gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Dostça ve sevgiyle kalın..

10 Nisan 2008, 23.22
A- A+

Merhabalar ...

Bilmenizi istiyorum, bu yazıyı yazmak için epey uğraştım. Diz üstü bilgisayarımdan sonra emektar 96 model masa üstü bilgisayarımda su ısıttı galiba. Kendi kendine kapanmaya başladı..

Neyse,

Evet, senelerdir burada oyun oynuyorum. Burada en güzel arkadaşlarla, işten ayrılıp evde askerlik görevimi beklemeye başladığım Temmuz 2008 den sonra karşılaştım. O kadar çok, o kadar güzel insanlarla karşılaştım ki isimlerini teker teker yazmak oldukça zor.

Nihayet, aranızdan isteyerek ve istemeyerek ( garip bir duygu ) kısa dönem olan askerlik görevimi tamamlamak için ayrılıyorum. Acemilik dönemini Tekidağ – Çerkezköy’de yapacağım. Ve bir ay boyunca görüşemeyeceğimiz kesin. Çarşı iznim olmayacak ( en yakınınızda bulunan askerlik görevini yapmış bir erkeğe danışın. J J J ). Usta birliği neresi düşer normal olarak bilemiyorum. Bildiğim, kaza bela ceza meza olmazsa hafta sonları kullanacağım çarşı izinlerimi sizlerle karşılaşabilirim umuduyla internet kafelerde geçireceğim.

Gerçekten bazılarınızla günümün büyük bölümünü, bazılarınızla günün belli saatlerini eğlenceli bir şekilde geçirdim. Sizlerinde benim gibi eğlenerek geçirdiği düşüncesindeyim. Beş buçuk ay işimden gücümden ve ailemden uzak kaldığım için duyduğum üzüntünün aynısını sizlerden ayrı kaldığım içinde yaşayacağım. Bu üzüntüyü, zorunlu ama gurur veren bir görev için yaşamak da ayrı bir mutluluk tabi ki.

Haftada bir gün ( olmama ihtimali de var ) olacağını tahmin ettiğim çarşı izinlerimde bazılarınızla karşılaşamayacağım. Gerek elektronik posta adresimi, gerek bu yazdığım blog un devamını sizlerle iletişimi koparmamak için kullanmanız beni sevindirecek. Hatta her gün kim yendi, kim yenildi, kim geldi kim gelmedi gibi yoklama detaylarını yazarsanız bol bol güler, oynamış, sizlerle beraber olmuş gibi olurum J

Görüşmek üzere..

İyi oyunlar..

İyi sohbetler..

İyi insanlarla karşılaşmanız dileğimle..

Dostça ve sevgiyle kalın..

 

Arkadaşınız, dostunuz, kardeşiniz, ağabeyiniz Engin .

YORUMLAR

25 Nisan 2008, 02.02

slm canım arkadaşım evet bende burda aylardır oyun oynuyorum bir çok iyi insanlarla karşılaştım  bunlardan biride sensin geçirdiğimiz onca zaman içinde acı tatlı günlerimizi paylaştık güldük eylendik hayırlısıyla askerlik görevini bitirip aramıza dönersin

gönüller birdir dünyalar ayrı olsada dost unutulmaz uzakta olsada inan seni hep anıyoruz engin olsa şöyle der böyle der diye senin yokluğunu hep hissediyoruz (en cokta ben ortisiz kaldım:(( bak bu gün kimse yok bizden şikayet edim sana kaytarıyo herkes en çokda benn:)))

allaha emanet ol,kendine iyi bak

bunu 4 yada 5 ci yazışım düşüyorum hep:)))

29 Haziran 2008, 12.23

merhabalar..

tekirdag/çerkezköy de askerlik görevime devam ediyorum. 79 gün sonra askerlik görevimi tamamlamış olacağım. zaman zaman sizleri görebilme umuduyla gamyun a bağlanıyorum.  ama sizleri göremiyorum.

askerlik görevimi, subay lojmanları merkez kantinde muhasebe bölümünde devam ediyor. sivil kıyafet ve sivil insanlar için askerlik yapıyorum. sivil hayattan uzaklaşmadım. bu benim için gerçekten sevindirici oldu. iletişim araçlarının hepsini rahatlikla kullanabiliyorum. tabi işin suyunu çıkarmadan..

hepinizi özledim. en yakın zaman da görüşmek dileğiyle..

dostca ve sevgiyle kalın..

 

Arkadaşınız, dostunuz, kardeşiniz, ağabeyiniz Engin .

16 Eylül 2008, 19.06

merhabalar..

ve nihayet safak; dogan gunes... yarın evimde olacagım.. askerlik gorevimi tamamladım sayılır..

hepinizi özledim, artık bu ozlemı sonlandırma zamanı geldi..

dostca ve sevgiyle kalın...

 

Arkadaşınız, dostunuz, kardeşiniz, ağabeyiniz Engin .

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın