gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Mekan ve İnsan

29 Mayıs 2008, 20.54
A- A+
Hayatımızdaki birçok güzellik elimizden, avucumuzdan kayarken biz onların gittiğinin bile farkında olmayız. Zaman, mekan ve insan… Bir dalga gibi sahillerimize vuran tüm güzellikler, bir köpük izi bırakacak kadar kalır ve çekilir kendi sonsuzluğuna, biz onlarla vedalaşmadan. Yokluklarını hissetmeye başladığımızda artık çok ama çok geç olmuştur. Son replik söylenmiş, kadife perde yukarıdan aşağı inmiş, oyun bitmiştir. Bizi izleyen bir çift gözden başka bir seyircimiz de yoktur.
Bizden tüm gidenler; mevsimler, zaman, mekan ve insan… Bize emanet verilmiş tüm güzellikler… Biri gelirken peşi sıra diğeri kaybolur hayatımızdan. Evimizi şenlendiren kısa soluklu konukluklar gibi, boş olan odalarını fark ettiğimizde burkulur yüreklerimiz. Bu fark ediş anında yaşadığımız pişmanlığı yaşamamak için hayatımızda ne varsa içimize sindire sindire yaşayalım ne dersiniz? Bütün her şeyi; mevsimi, zamanı, mekanı ve insanı

YORUMLAR


Henüz yorum yapılmamış :( Yazık ama blog sahibi senin yorumunu bekliyor olabilir

Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın