gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

İmkanSIZIM_ * BENiM BABAM

10 Eylül 2008, 11.51
A- A+

Baba kelimesi 8 yaşındayken sadece bir kelimeden ibaretti benim için taki bir ramazan bayramının 2.gecesi babamı kaybedene kadar ..O büyük dev bir çınardı bizlerde ona yaslanmış gölgesinde olanlardık.O bir barınaktı bizim için ve o barınak artık yok..

--Ne kadar çok özledim anlatamam burnumda tütüyor ;yüzü;sesi;kokusu hiç silinmedi aklımdan özledikçe bakıyorum duvarda asılı resmine o bile artık teselli etmez oldu beni .Çoğu zaman ağlıyorum sesizce kimselere göstermeden ;Şimdi diyorum yanımda olsaydı gözlerimden süzülen yaşları elleriyle silseydi boynuna sarılsaydım doyasıya koklasaydım yeniden. Bu kadar erken mi gitmeliydi diyorum bazen isyan ediyorum; isyan  etmek istemiyorum kendimi genede bu düşünceden alamıyorum.. Telli duvaklı gelin olduğumu torunlarını görseydi onlarla çocuklaşıp gönlünce oynasaydı  ahh ahhh

Keşkeleri hiç sevmedim keşkelerle yaşamadım da fakat Babammm gelince aklıma keşkeden alamıyorum kendimi ..KEŞKE Bir dilek hakkım olsaydı ne çocuk olup oyuncaklarla oynamayı ;ne çok sengin olup herşeye sahip olmayı ne çok sağlıklı olup yıllarca yaşamayı ne de ne de ne de.... sadece ve sadece  bir bayram sabahında babamla olmayı o benim gözlerimden ben onun öpülesi ellerinden doyasıya öpmeyi dilerdim ..----Babam gitti gideli sevmiyorum eskisi kadar bayramları ;yalan değil kıskanıyorum da bayram sabahı babalarıyla olanları..en çok da babalar günün de babasına ne hediye alacağını birbilerine sorup konuşanları  ..O gün kahroluyorum ve ben her babalar günüde çiçeklerimi alıp dualarımla yanında oluyorum sadece ....keşke diyorum bu bayram başka bir hediye alabilseydim verebilseydim keşke küçük olmuş ;büyük olmuş deseydin değiştirmek için uğraşlar verseydim :(:( ....

Gelir diye yıllarca bekledim ;bekledik  gelmedi ,gelemedi.Özledim;özlendi ;özledik ..

SENİ ÇOK SEVİYORUM BABACIĞIM.MEKANIN CENNET OLSUN.

-----BABANIZI SEVİYOR MUSUNUZ ? ONA GERÇEKTEN SAYGI GÖSTERİP SAHİPLENİYOR MUSUNUZ ? ---PEK TABİ SEVİYORSUNUZ  BİRKEZ DE BENİM İÇİN SÖYLEYİN BABANIZA ONU NE KADAR ÇOK SEVDİĞİNİZİ GEÇ KALMADAN ...ÇOK ŞANSLISINIZ .

Saygılarımla;

İmkanSIZIM (İmkansızlığım ona gidememek onun gelememesi SIZILARIM ONSUZLUĞUN TAMAMI .)

 

 

 

 

 

YORUMLAR

10 Eylül 2010, 19.03
çok güzel yazmıssın gercekten duygulandım çok güzel
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın