gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

GENÇLİK AŞKI

27 Mayıs 2008, 11.45
A- A+

GENÇLİK AŞKI

 

Bundan hayli uzunca zamandı sanırım...!Daha çocukluğu yeni geride  bırakmış, gençlik merdivenlerinin adımlarını heyecanlı bir şekilde  koşarak tırmanmıştım.

 

Babamı çocuk yaşta kaybetmiş olmanın acısı beni sadece derslerime başbaşa bırakmış,önce orta okulda yükselen başarı grafiğim daha sonraları ülkemizin iyi bir üniversitesinde burs kazanmama sebep olmuştu.Bu benden daha çok garip annemi sevindirdi.Nasıl sevinmesin ki hayaliydi hep,işte hayali gerçek olucaktı.Koşup bir solukta can dostumuz dediğimiz komşu amcamız vardı o vakit (rahmetli oldu) Rasim Amcalar onlara haber verdi.Oğlunun burs kazandığını,o da beni o yaz söz verdi birlikte ailesiyle Bodrum'a tatile götürmeye...Aman yarabbim hayatımda o yaşıma kadar tatil nedir bilmeyen bennnn ne yaparım oralarda,nasıl davranacağımı bile bilemem,üstüme ne giyerim....

 

Neyse gün geldi gittik...

 

Bodrum o zamanlar bu kadar keşfedilmemiş,daha çok pansiyon ya da motel tarzı oteller,öyle önceden rezervasyona gerek yok hani..Derken güzel bir pansiyona yerleştik,deniz kıyısında uzun kumsalı olan bir yerdi.Üzerimde ölen babamın pantolonunu kesip şort yapmıştı anam,yoksulluk işte...Hayatımda unutamam o tatilimi...Nasıl unutur ki çok güzel bir kızla tanışmıştım üstümdeki kıyafetlere bakıp yüz vermedi o zaman bana.Rasim Amcaların akrabasıydı.

 

Aradan yıllar geçti,aynı bayanı gördüm dün akşam benim nickime benzemiş sersem,keşke insanın kıyafetine önem vermeseydi, ben şimdi dünyanın tüm markalarını giyebiliyorum,dünyanın her yerine tatile de gidebiliyorum,o benim giydiğim şortu bile arıyor yazık çok üzüldüm.Utanmasam yardım etmek isterdim.

YORUMLAR

27 Mayıs 2008, 11.53

yoruma bile gerek yok .öyle gerçek ,öyle güzel,öyle  bi yaşam dersi tadında ,şeker tadında bi yazı ki......sadece içtenliğinizi kutlamak istedim...ye kürküm ye** masallarıyla büyüyen bzlerin anlayabileceği,ama bi gün tüm insanların anlayabileğini ummaktan başka ne yapabilir ki..ellerinize sağlık......sevgiler.....

27 Mayıs 2008, 18.36

Harika bir blog. Bir dostum özellikle okumamı istedi bu yaznızı. Haklıymış sağ olsun.

Sayın fosil61, hayat malumunuz bir sınav. Kötü durumlarda olucaktır. Sevidklerimizi kaybedeceğizdir, parasızlık çekeceğizdir. Bu bir sınavdır. Ama asıl zor olan sınav bollukla sınava tabi olmaktır. Eminim yazınızı okuyan biri ilk aşka odaklanacaktır. Ama beni babasızlığılınız, yoksulluğa meydan okuyuşunuz çok ama çok etkiledi...Her daim mutluluklar, sağlık ve iman nasip etsin Yüce YARADAN..

Kalın sağlıcakla.. TuRK..

27 Mayıs 2008, 19.10
  Gençlik aşkınız gözlerimi doldurdu ne yalan söyliyim ama ben sizin yazılarınızı zevkle okurdum şimdi karşıma kımşunuz Rasım Amcanızın akrabası çıkınca acaba yanlış mı okuyorum dedim,gözlüklerimi taktım bir daha okudum.Meğerse doğru okumuşum,bozuk olan gözlerim değilmiş dedim. 
27 Mayıs 2008, 19.18
Beni nasıl duygulandırdınız size nasıl anlatacağımı bilemiyorum.Kelimeler kifayetsiz kaldı bir anda,keşke okumaz olsaydım dedim,nerden okudum hay allah.Bir de güzel yazmışsınız olmaz böyle şey,nerdeyse aşkınız roman olurmuş.Gerçekten üzüldüm,şimdi çok pişman olmuştur ama geçmişler olaaaa :))
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın