gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Neden eskiye nazaran...

06 Şubat 2008, 10.13
A- A+

Neden eskiye nazaran oyunlarda saygı kalmadı acaba ? Oyuna girince slm denirdi, tbr ve yasak da olsa dahi kazanan centilmenlik gösterip oyunu kayıp edenlere bırakırdı ....Şimdi ise oyunu kazanmış, 3 kişi kayıp ediyor, ama mübarek kişi zevklen oyunu açıp 3 kişiyi sıfıra düşürüyor ...Arkadaşlar neler oluyor bize ? Bu siteye giren en azından çoğumuz alışkanlık haline geliyor ve biz gamyunun  tıryakileri oluyoruz.Değermi sizce oyuna girip sinir küpü  olmak başkasının morelini sıfıra düşürmek ,ki çoğumuz yalnız kişiler.. Zamanı geçirmek için bir kaç oyun oynamak ,birazda olsa hoş seviyeli sohbet etmek tabi buna müsade edenler var ise...Bazıları bu siteyi tavlamak içinde  kullanıyorlar o zaman gerçekten traji komedi  skeçler çıkıyor ortaya .Avlananlar cabası ...Arkadaşlar neler oluyor bize ?Nerede kaldı o eski günler ?Saygılı seviyeli olsak olmazmı sizce ? Bir kişiyi sinirlendirmek kolaydır .Bir tebessüm bir söz yüzümüzü güldürmeye yeterli ...Biz insanlar  küçük şeylerden mutlu olabiliyoruz ...Saygı sevgi  siznlen olsun dileğimlen ...

YORUMLAR

06 Şubat 2008, 18.54
Sayın arkadaşım sözlerinize tamamen katılıyorum, insanlar sanal alemde insna olduklarını bazen unutuyorlar. Atıyorum masasına gidiyorsun, sana bir hg diyen yok, demekki bu adamların eine gitsen yine hg demeyecekler.. Şimdiden de yazayım, bir iki sivri zekalı var, bu tür bloglara abuk sabuk yorum yazan, yazarlarsa sıkmayın canınızı, herkesin aynı aile terbiyesi almayacağını düşünerek hoş görün onları:)) Kalın sağlıcakla. Yılmadan uyarmaya devam.
11 Şubat 2008, 14.19
Yorumun için teşşekkürler kardeşim :)
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın