence Bu CümLeniz KarşınzdakiLer de SizLer Gibi İnsan.Sonucta Bi Sorunu Varki  Size Danışıyor.
19 Ocak 2008, 11.15
valla ben biraz daha farklı bi açıdan bakmak istiyorum.siz ne güzel bişeyleri düzeltmek için uğraş veriyorsunuz.düzeltiyorsunuzda ama o küfür eden adamın bundan haberi filan yok.şöyle bi yazılanlara bakayım bu insanlar ne yazıyorlar,ne istiyorlar diye akıllarından bile geçmiyordur bence.eE okuyan gören,kuralları bilenlerde zaten mümkün olduğunca uymaya çalışıyor.bence ilk  siteye kayıt olurken site kurallarıyla ilgili okunması gereken bölümü bi şekilde okutabilmek gerek.çünkü gelen adam bilmeden,okumadan gelio ve en az bir-iki nick yasaklanıo.ama akıllanma fln yok.neyse.herşey için tekrar teşekkürler.
21 Ocak 2008, 23.13

1- Masada veya özelde konuşabilmek için 100 gün kuralı konsa yani yeni nik alanın konuşması 100 gün sonra açılsa.Küfür cezası alan da atılmak yerine 100 gün konuşamasa.Maksat küfürü engellemekse bu süper olur.Bu fikrimi beğenmeyen üye varsa yazsın lütfen.

2-Artık şu puanları sıfırlayın lütfen.Millet birbiriyle uğraşacağına sadece kazanmayı düşünür.

3-Normal üye puanının yanına birde oyunlarda kazanma yüzdesi puanıda eklenirse çok iyi olur.Yani kazanılan oyun kaybedilen oyun sayısına bölünür ve çıkan sonuç kazanma yüzdesi puanı olur.böylelikle yeni üyeler pc başında çok zaman geçirenlerle aynı koşullarda oyun kapasitelerini değerlendirmiş olur.

22 Ocak 2008, 14.22

4-Yarım kalmış oyunlara yardım etmek için oturduğumuzda puan kaybedilmiyor veya bir puan alınıyor ama kaybedilen oyun sayısı bir tane artıyor.Sırf bu yüzden yarım oyunlara oturmak istemeyenler var.Kaybedilen oyun sayısının artmayacağı bir şekilde ayarlama yapılamazmı?

5-Nik değiştirmenin mantığı nedir anlamıyorum.Nik değiştirmenin yasaklanmasını istiyorum.

23 Ocak 2008, 00.32

6-Anlamlı  nikler eskiden alınmış ve çeşitli sebeplerden artık kullanılmıyor.Bir sene boyunca siteye girip oyun oynamayan niklerin iptal edilip boşa çıkmasını istiyorum.

7-Eşli king tekliden oldukça farklı bir oyun.Eşli oynayanların puan yapabilmesi tekliler kadar kolay değil.Hem bu yüzden hemde eşli oynamak isteyenleri bir salonda buluşturabilmek için boşta olan salonların birine  eşliking salonu adı verilmesini istiyorum.Not:eşli oyun puanları ayrı yazılabilse  iyi olurdu ama bunun çok zor veya imkansız olabileceğini tahmin ettiğimden dolayı sadece bilin diye yazdım yani yapmanızı beklemiyorum.

23 Ocak 2008, 14.19

8-Ne zaman biteceği önceden belli olmayan bir yarış insanları bıktıracaktır.Önceden ulaşılması istenen hedef belirlenirse oyuncuların hırsı bitmez son adımlara  kadar rekabet sürer.Yani puanların sıfırlanacağı zamanı üyelerin önceden bilmesi iyi olur.Tarih belirtmekten daha iyi bir yöntem olarak Örneğin kingte;10000 veya 15000 gibii belli bir hedef puan belirlenir ve herhangi bir üyenin bu puana ulaşması durumunda  bütün puanların sıfırlanacağı açıklanırsa üyeler daha bir azimle kazanıp hedefe ulaşmaya çalışacaktır.

9-Bin günden fazla üyeliği bulunanların karizmaya bakmadan bloğa yeni başlık açabilmesini serbest bırakırsanız memnum olurum.

24 Ocak 2008, 18.48
Bişey  olmadı!..Ben,  yazdıklarım  ve  söylediklerimin  arkasındayım  zac!
26 Ocak 2008, 06.18
yazdığım yorumun illaki sizin kararlarınızı övecek niteliktemi olması gerekiyor doğru bildiğiminde burada gözardı edilmesini değil yayınlanmasını isterim buda benim en doğal hakkım DOĞRU SÖYLEYENİ DOKUZ KÖYDEN KOVARLAR mışşşşş
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın