gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.
zac

zac

BLOG

Sahte Mesajlar

30 Mart 2008, 13.44
A- A+
Bir süredir, sitedeki bir problemin çözümü için rumuz ve şifrenize ihtiyaç duyulduğuna dair bir mesaj bizim adımıza özellikle de elit üyelere offline mesaj aracılığı ile atılıyor. Binlerce kez şifrenizi kimseye söylememeniz gerektiğini belirtmemize rağmen, nadir de olsa bu yanlışa düşen üyelerimiz oluyor.

Mesajdaki içeriği anlamamış ve mesaja icabet etmeniz gerektiğini düşünmüş olabilirsiniz. Peki acaba, sizin şifrenize neden ihtiyaç duymuş olabiliriz, bunu hiç düşündünüz mü? Ne yapacağız sizin şifrenizi? Zaten tüm girdiğiniz bilgiler, gamyun db'sinde kayıtlı (bazıları kodlanmış olarak). Biz en yetkili isimler olarak bu verilere zaten erişebilirken, neden sizden tekrar isteyelim?

Yine tekrar ediyorum, kesinlikle, ben de istesem şifrenizi vermeyin. Site işleyişi itibarı ile, kimsenin şifresini öğrenme ihtiyacımız zaten YOKTUR, bu nedenle ne offline mesajlarla, ne siteden ne de e-mail yolu ile kimseden şifre bilgileri istenmemektedir.

Ayrıca, adımıza size gönderilen maillerde, şu linke tıklayarak bilgilerinizi güncelleyin vs gibi ibarelere de itibar etmeyiniz. Böyle bir talep olsa dahi, favori tarayıcınızı açıp (ie, firefox..) adres satırına, www.gamyun.net yazarak işlemi gerçekleştiriniz.

Gelelim bu tip sahtekârlığa başvuran kişilere. Bu kişilerin üyelikleri sonsuza kadar iptal ediliyor. Elitmiş, cep aboneymiş farketmiyor. Üstelik, gelecekte de rumuzlarını tespit etmem durumunda üyelikleri hiç bir uyarıya gerek kalmadan silinecek. Bununla da yetinmiyorum, arkadaşlarını uyarıyorum. Aynı yerden, aynı bilgisayardan, aynı hattan bağlanan tüm üyelerin de üyelikleri iptal edilecek. Bu nedenle ya bu tip davranışlarda bulunan arkadaşlarınıza bir "aloo" deyin ya da sonucuna katlanın.

YORUMLAR

30 Mart 2008, 15.19

valla harika..... bir yol bence ohh olsun şife isteyenlere

vreınde aklına şararım neyse .:))

30 Mart 2008, 18.21
evet guzel bencede ......
30 Mart 2008, 18.54
bravo valla....en iyisini yaparsınn...;)
30 Mart 2008, 20.25
benimde  sıfremı talep ettıgıme dair  bir mail geldi...destek hattına ve size yazdım incelenmesi yonunde ama 2 ay oldu hala sizden ses cıkmadı.siteden birileri benim seifremi kırmak istemiş bu cok net ve acık.
30 Mart 2008, 20.54

özel bilgilerde adimi soyadimi bile belirtmeszken sifre ve rumuzumu niye vereyim

uygulama güzel bitakim sahtekarlarin önüne gecilmis olunur.

kurallar agirlasmaya basladi ama iyide oluyor. kim kimden akilli ortaya cikiyor:-))

basarliarinizin devami dileyi ile.

saygilarimla.......

30 Mart 2008, 21.23
Bana hiç öyle bir mesaj gelmedi.Bu konu hakkında da bilgim yoktu.Uyardığınız için teşekkür.
30 Mart 2008, 21.45
BUGUN ŞİFRE İSTEYEN YARIN KİMLİK İSTER
31 Mart 2008, 02.09
uygulama süper....başarılarınızın devamını dilerim.....
31 Mart 2008, 07.33
evet bencede uyarınız için tskler..
31 Mart 2008, 07.55
Her ne kadar böyle bir telaple karşılaşmadıysak da Uyarınız için çok teşekkürler, bilgilendirmeleriniz çok faydalı oluyor.SAĞ OLUN VE HEP VAR OLUN....
31 Mart 2008, 10.34
İYİ BİR UYGULAMA FAKAT AYNI AĞDAN BAĞLANANIN SUÇU NE AYNI BİLGİSAYARI ANLADIM AMA
31 Mart 2008, 10.45
Sevgili Zac ne güzel demişsin. Aynen dediğine katılıyorum bunlara taviz vermeye gelmez. Arkadaşları da bu kişileri uyarmıyorlarsa sonucuna katlanmalı...
31 Mart 2008, 16.18
        Uyarilariniz icin tesekkürler.
31 Mart 2008, 16.31

msn şifresinide vereyim istiyolarsa..=)

neden bana denk gelmezki böle lamerler..

31 Mart 2008, 22.53
Sayın ZAC uyarı ıcın cok teşekkürler ama anlıyamadıgım bır konu var aynı ıp aynı bılgısayardan baglanmanın mazereti  Önce gamyuna kızım üye olmuştu o evlenip gidince ben onun nıcki ile devam etmeyım nıckini degiştirip bır bucuk senedir onun kayıt ama nıck benım devam etmekteyım vede fanatik bır gamyun cu oldum. resim yolladım yayımlanmadı önce kızımın resmi vardı şüphe duydugunuz ıcınmı benım resım iptale uğradı herneyse resım olmasada olur gösterdiğiniz hassaslıga cok teşekkürler boşuna sevmemışım ben bu siteyi sağolunuz varolunuz Gamyun a bır kez daha sonsuz teşekkürler
31 Mart 2008, 23.15

Sayın Zac! Şifrenizi kimseye vermeyin diye yazıyorsunuz. Şüphesiz bizleri düşünerek yazmışsınız ama kendiniz salonlara gönderdiğiniz Ücretsiz Üyelikle ilgili mesajlarınızda Rumuz ve Şifreyi yan yana yazıyorsunuz. Düşünün ki int. cafe den giren kimsenin yanındakiler anında açılan özelden rahatlıkla şifreyi ve rumuz u okuyabilirler. Lütfen ne gönderirseniz gönderin ama şifremizi özelimize göndermeyin. Şifremiz bize kalsın.

 

01 Nisan 2008, 00.41
Hay Allah razi olsun Zac. Bikmistim bu hilecilerden. Tebrikler, tek kelime ile bravvo.
01 Nisan 2008, 10.28

Dikkat etmeliyizde , neden böyle girişimde bulunyorlar anlamak mümkün değil . Uyarıları dikkate almak değil, unutmamak lazım herhalde.

 

01 Nisan 2008, 16.06
uygulamanız güzel olmuş tşkr edrim . bir de  salon larda oplar yokken  ahlak dışı konuşma gercekleş diren  salon eşkiyalarına da bir care bulur sanız  mükemmel olacana inanıyorum calışmalarınız da başarılar dilerim..
01 Nisan 2008, 16.34
Ya zaten zac'ın dediği gibi bütün veriler bütün bilgiler sitede cıkıyor. yani bütün bilgilerimiz ana bilgisayarda görünüyor. 2 nci bir konu ise Zac yada Roots'un bizim nicklerimize ihtiyacımı var akıllı düşünün arkadaslar bütün herseyı (puan sistemi Elit onayı Cep Tlf elitini vs...) onaylayan onlar. Öyle ise neden bizim nicklerimize ihtiyacları olsunki. bunu yapanlar ins en kısa zamanda cezalandırılır. uyarılarınız için tskler zac ...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın