gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Hayat

20 Mayıs 2008, 02.14
A- A+
Hayat ileriye bakarak yaşanır geriye bakarak anlaşılır derler. Anne olunca annemizi anlarız ama anne olunca nedense çocuklarımızı anlayamayız. Yada anlasakta o koruma içgüdüsünden dolayı kabullenemeyiz. Büyümesini isteriz ama bizden kopmasından korkarız. Oysa ne çok özgürlük isterdik gençken baskılardan nefret ederdik. Ve nedense derdik hep arkadaşlarımıza dikkat edin derlerdi. Üfff yine haklı çıktılar. Bir annenin içtenliğini ve katıksız sevgisini hiçbirzaman hiç kimsede bulamıyorsun.

YORUMLAR

02 Şubat 2010, 20.23
doğanın İnsan ve hayvanlara vermiş olduğu  bu muazzam  koruma içgüdüsü olmasaydı, ne İnsanın  nede  hayvan  soyunun  devamı nümkün  olamazdı. Bu  bütün canlılara  YÜCE  ALLAHIN bir lütfüdür.  Bireyler  bu ve bunun gibi  verilmiş olanları şöyle kısa bir süre  düşünürler  ise, dÜNYA ya gelebilenlerin  ne kadar şanslı  kişiler olduklarını anlamaları yeter de artar diye düşünüyorum.                        
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın