gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.
zac

zac

BLOG

Çalınan Rumuzlar

20 Ekim 2008, 14.18
A- A+
Bugün siteye adım atmamla birlikte, rumuzum çalındı diye bir çok elit üye geldi. Eee, peki "Nasıl çalındı?" diyorum, "Arkadaşımdı, güveniyordum, şifreyi değiştirmiş...". Ya da, sanal sevgili olanlar, elit hediye ediyor sevgilisine. İki gün sonra araları bozulduğunda, "Eee, üyeliğim çalındı".

Biz demiyor muyuz kimseye şifre bilgilerinizi vermeyin diye. Kimse deyince, yöneticiler, arkadaşlar ya da sevgililer istisna mı oluyor da veriyorsunuz? Siz hem kendiniz veriyorsunuz, hem de çalındı diye bize geliyorsunuz. Bu çalınma değil, sizin başka birisine üyeliğinizi hediye etmenizdir, ama biz de sizin, verdiğiniz hediyeleri daha sonra geri almak istemenizden dolayı, bunlara zaman ayırmalı mıyız? Ayırmamalıyız... Tam kararınızı verin, ondan sonra hediye edin.

Biliyorum, yine beni dinlemeyeceksiniz, şifrelerinizi vermeye devam edeceksiniz. Eğer verecekseniz, en azından kendi imkânlarınızla geri almayı garanti edin. Bunu da cep abone olarak yapabilirsiniz. En azından, bilgilerinizi verdiğiniz dönemde, cep aboneliğinizi aktif hale getirin ki, üyeliğiniz çalınmasın.

Cep abonesi olan üyelerimiz, SIFRE yazip 2899a yollayarak, abone oldukları üyeliklerin rumuz ve şifre bilgilerinin telefonlarına gelmesini sağlayabilirler. Nasıl cep abone olacağınız hakkında bilgi için ise buraya tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR

20 Ekim 2008, 15.14
Çok haklısın Zac. Sanal çakallarla dolu.Herkes uyanık olsun abi.Rumuz çalınmasını bende çok duyuyorum.Gerçek hayatta bile kimseye güvenilemezken burda 2 günde tanıdığın birine nasıl güvenebilirsin.Dediğin gibi sanal sevgili olunuyor ve de o SEVGİLİYE nedense çok güveniliyor.Biraz mantıklı ve uyanık olmakta fayda var.
20 Ekim 2008, 16.13
Zac. Şifresini veren sonucuna katlanır... Vermesinler boşver, sen bak kendi işine..
20 Ekim 2008, 16.15
Rumuz çalınmalarının aynı güne isabet etmesi ilginç.
20 Ekim 2008, 16.21
cok haklısın zac.kendi düşen aglamaz derler kendi şifrelerini verenlerde öyle yapmalı daha tam tanımadan neden şifrelerini verirler bunu anlamak cok zor
20 Ekim 2008, 17.23
Ben  hepinize katılmakla beraber  sadece şifresi çalınanın mağdur olmasına üzülüyorum. Güvenilip verilen şifrelerin üstüne yatanları  durdurmak için ,elit üyelerin elitlikleri bitene kadar mail adresi ve şifresi dondurulsa bu durumda çalınma ortadan kalkar. Ödeme yapanın hakkı korunmuş olur.Yönetiminde başı ağrımaz ,çalınma işlerine bir nokta konmuş olur.
20 Ekim 2008, 17.39
Peki, mail adreslerini caldirirlarsa ne olacak? Yine bize gelecekler...
20 Ekim 2008, 17.39
tanımadığın(adama yada kadına)zaten aşkım diyosunuz,peki yuzunu bile gormediğin birine nası sifrenizi verebilirsiniz,siteden fotoğrafını gorunce yıldırım askına tutulmadınız heralde:)arkadaşlar lutfen bu tur sacma olaylarda yetkilileri suclamayın ilgilenmek zorundasınız demeyin uye olurken yetkiliye bile sifreni verme diyorlar siz gidip sanal sewgilinize verionuz allah mesut etsin sizi sanal sevgililerinizle ne diim:)
20 Ekim 2008, 17.42
Mail adresi onların sorunu olacak. En azından ödedikleri elit parası ne kendine nede başkasına yar olacak.
20 Ekim 2008, 17.48
Mail'i calan birinin, elit uyeligi kullanmasina engel olacak sey ne? Adam zaten maile bilgileri isteyip, uyeligi de istedigi gibi kullanabilir hale gelmiyor mu? Cevap: Geliyor...
20 Ekim 2008, 17.57
Zac evet geliyor.Lakin sizlere gelenler şifrem çalındı diye geliyolar. Şifreyi çalan zaten mail adresini değişiyor. Sizin anladığım kadarıyla ilgilendiğiniz şifre. Diğer kısımlarını elit olan düşünsün. Şifresine sahip çıkamıyorsa mailine sahip çıksın.
20 Ekim 2008, 20.45
sanal sevgilidemi oluuyormuşş....:::::::::::::::)))))) hey allahım
20 Ekim 2008, 20.49
haklı oldugunuz yanlar fazla ancak sevgılılerınden gectım bır kışi elit alıyor 15 kişi o nikle gırıp genel yazışmalar yapıyor,içlerınden bırı nikini çaldığında ise gene size geliyorlar.yada puan yapılması icin aynı nıkle bı cok kişi giriyorbu yıllardır böyle deişmedi deişmezde öncelikle kişilerin düşüncelerini değiştirmesi kendi önlemlerini kendileri alması gerekir
20 Ekim 2008, 21.03
hotmail uzantı maillere rumuz bilgileri gelmiyor ?
20 Ekim 2008, 21.16
aman kuzum millet sanal nişan dügün yapıyor arasında ne sevgilisievlenip boşanıyorlar allah akıl fikir versin bunlara
20 Ekim 2008, 21.24

Sifrenin kimseye verilmemesi konusunda cok haklisiniz... Ayni hatayi yaptim ama sifremi 5 senedir tanidigim arkadasima verdim .. ama Arkadasimin nikinin calindigini bilemedim.. caldigi nikle benim sifremi isdedi YOK diyemedim 5 senelik dostuma... Ama dostumun nikini kulllanan hirsizdi bilemedim smile Resmi  bayramda calindi nikim  yasadigim en berbat bayramdi evde cenaze var gibi :)))

Nikimi cok tesekkür ediyorumm ne desem az  nattyy  vede zac aaa yardimci oldular... ama Sifremi artik  bir Allahin kuluna vermem  nikim benim icin önemli...:)))

Tekrar tesekürlerr zac ve nattyy smile Resmi

Birdaha olmayacak Akillanmis useriniz smile Resmi

20 Ekim 2008, 22.17
burası sanal ama her pc nin arkasında canlı onu kullanan canlı canlı bir insan var.erkek kadın insan yani sanal dye  herkes istedğini yapma herşeyi kötüye kullanma hakkına sahipmi.oyunlarda görüyoruz.hemen 2 kelımeyle karekterlerini belli ediyorlar.eğer gerçekten insanoğlu insansa oyular bile çok zevkli oluyor.yani doğru dürüst insan kendini heryerde belli eder......
21 Ekim 2008, 00.04
reklamın iyisi kötüsü olmaz  :D
21 Ekim 2008, 01.14
şifreyi yönetici dahil kimseye vermeyin diyorsunuz fakat turnuva oyunlarında hak elde edebilmek için TOKEY RUMUZ ŞİFRE yazıp yollamamızı istiyorsunuz şifre neden isteniyor anlam veremedim.sırf bu yüzden turnuvaya girmeye çekiniyorum.bilginize...
21 Ekim 2008, 02.51

Sanal alem diyoruz ama bazen öyle sacma gercekler oluyorki sasip kaliyoruz.En iyisi oyunu oynayip bir merhaba deyip cikmak.Insanlar karsi karsiya gelip konustuklari ölcüp tarttiklari insanlardan bile tabiri caizse kazik yiyorken nasil oluyorda sifreler veriliyor ben anlamis degilim.

Huzurlu yasamak ve mutsuz olmamak icin biraz ama sadece biraz DIKKAT

21 Ekim 2008, 11.08
TOKEY RUMUZ SIFRE yazmaniz gerekiyor, cunku mesaji yollayan kim kesin olarak bilmemiz gerekiyor, yoksa kimin aldigini nerden bilecegiz.

Peki neden sadece rumuz degil? Cunku cok fazla hata yapiyorsunuz. Ornegin, "ali" ve "ALI" arasinda cok fark var, birisi İ digeri I, ama uyelerimiz bunlara dikkat etmiyorlar. Bu cok basit bir ornek, bu sekilde hata yapilan hatta icinde Turkce'ye ozel karakter olmayan rumuzlar da var ve bu sekilde hatali bir suru mesaj geliyor. Uye sayimizin 2.5Milyonu gectigini dusunursek, nerede ise salladiginiz her rumuzun bile gercek bir uyelige denk gelme ihtimali var. Bu nedenle, yanlislik olmasini onlemek icin, hem rumuz ve hem sifreye ihtiyac duyuluyor. Her ikisi birlikte oldugunda, hatali yazsaniz dahi, baskasinin uyeligine denk gelme ihtimali yok denecek kadar az.

Peki, SMS yolu ile yolladiginiz SMS'leri kim goruyor? Kimse. Sadece bilgisayarlar. 2008 yilinda, bilgisayarlardan da endise etmenize gerek yok, belki 2208 olsa, bilgisayar guven olmaz, bu aletler uyeligi calabilir diyebilirdiniz...
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın