gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

DÖNÜM NOKTASI

01 Aralık 2008, 13.25
A- A+

Hepimizin Yaşantısın”Dönüm noktası” olarak adlandırdığımız anlar vardır.Bu dönüm noktası; yaşadığımız korkunç bir kaza, karşılaştığımız üzücü olay, aldığımız önemli bir karar veya bunlara zemin hazırlayan bir gezi, bir toplantı, bir eğitim ,bir görüşme, veya sıcacık özlem olabilir.

            Şunu çok iyi biliyoruz ki; insan ömrü çok kısa ve yapılacak pek çok şey var.ancak kişinin her alanda bilgili, uzman , başarılı olması mümkün değil, işte bu karmaşık yaşam içerisinde bütün sorunları birden çözmenin hayalini kurmak yerine, geleceğe yönelik kalıcı sistemlerin oluşturulması için caba harcamak bu gün için verilecek en güzel bir duygu ve hizmet olmalı. Bütün bu çabalar bilgi, teknoloji bunların geliştirilmesi için yapılan araştırmalar, gözlemler, insan faktörünün daha mutlu olması  ve bizden sonra gelecek jenerasyona hazırlık yapmak için duyulan en güzel haz olsa gerek.Bizleri mutlu eden her buluş, her yeni ürün , her  hizmet, yaşamı daha kolay kılıyor. Millet olarak  bizler sahandaki son lokmayı gizlice birbirinin önüne iten bir anlayışın yetiştirdiği özel insanlarız. Mutluluk adına tabiî ki.

 

            Yaşam ile ölüm arasındaki ince çizgiyi çok daha derin hissetmek, sağlıklı yaşam ile en yakındakilerle mutlu olmanın önemini fark etmek, mutluluğun en büyük olanı; paylaşım,dayanışma, saygı, sevgi , özlem, hoşgörülü , yalansız ve dümensiz bir ortamda  geleceğe yönelik kalıcı başarıların ilk adımları hep bu döneme denk gelir. Eğerki mutlu olmak istiyorsanız , başkalarını kandırayım derken kendinizi kandırarak komik bir ortama düşmeden ve  Kişisel hırs ve beklentileri başkalarını üzmeyecek noktada sınırlayan, başarılı ve kazancı mutluğu sevinci, herkesle paylaşan, birlikte üzülen ve birlikte sevinen bir anlayış , bizleri ve bizim gibi düşünenleri çok daha güçlü kılacaktır eminim.

                    Sevgiyle kalın.

YORUMLAR

04 Aralık 2008, 09.48
katılmamak elde değil yaşantımıza hergün yeni bir buluş teknolojide hergün yeni bir sistem girerek yaşam kalitemizi dahada güzelleştiriyor.Mutluluk hepimiz için  ama birilerini ezmeden kıskanmadan olması gerektiğini inanıyorum.Fazla hırs adama hasta eder.tşkler roseangel
04 Aralık 2008, 15.42
tamamen katılıyorum......................
04 Aralık 2008, 17.10
'' Dönüm noktası ''da yaşanan olayalar çok ; yaz yaz bitmez..her olay yaşanır .. kalıcıdır tabiki .. teknoloji ilerledikçe .. bizlerde mutlu olalım .. cümle alem ... daha başka yorumların varmı .. .. mutlu kal
05 Aralık 2008, 10.12

Güzel bir paylaşım,tebrik ve teşekkür ederim....

Hayatımızdaki dönüm noktaları bizi ölüme yakınlaştırabilir ama ölümden uzaklaştırmaz.
en iyisi, her gün doğumunu dönüm noktasi olarak kabul edip yaşadığımız anın tadını çıkarmak.

Sağlıklı,huzurlu,mutlu günler diliyorum..

 

10 Aralık 2008, 01.39
KATILMAMAK MÜMKÜN DEĞİL TEŞEKKÜRLER
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın