gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Karizma

28 Şubat 2008, 16.56
A- A+

Bu karizma aslında güzel bişey.Ama anlamdığım tarafı bazen iniyor çıkıyor.Sanki tansiyon gibi.Dün yukarda olan karizma bu gün aşağıda.Acaba nabız ne alemde?

Öyle ya tansiyonu karizma dersek nabız da herhalde puanlar olmalı değil mi?.Dünyada her şey bir başka şeyden faydalanılarak yapılıyor.Örnek balıktan denizaltı,kuştan da faydalanılarak ucak elde edildi.Bir de derler ya her şey zıddıyle kaimdir.Yani herşeyin varlığı yokluğu ile belli olur.Bu gamyundaki durumlar sanki insandan esinlenerek elde edildi gibi geliyor bana.

Var olan bir şeyin değeri de yok olunca anlaşılır.İşte yok olmadan bir şey değerini bilmeliyiz.Sağlığımızın değeri de bir şeyle ölçülmez.Burdaki (Gamyundaki durumuz da) genel sağlık olsun.İyi ki burdayız sağlıklı ,karizmalı güler dileğiyle ..

 

YORUMLAR

28 Şubat 2008, 17.04
Yani şöyle mi: Kıymet nedaretten doğar:)) Allah bu gamyunda kimseyi karizma desteğinden yoksun bırakmasın. Amin:)
28 Şubat 2008, 20.04
       Nabızım berbat durumda ama tansiyonum idare eder. Nabızımı düzeltmem için biraz şansa ihtiyacım var. Fazla şansı olan varsa ödün olarak alabilirmiyim.   :)
28 Şubat 2008, 21.06
yani aynen katılıyorum fikrine
21 Ekim 2010, 11.42
ben gamyuna ilk girdiğim günden beni anlamadım karizma ne işe yarıyor ya aslında yarıyodur mutlaka bişilerede karismasızlar neden heryere yazamıyor bari onu anlasam
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın