gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.
zac

zac

BLOG

Üyeye Mektup

26 Şubat 2008, 19.37
A- A+

Sevgili üyem, bazen öyle talep ve şikayetlerle geliyorsun ki, garip mi desem, saçma mı desem, anlamsız mı desem bilemiyorum.

Örneğin geçen resimlerden şikayetçiydin. Diyordun ki, "Masada özelde konuşamıyorum, karizma istiyorsunuz, bakıyoruz karizma için ne lazım, resim, yüklüyorum resim, kabul olmuyor.", tamam haklısın, buraya kadar bir sorun yok. Ama ben bakıyorum ne yüklemişsin diye, dağ, dere, tepe, ova... İnsan bile değil. İyi de, biz sadece kendi resminizi yükleyebilirsiniz demedik mi? "Öyle saçmalık mı olur, neden kendi resmimi yükleyeyim" dediğini duyar gibiyim. Ama iyi de güzel üyem, ben ya da sitemize giren diğer üyeler, dağ, dere, tepe ya da alakasız resimler görmek isteseydik google'da aratır, istemediğimiz kadar da görürdük zaten. Herkes kafasına göre resim yüklese, o zaman resmin bir anlamı kalır mı? Sana soruyorum, böyle bir seçenek olsa kim resim yüklemez? Her resim yükleyen de karizma kazanacağına göre, karizma sisteminin bir anlamı olur muydu?

Blog konusunda da muzdaripsin, farkındayım. Merak etme ben de senden şikayetçiyim bu konuda. Ama ben kendi şikayetimi yazmadan önce, seninkine bir açıklık getireyim. Karizma kazanmak için blog yazmaya çalışmışsın, ama karizman yetmemiş. Sonra, hakkımda atıp tutmuşsun, "Böyle saçma sapan şey mi olur!" demişsin. İyi de sevgili üyem, sen kendi önerdiğin şeyin ne kadar saçma sapan olduğunu hiç düşündün mü? Eğer, blogta bir karizma kısıtlaması olmasa, herkes karizma kazanmak için takır tukur tek satır blog yazmaktan geri durur muydu sanıyorsun. Bak o kadar ne yazılmayacağını üstüne basa basa söylememize rağmen blog çöplükten farksız hale geldi, bir de senin dediğin gibi olsa, karizma kazanmak için yazılmış yazılardan başka bir şey olur muydu orda?

Bak blog dedim de, sen bizi o kadar eleştiriyorsun, laf ediyorsun ya... Blog yazdığın yere dahi kalın yazılarla yazdık. Şiir yazma, şarkı sözü yazma, yazarlardan alıntı yapma. Ama sen ne yaptın, orda yapma denilen şeylerin hepsini. Buna ne diyorsun sevgili üyem. Düşündük ki, insanlar kendilerinden bir şeyleri bizlerle paylaşsın, ama gördük ki senin bizle paylaşacağın ne resmin var, ne kaleme alabileceğin duygu ve düşüncelerin. Ordan burdan köşe yazarlarının yazıları, şiirler, fıkralar. Ama burası gazete değil, şiir sitesi değil, fıkra sitesi değil. O yazarı okumak istesem, gazetesindeki köşesinden okurdum, şiir okumak istesem bir şiir sitesinden okurdum, fıkra dersen, nette istemediğin kadar. Peki, sen niye hala ısrarla yazma dediklerimizi yazmaya devam ediyorsun, sevgili üyem? Bak bu mektupla da yine tekrar ediyorum, yazma boşuna canım üyem, çünkü yine sileceğim ben onları.

Biliyorum, puan konusunda da çok şikayetçisin. Fakat, yazdığın bazı yorumları okuyorum da, hangi puan sisteminden bahsediyorsun onu da anlamıyorum. Tamam yeni değişti, alışamadın, ama bazı söylediklerin eski sistemde bile dediğin gibi değildi ki ah be üyem. Yardım sayfalarına puan sisteminin nasıl olduğunu yazdım, ama sen hala anlamadım deyince, salon girişine de koydum, acaba zahmet edip hiç okudun mu o yazıyı, canım üyem? Bak sen puandan şikayetçisin ama ben de senden şikayetçiyim. Görüyorum ki, 3-5 puan için insanların kalbini kırıyorsun, hile yapıyorsun, botları kötü amaçlarına alet ediyorsun. Hergün bize, çarşaf çarşaf hile yaparken çekilmiş ekran görüntülerin geliyor, bu sana yakışıyor mu sevgili üyem.

Biliyorum çok derdin var, yönetici sayımız az, fırsat buldukça dile de getiriyorsun. Ama inan, senin beğeneceğin bir yöneticiyi de bulamıyorum ki. Ben de dahil, hepimiz hakkında atıp tutuyorsun. A'yı yönetici yapıyorum sen boyu kısa diyorsun, B'yi yapıyorum arkadaşın boyu uzun diyor, C'yi yapıyorum sen kilosu fazla diyorsun, D'yi yapıyorum kankan zayıf diyor. Ben sana yönetici nerden bulacağım ah be üyem.

Sevgili üyem, velhasıl böyle, mektubu uzatıp seni de sıkmayayım. Bilmem bu mektup sana bir şey anlattı mı. En azından hiç bir şey anlatmadı ise de okuyup tebessüm ettinse de yeter. Hem örnek al, bak blog yazdım, zaman harcadım emek sarfettim, sen de bir şey yazarken, kopyala yapıştır yerine biraz emek sarfet canım üyem.

YORUMLAR

26 Şubat 2008, 20.07

Bu MeKtup güzel ,,,, AMA  ben bütün foto haklarımı kendi me ağit fotolardan + yasakladığınız kriterlere özn gösterek + kendimce gayet normal olan fotolarımdan yana kullanan  biri olarak.

 

ACİLEN ! saYın oplarınıza da bir mektup yazmanız kanısındayım.

konusuda şu olsun; NORMAL FOTOLAR ONAY ALMALI !

YANİ, MESELA YALNIZCA İÇERİĞİNDE BENİM BULUNDUĞUM VE HİÇ BİR TUHAF DURUM İÇERMEYEN YASAK OLARAK GETİRDİĞİNİz HİÇ BİR KRİTERE UYMAYAN 3 FOTOMUN DA RED EDİLMESİ BANA ÇOK SAÇMA GELDİ .

daha öncede söylediğim gibi NORMAL fotolarımızın onay alması için SAYIN OPLARIMIZIN KANKAMIZ MI OLMASI LAZIM.

 

26 Şubat 2008, 20.10

vallaha doğru söze ne diyeceğimi bilemiyorum....bişey denmez dem, ne dmişler DOĞRU SÖZE NE DENİR....smile Resmi

o olmadı dur bi :))))))

ben senin hep grur duydum 6 yıldır ASIM_YENER

26 Şubat 2008, 20.14

Sevgili zac, gamyundaki üyelere önerilerine ve elestirilerine katilmamak elde degil.sizleri elestirenler,sizlerin yaptigi güzelliklerin binde birini yapabilirmiydi acaba diye düsünüyorum.Gamyundaki bir sürü üyeler hakkinda söylenecek o kadar cok sey varki yazmis olsam sayfalar doldurur.Yatimi ünlü bir atasözümüzle bitiriyorum."Dinime küfreden bari müslüman olsa"

basarilar diliyorum

Saygilarimla 

26 Şubat 2008, 20.20

:) cok guzel yazmissin tebrik ederim ve tsk ederim gerci bunlar bana gercerli diilmis ama neyse olsun, genede saol emegin icin parmakciklarin yorulmustur bunlari yazarken :D

 

" Ama inan, senin beğeneceğin bir yöneticiyi de bulamıyorum ki"

en iyi yoneticiii --->> ZAC (s.s) :)

Hurii

26 Şubat 2008, 20.27
insanlar doğuştan tamahkar yaratılmıştır  .. onun için biz üyelerin istekleri bitmez bazen saçmalarız ancak unutmamak lazım ki eleştiriler olmasa güzel ve mükemmel ortaya çıkmaz. ne demişler HİÇ BİR ZAFERE  ÇİÇEKLİ YOLDAN GİDİLMEZ hem üyeyi anlayacaksınız  hemde eleştirilerine kulak vereceksiniz. zaten sen ikisinide başarıyorsun. ve ben yaşlı bir amca olarak başarılarının devamını diliyorum biz üyeler için katlandığın zahmeti takdir, emeğinede saygı duyarım.....   ASIM_YENER
26 Şubat 2008, 20.39
zac  çok doğru yazıyosunda senden bir de bişey rica ediyoruz bi çok kişi adına üyeye mektup yazdığın gibi bir de oplara mektup yazsan çok süper olacak  ;))
26 Şubat 2008, 20.42
Herkes,bir  nickle  gelsin.Oparetöre de  gerek  kalmıcak  kanısındayım.Yoksa  hayal mi  bu))?
26 Şubat 2008, 21.08

Selam, bu mektup için aklıma ilk ve tek gelen sözü yazmak istiyorum; -- Sözün bittiği an --

 

 

26 Şubat 2008, 21.17
Bir üyemizin yorumu, konuyu kişiselleştirdiğinden dolayı yayınlanmamıştır. Ayrıca, yazıyı da dikkatli okuduğunu düşünmüyorum. Çünkü ben de dahil tüm yöneticilerimiz hakkında şikayet alıyoruz. Siz birisi ile anlaşıyorsunuz diye memnun olabilirsiniz, ama bilin ki bir başkası şikayetçi, tabi şikayetçi olmanız haklı olduğunuz anlamına gelmiyor. Aslında, siz dahi, yarın o iyi anlaştığınız yönetici haklı olarak sizi yasakladığında, onun hakkında da şikayete başlıyorsunuz.

Burada yazdıklarım, kesinlikle bir üyeyi hedef almıyor ve genel olarak yazılmış şeyler. Bu nedenle, yorumlarda da kişisel problemlere girmenizin bir anlamı yok, ki burası şikayetlerinizi yazmak için değil, yorumlarınızı yazmak için var.
26 Şubat 2008, 21.28
bu mektubunu ana sayfadaki  bir  bölüm var bence kimsenin ilgilenmedigi  bir  bölüm   sistem mesaji  diye .onu kaldirip  bu mektup un yeri orasi diye  düsünüyorum bence  senin kendini   bizim kendimizi anlamamiz icin herkesesin defalarca okunmasi  gerek  yeride ancak  orasi olur  derim.burada yarin kaybolup gidecek bu yazik  degilmi bu sitem yazilarina .ben  artik  hic  bir  yazi yazmayacagim  hic  bir yeniliginize yorum yapmayacagim.hic koyun gibi girip oyunumu oynayip cikacagim .istenilen bu  galiba  haksizligami ugradim sesimi cikarmayacagim karizma koyduk diyorsun amac hos sohbet  ve  hosca vakitgecirmek icin  diyorsun karizmayi sohbet icin aciyorum masada birazdan küfürler basliyor sana  derdimi anlatayim diyorum sende  bana küfür ediyorsun be kardesim masayo sohbete sen kendin acmissin diye  iyide  sohbet  olmayinca hosca vakit nasil olacak bos  ver sen hakli ol  ben saatlerce pc deki ekrana bakip dururum kimseylede konusmam ,istenilen  bu nasil olsa.aksama kadar  bir oyun alip bir oyun kaybederim sorun degil sistem biz gercek oyuncuklara göre böyle ayarlanmis  .ne yapalim sende haklisin  sana göre sans faktörü  cok önemli  degilmi.bolg diyorsun arkadasim  bloga   bir derdini yazmisti bende yorum ekledim nasil olduysa yorum silindi .sana  göre siir  hikaye koymak  yok nasilsa  sikayetlerle gelincede kimse okumasin diye silin  sistem böyle nasilsa .degilmi  sevgili zac olsun yinede siteyi seviyorum dikeniylede  olsa seviyorum.bu  son yazimdir herzamanki gibi sil  gitsin bos ver alistik sen bize biz sana bundab sonraki calismalarindan sana kolaylik lar  dilerim bye
26 Şubat 2008, 21.39
süpersin yaw :))) kolay gelsin.. puan sistemi hala kötü ama:(
26 Şubat 2008, 21.40

SLm Tsk zac.!Benim anlamsiz olmayan bir dilegim var bloglara hep ELITLERIN yazilari aliniyor neden??Arada normal uyelerinkinide alsaniz?Tabi sen bana dersin gir bak 1 gunde kac kisi yaziyo falan diye ama ELITLER oleyyy santranc acildi diyo onuda koyuyosun burada ayrimcilik var...Gamyunda blog yazabilmek icin elitmi olmak gerekiyo???Ben bunu Kendim icin solemiyorum diyer normal uyelerin guzel yazilari alinmiyo HAKSIZMIYIM?

 

 

                                   BELKI BU YAZIMIDA ALMAZSINIZ NORMAL UYEYIM YAAA...

                                             Bu Sadece Bir Eksik Bence Ama Siz Bilirsiniz..

26 Şubat 2008, 21.52
Yanlış noktadan yola çıkarsanız, doğru noktaya zor varırsınız.

Şikayetlerinizi, siteden söylediniz, bloglara yazdınız, destek bölümünden yazdınız, mail attınız onlar da yetmedi bir şekilde cep telefonlarımıza ulaşıp, ağzınıza geleni söylediniz, hala da bir şey şikayet etmemiz istenmiyor diyorsunuz, hayret. Biz sadece, her şeyi yerli yerinde kullanın diyoruz.

Bir çok yönetici karizmasızlara sohbeti açıyor. Ben açmıyorum. Niye? Çünkü, açtığımda, bir sürü karizmasız üye (ki sırf küfür için alınmış), gelip küfür ediyor. Küfür dinlemek zorunda mıyım? Biz zaten bunu küfürü biraz olsun engellemek için koymadık mı? Günde 1000 küfür okuyacağıma 10 tane okuyorum. Eğer siz de az işitmek istiyorsanız, sunduğumuz imkana laf etmek yerine, kullanmayı deneyin. Zaten bu konuda çok şey söyledim, hala anlaşılmadı ise daha anlaşılmaz.

Son olarak, size birisi küfür ettiğinde zaten yöneticilerimize ne derdi anlatacaksınız? Yapmanız gereken ispiyonlamak. Dert anlatmakla işlem zaten yapılmıyor, varsa kanıtınız sunarsınız. Ve karizma yüzünden, bunların hiçbiri olmuyormuş gibi yansıtılmasına da hayret ediyorum sadece.
26 Şubat 2008, 22.05
zac ii güzel diyosun ispiyonlayalım da salonlarda op yokki yöneticiye yolla yapmak istiyporuz ama yollanmıyo zaten yollansada bişey olduğunu hiç görmedim adam ana avrat sövüyo salonda op yok yöneticiye yolluyoruz soona takip ediyoruz nedense hiç yasaklanan görmedim bu şekilde  neyse op yoksa yöneticiye yollayı kaldırın bence ne gerek var ki dimi yani    ;))
26 Şubat 2008, 22.27
simdiye kadar nette karsılastıgım en seviyeli site ne olur sahip cıkalım arkadaslar. maksadımız oyun degilmi hepimizin. bazılarının ne aradıgını bircok kişi biliyor dememe gerek yok sanırım ama bircok kişinin buraya oyun amaclı geldigini dusunuyorum. oyun oynamayacak arkadaslar burayı bari bozmayın. nette takılacak yer bulmamaz oldum artık...
26 Şubat 2008, 22.34
Sevgili zac ben hepsini anlıyorum ve yazdığın mektubada söyleyecek lafım yok. Anlamadığım sadece neden bazı oplar tüm salonlarda yetkili olmuyor. Şimdi bazı saatler de op ihitiyacı doğuyor op bulamıyoruz. Bunu eleştirmiyorum, sabaha karşı insnalar elbette uyuyacak:)) Oplar da uyuyacak. Ancak bulduğumuz oplardan da orada yetkim yok sözünü işitiyoruz. Acaba neden her op her salonda yetkili olmuyor, bu sanırım op ihityacına bir nebze de olsa nefes verdirecektir. O insnalara güvenip op yaptığınıza göre her salonda da yetki verilebilir diye düşünüyorum. Belki benim fikredemediğim bir sebebi vardır, orasını da bilemiycem. Çalışmalarınızda başarılar dielrim. Sizin başarılarınız biizm bu sitede daha fazla eğlenmemizi sağlayacaktır.
26 Şubat 2008, 22.40
yazını gerçekten çok beğendim sevgili zac'ım:))))
26 Şubat 2008, 23.32

Anlayana sivvrisinek saz anlamayana davul zurna az...misali

 

süper bir anlatım tebrikler sn.ZAC...

27 Şubat 2008, 00.51
  Ben bu karizma olayına bayıldım şahane birşey ya, eskiden küfür işitmemek için özeli kapalı sıkı sıkı tutardım, hayır yani açık kalsa bi çay almaya gittim geldim amanınnnnn yenilen bi oyuncu açmış ağzını yummuş gözünü, çay burnumdan fışkırırdı sinirden.
onu yasaklat zırt pırt başka boş boş nikler alıp kaldığı yerden devam edecek ya. aman aman sakın ha bi gaflette bulunup açmayasın özeli melek derdim kendime, arkadaşlarımıza bi selam veremezdik çoğu zaman. ohh şimdi kapamadan özeli falan çayda yapıyorum yemekte yapıyorum bakkala sinemaya bile gidiyorum :) ammada abarttım ama olsun karizma çok iyi bişey çok takdir ettim ellerinize sağlık puan sistemide çok güzel olmuş eskiden oyna oyna oyun bittimi 1 puan aldığımız oluyordu zamana yazıktı ama şimdi kaybetsende kazansanda birşeylere değiyor...
27 Şubat 2008, 01.36
Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin! Burda cok üyenin memnuniyetsizligi gördük biri de ben:)) Ama ne oldu, deveyi güttük yinede diyardan gitmedik.Gidiyorum diyenlerede inanmadik cünkü kimse samimi degildi.Sadece salonlarda ihtiyacimiz oldugunda oplari bulamiyoruz sanirim oplar yetersiz.Cogaltma imkaniniz yokmu??
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın