gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.
zac

zac

BLOG

Turnuva

12 Mayıs 2008, 20.50
A- A+

Çok uzun süredir yapmayı düşündüğümüz ama çeşitli nedenlerle sürekli ertelediğimiz Turnuva'yı bugün itibarı ile teste açmış bulunuyoruz.

Daha önce kimi üyelerimizin bildiği üzere, ödüllü bir turnuva düzenlemiştik. İşin aslı, çok fazla insan müdahelesi gerektirdiğinden o şekilde bir turnuva düzenleyip altından kalkmak gerçekten zor. Onun yerine, daha uygun bir çözüm üzerinde bir kaç kişi beyin jimnastiği yaptık ve sonuç olarak da 7x24 devamlı aktif olacak bir turnuva yapmaya karar verdik.

Yeni gamyun.net turnuvalarında final, yarı final gibi kavramlar yerine seviye kavramı var. Turnuvaya katılan kişiler, 1. seviyeden başlar ve oyun kazandıkça bir üst seviyeye çıkarlar, kaybedenler ise elenir. İşin güzel tarafı, elenenler tekrar turnuvaya katılıp, 1. seviyeden yeniden başlayabilecekler. 4. seviye ve sonrasında, çeşitli ödüller de var. İsteyen üye, bir sonraki ödül için turnuvaya devam edebileceği gibi, dilediği anda da turnuvadan çekilip, bulunduğu seviyeyi ödüle çevirebilir.

Peki, ne gibi ödüller olacak? Düşündüklerimizden bazıları cep telefonu, mp3 çalar, plazma/lcd tv, dizüstü bilgisayar vb... sayılabilir.

Turnuvaya, başvurular ise SMS ile olacak ve koşullarını ilerde belirteceğiz. Çok yakında yapacağımız TEST turnuvaları için ise, tüm elit ve cep abonelerimize birer turnuva hakkı vereceğiz. Puan, resim, karizma, arkadaşlık, blog... derken gamyun.net'te eğlenceli zaman geçirmek için güzel bir yenilik daha olacağını düşünmekteyiz.

Turnuva başlangıçta sadece okeyde olacak, çünkü SMS ile katılım için oyunun cep sürümünün olması da gerekebilir. 2 kişilik oyunlarda seviye/ödül planlaması biraz daha uzun boylu olduğundan şimdilik düşünmüyoruz. Okeyde ki talebe göre, diğer oyunlardaki turnuvalar da şekillenecektir.

Katılım SMS ile olacağından, yurt dışından siteye katılan üyelerimiz normalde katılamayacaklardır, fakat Türkiye'deki bir tanıdık vasıtası ile (ki tavsiye etmiyorum) katılabilirler. Maalesef, hala Avea tarafını da bizden kaynaklanmayan nedenlerle açamadığımızdan dolayı, başlangıçta sadece Turkcell, Vodafone Türkiye ve KktCell hatta sahip olanlar turnuvalara katılabilecekler.

Okey turnuvasında ise oyunlar, eşsiz-renksiz-göstergesiz-süreli ayarlarla oynanacak. 2 el kazanan oyuncu, bir üst seviyeye çıkarken, diğerleri elenecek. Haliyle, oyunlar en az 2 el en fazla 5 el üzerinden oynanacaktır.

------- GÜNCEL -------

Okey test turnuvasının sorunsuz çalıştığını onaylamamızdan sonra, asıl turnuvaya geçeceğiz. Bu turnuvada katılım SMS ile olacak. Fakat test süresince, bir şekilde üyelerimizle test etmek zorunda olduğumuzdan, mevcut elit ve cep abonelerimize turnuva hakkı verdik. Turnuvadan elenenlere ya da yeni elit ve cep abone olanlara ise, test süresi boyunca çeşitli aralıklarla yeni turnuva hakkı verilecektir. Eğer turnuvadan elenmişseniz dahi, zaman zaman turnuva salonlarına girerek hakkınız olup olmadığını görebilirsiniz.

Turnuva test aşamasında olduğundan dolay, bazı aksaklıklar olabilir. Yukarıda belirttiğim üzere, test süresi içerisinde bu problemler giderilecektir. Test süresi sonunda, en üst seviyeye ulaşan üyelerimiz ise bizden, 1'er ay elit üyelik kazanacaklardır.

ÖNEMLİ: Turnuvaya katılmak için SMS atanlar var, fakat henüz bu sistem aktif değil. Yukarıda belirttiğim üzere, turnuvanın sorunsuz çalışması ve operatörlerden onay alındıktan sonra SMS ile başvuru açılıp gerçek turnuva başlayacaktır. Bu aşamada, nasıl turnuvaya başvurulacağı sitemizde duyurulacaktır. Sonuç olarak, biz duyuruna kadar lütfen boşuna SMS atmayın.

YORUMLAR

07 Mayıs 2008, 22.00
paylaşım için teşekkürler..
07 Mayıs 2008, 22.08
turnuva oLmasi güzel Birde Şu Puan sistemini Lig usuLu Puan seklınde yapsanız daha mantıkLı olur hersene emek gıdıor ıyı calısmalar..
07 Mayıs 2008, 22.27
evet kesinlikle güzel olacak artık gamyundan hıc cıkamayız heralde
07 Mayıs 2008, 22.32
Tebrikler Bekledigimiz turnuva geliyor sonunda Aslinda bunu ne siz paraya cevirin nede milleti hediye hirsina sokun sürekli turnuva yapan bi salon yapsaniz daha mantikli olmazmi acaba?Ücretsiz & Sorumlu oplarin yöneticegi.
07 Mayıs 2008, 22.43
çok şahane bir düşünce çok takdir ettim :)
07 Mayıs 2008, 22.45
Tşk ederiz emeğinize sağlık....smile Resmi
07 Mayıs 2008, 23.12
Tesekkürler zac. Düsünceler güzel ve her an yenilikten yana olmanız da ayrı bi tat veriyor siteye. Basarılarınız devamını diliyorum.
07 Mayıs 2008, 23.16
siz bu işi biliyosunuz ama :) aslın da sizleri bi medya patronu etmek lazım
07 Mayıs 2008, 23.37
Eğlenceli ve çekişmeli olacağına inanıyorum. Bu tür aktiviteler siteye heyecan getirecektir. Herkese bol şanslar şimdiden...
07 Mayıs 2008, 23.43
ne zaman başlar bu turnuva mantıklı bir düşünce ama tarih yani nezaman da başlıca konusunda bilgi verseniz çok iyi olur
07 Mayıs 2008, 23.46
iyi güzellerde o hediyeleri nasil vericeksiniz üyelerinizin p i üye bilgileri yanlis bilgi veriliyor :) insallah düsünmüssünüzdür herseyi ben katilmicagim icin pek önemsemedim simdiden sabir diliyorum Bilardo salonu 1 de biz aramizda düzenlerden sorun yasiyorduk :)
08 Mayıs 2008, 00.00
valla güsel olur :) teşekkürler iyi fikir
08 Mayıs 2008, 00.07
Ba$vuruLar SMS iLe oLacak demissiniz..
Peki yurtdisindan katiLmak isteyenLer ne yapacak..benim biLdigim sadece
..turkcell..ve..teLsim..<< hatti kabuL ediLiyo..aLmanya da ikiside yok..Bunu da acikLiga kavusturursaniz sevinirim..
08 Mayıs 2008, 00.11
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..oyunlara daha bir heyacan gelcek.....en azından buranın bir oyun sitesini unutanlar için :) tşkler ZAC
08 Mayıs 2008, 00.24

güzel olur valla.

teşekkürler şimdiden.

08 Mayıs 2008, 01.04
bence denemekte yarar var oyunlar daha heyecanlı hale gelecektir
08 Mayıs 2008, 01.27
Harika Olur En Kısa Zamanda Aktif Hale Gelir İnşaallah Teşekkürler...
08 Mayıs 2008, 01.36
ya tamam iyi hosda smsle katilmakda neymis yurt  disinda olanlar var bu ssiteye surekli giren mesela ben:D biz nolucaz zac
08 Mayıs 2008, 04.52
Beni yenebilen rakipler cıkabilecekmi onu bılemem ama.umarım bir an önce faliyette gecer.
08 Mayıs 2008, 07.51

Çok güzel bir düşünce bu sizi tebrik ederim.Burası şuan 2 ci en iyi oyun sitesi ama inanıyorumki çok kısa zamanda 1 numara olacaktır.Başarılarınızın devamı dilerken ,hepinize bol kazançlar dilerim...

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın