gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.
zac

zac

BLOG

Turnuva Çok Yakında

30 Mayıs 2008, 16.36
A- A+

Turnuva'da testin sonuna doğru yaklaşıyoruz. Peki turnuva'ya katılarak neler kazanacaksınız biliyor musunuz?

Detaya geçmeden önce, genelde yazı uzun bulunduğudan çoğu kişi devamını okumuyor, önemli bir kaç noktaya başta değineyim.

Mevcut düzenlenen turnuva ve bulunduğunuz turlar test amaçlıdır, gerçek turnuvaya geçişte hepsi silinecektir. Fakat gördüğüm kadarı ile, 6. seviyeye 4 kişiden daha fazla kişi ulaşmış, bu kişiler kendi aralarında maç yapmaları durumunda, 7. seviyeye çıkan (ki 8'i görmek zor test bitene kadar) bizden 1 aylık elit kazanacak.

Diğer bir nokta, katılımın sms ile olması. Katılım ücreti yurt içi operatörler için 4SMS / 8KNTR olacak. Her SMS ile sadece bir hak alınabilir ve elenilmesi durumunda bu hak yanar. Nasıl başvurulacağını, test bittikten sonra duyuracağız.

Hangi operatörlerden katılabileceğinize gelince başlangıçta Turkcell ve Vodafone Türkiye. KktCell ile katılımı, daha sonra etkin hale getireceğiz. Maalesef, başlangıçta Avea hatları destekleyemeyeceğiz ama bu konuda çalışmalarımız devam ediyor ve bu yavaşlık da bizden kaynaklanmıyor. Yurt dışında yaşayanlar için ise bir çözümümüz yok, çünkü, yurt dışında yaşayanlar çok çeşitli ülkelere dağılmış durumdalar. En çok katılımın olduğu ülkeler için bile bu çalışmayı şu anda yapmamız imkansız görünüyor çünkü, hem bir çok operatör ile alt yapı çalışması yapmamız, hem de yeterince katılımı garantilememiz gerekir ki kısa numara masraflarını çıkarıp gelen paradan ödül verebilelim. Ama isteyenler, yurt içindeki tanıdıkları vasıtaları ile katılabilirler.

Turnuva başlangıçta sadece OKEY'de olacak. Diğer oyunlarda yapmayı düşündüğümüzde zaten bilginiz olur. Okey turnuvaları, eşsiz-renksiz-göstergesiz-süreli olacak. Oyunlarda, normal ya da çift bitilebilir ama okey atmanın ya da çift bitmenin bir avantajı yoktur, önemli olan alınan el sayısıdır. 4. tur ve daha aşağı turlarda oyunlarda 2 el kazanan tur atlar, diğerleri elenir, 5. tur ve sonrasında ise, 3 el kazanan tur atlar diğerleri elenir. Turnuva oyunlarında, oyun başladıktan sonra özeller otomatik kapanır.

Turnuva'ya başvuran üyelerimiz Turnuva Şartlarını kabul etmiş sayılırlar. Bu nedenle, turnuva şartlarını lütfen yardım sayfamızdan okuyunuz. Önemli maddelerden bir tanesi: "Turnuva oyunlarında, her oyuncu oynadığı kişileri, masada oturduğu yeri kendisi seçtiğinden, yenilmesi durumunda diğer oyuncuların hile yaptığını iddia edemez. Oyuncular, rakiplerinden şüpheleniyorlarsa, ya onlarla oynamamalı ya da masada oyuna başlamadan yer değiştirmeyi önermelidirler. Bu nedenle, hile iddiası ile yenildiğini belirten oyunculara kayıt ücreti iade edilmez."

4. turdan itibaren ise ödüllerimiz olacak. Üye ister bir sonraki turun ödülü için turnuvaya devam edebilir, ya da bulunduğu turu ödüle çevirerek turnuvadan çekilebilir. Başlangıçta düşündüğümüz ödüller şu şekilde.

4.tur: 50 Kontör
5.tur: 200 kontör
6.tur: MP3 çalar
7.tur: Cep telefonu
8.tur: LCD TV ya da dizüstü bilgisayar
9.tur: LCD TV + Profesyonel ev tiyatrosu ya da 7000YTL'lik hediye çeki
10.tur: Araba (Fiesta, Corsa gibi ya da diğer markaların benzer serisi)

5. turdan sonra elenen üyelerimizi de eli boş döndürmüyoruz. 5. tur ve üstünde elenen oyuncular, bir önceki turun hediyesini kazanıyorlar. Örneğin, 8. turda olan 4 kişi 9. tur için oyun oynadığında, tur atlayan 9. tur hediyesini almaya hak kazanırken, elenenler de 7. tur hediyesini almaya hak kazanıyorlar (yani cep telefonu).

Ödüllere ek olarak, Okey turnuvası için 6. seviye ve sonrasında tur atlayan oyuncuya, geçtiği tura göre ödül puan da verilecek. 6. tura geçen oyuncu 100, 7. tura gecen oyuncu 200, 8. tura geçen oyuncu 500, 9. tura geçen oyuncu 1000 ve 10. tura geçen oyuncu da 5000 ödül puan kazanacak. İlerki turlarda elenmeleri durumunda ya da bu turlarda elenenlerden ise puan düşülmeyecek.

Turnuva aktif olduğunda, BÜTÜN üyelerimizin yani HEPİNİZİN nasıl katılacağını siteden duyuracağız.

YORUMLAR

20 Mayıs 2008, 17.57

kankimi kapıp gelmek lazım demek ki  turnuvalara ....  ödüller bizim demektir :)))   nihayet turnuvalar başlıyorrrrrr...........

 

20 Mayıs 2008, 18.02
Hayırlı olsun zac. İnşallah zevkli bir turnuva olur.
20 Mayıs 2008, 20.21

Begenmedimmm mmm

Ya keskem olmasa bu turnuva ben hiç sevmedim,ama belliki yapılacak dilegim şu(umarım gerekli ilgiyi görmez ve hemencik geri cekilir bu turnuva)

20 Mayıs 2008, 20.59
test turnuvasına katılırken net bağlantısı ya da elektrik kesintisine uğrayarak düşenler geri salona dönemezse ne olacak durumları,  yenilmiş mi sayılacaklar???
20 Mayıs 2008, 21.02
ya birde turnuva dışımda eşli ihale yapsanız ne güzel olur
20 Mayıs 2008, 21.15
turnuvaya kimler katılabilecek ben aradım göremedim teşekkürler
20 Mayıs 2008, 22.23
tskler cok guzel dusunmusunuz umarimm hak eden alir ediyeleri mesala ben bilgisayir alsam ne guzel olur:)) saka bir yana böyle bir turnava yaptiniz icin tsk ederimmm ama gine yenilce bekleme olmasinn:)))))
20 Mayıs 2008, 22.41
Yine Yurt Disindakilere üvey evlat muamelesi :( :(
20 Mayıs 2008, 22.46

Test turnuva çok zevkli geçti.A ma özellerin kapatılması çözüm değil ,msn var çünkü.Bundada sizin yapacağınız bişi yok zaten onların vicdanına kalmış....İnşallah hakeden kazanır.

 

20 Mayıs 2008, 23.10
hile zor gibi görünüyor ama yurdum insanı bununda bir yolunu bulur :) sonuna kadar güveniyorum sizlere kolay gelsin :)))
21 Mayıs 2008, 01.06
Hilenin neresi zor, ben yolunu buldum bile:p Ben yöneticilere ve Türk insanin kivrak zekasina güveniyorum.Kiyasiya bir catisma yasanir:)) Akil yarisida denebilir.Cünkü ucunda güzel hediyeler var;)
21 Mayıs 2008, 03.25
İyi hoşda turnuvaya katılım sms ileymiş.. Ama kaç kontura yada sms e mal olacak o hiç yazılmamış..
21 Mayıs 2008, 03.49
bence turnuvalarda hile olmamasının tek yolu bütün oyunların eşli olmasıdır,hoş herkes kendine oyunlardada hile yapılacaksa ödül paylaşımında kavga çıkmıyacağını kimse garanti edemez:)))))))))
21 Mayıs 2008, 03.54
harıka tam ıstedım gıbı buyuk odulu benkazanıcam :)
21 Mayıs 2008, 07.44
katılanlara basarılar dilerimmmmm
21 Mayıs 2008, 09.06
3. turda yenilen oyuncu 2. turdanmı başlayacak yoksa yeniden sms ile hak alıp 1. turdan mı başlayacak ?
21 Mayıs 2008, 10.03
Niye soru soruyorsunuz ki? Ne de olsa okumuyorsunuz. Sorduğunuz soruların tüm cevapları, yukarıdaki yazıda ve yukarıdaki yazıda link verilen Turnuva Şartlarında yazıyor.
21 Mayıs 2008, 10.22
çok güzel hazırlanmış mükemmellllll   bu şartlarda birincilik benim demek)))  şimdiden ikinci  olan oyuncuyu kutlarım)))
21 Mayıs 2008, 10.36

merhaba sevgili zac;

ben saatler konusunda bır acıklama  goremedım. mumkunse hangı saatler arasında olacagını oğrenebılırmıyım...

en kısa zamanda kıng turnuvaları olmasını dılıyorum...tesekkürler..

21 Mayıs 2008, 10.58
Turnuva şartları 2. madde:

Turnuva oyunları, GamYun.Net tarafından belirtilen salonlarda günün herhangi bir saatinde, aynı seviyede bulunan oyuncuların anlaşarak oyuna başlamaları ile oynanır. Oyuncular, kendi seviyesindeki oyuncuları kendileri bulmak zorundadırlar.
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın