gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

güzelbirşeyler yazmak

12 Nisan 2006, 21.48
A- A+

Arkadaşlar merhaba şu cafcaflı yazılara baktım da kimse kendisinden birşeyler yazmamış  herkes bulmuş internetten güzel sözler yazmış döktürmüş. tabi döktürmüşse kopyala yapıştır denen bişey var dimi. Belki hiç okunmadan bile yazılan şeyler vardır burda tahminimce. yeşillik olsun havasından .

Şu bayramlarda mübarek günlerde gönderilen mesajlar gibi aslında çok şey anlatıyor. ama aslında içi boş. aaa bayram gelmiş şurdan güzel bi bayram sözü bulalım!! nerden!! internetten indiriver canım sonra gönder gitsin maksat yeşillik olsun.

Hemen söyleyim kesinlikle cvp yazmıyorum bu gibi msj lara , şunu yazmak bile yeter inanın ((kardeşim mübarek ramazan bayramını kutluyorum. senin, eşin hatice'nin ve dünyalar güzeli kızınızın görüşmek üzere... ))

ama hayır çünkü burda herkese gönderilecek msj lar yok. ad gireceksin ayrı ayrı isim yazacaksın ..gerek yok kardeşim gönderme!!

Burda yazılanlara baktım da birçoğu bu mantıkla yazılmış ..yazın gitsin ama biraz içinizden gelsin ....

YORUMLAR

07 Mart 2010, 09.46
bütün bayanlarin dünya kadinlar günü kutlu osun
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın