gamyun.net'i doğru görüntüleyebilmek için tarayıcını güncellemelisin, güncelleyemiyorsan başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsin.

BLOG

Ailenizin Kıymetini Biliniz...

07 Aralık 2008, 17.33
A- A+
Bayram ve Böyle Önemli Günlerin kıymetini A ilenizle KUTlayın ve önemli oldugunu Lütfen UNUTMAYIN....Benim babamsız 2. senem bu VE inanın Onun o telaşlı hallerini Erkenden giyinip hazırlanması ve Kalkın hadi misafir Gelir bu ne uyuması deyipte Bagırmasını Özledim hayatımda...BİR kez bayramı ailemsiz gecirmiştim keşke gecirmeseydimde Babamın o mahsun sesini duymasaydım hala kulaklarımda KIZIM bizi mahsun bıraktın burda DEmesini hala unutamadım..Ah Baban keşke yaşasaydında SEN bagırsaydın azarlasaydın..LÜTFEN ailenizle olun inanaın sonradan çok Özleniyorlar..tüm gamyun ailesinin Bayramı mübarek olsun ÖZELLİKLE siz yönetimde bulunan rost mayadrom fındıkkurdu felix ve unuttuklarım özür.....NİCE bayramlara ailenizle VE EKSİK olan Ailemle mutlu bayramlar...Sevgiyle Kalın..

YORUMLAR

07 Aralık 2008, 22.31
evet arkadasım hakılısın..
08 Aralık 2008, 09.40
Bugün Kurban Bayramı, kurbanlar kesilecek sevap niyetiyle etler dağıtılacak herkese. Yürekler bir olacak gönüllere kilitlenecek. Gökler rahmet bereketiyle yağmurlar boşaltacak yeryüzüne. Bugün hepimizin yüreği şenlenip bayram sevinciyle coşacak. Hepimizin Kurban Bayramı kutlu olsun.
Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir. Kestiğiniz kurban ve dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Kurban Bayramınız mübarek olsun.
Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın Rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan Kurban Bayramınız mübarek olsun.
Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın!
Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun! Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin.
 Mekanın cennet, yuvan huzurlu, kalbin Allah ile Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz.
Söz: Nimetlerin en iyisi çalışarak kazanılan, arkadaşların en iyisi de Allahı hatırlatandır. Kurban Bayramınız Mübarek olsun…
Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki duaların kabul, Kurban Bayramın mübarek olsun…
Bu mutlu günde, güzel insanlara, özel insanlara, hani vazgeçemediklerimize, sevgilerimizi, saygılarımızı, dualarımızı gönderiyoruz. Her gününüz bir bayram olsun..
Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz.
Kurban Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katli, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun dilekleriyle...
08 Aralık 2008, 10.44
evet arkadaş san aktılıyorum aileniizn değerini bilin kaybedince anlıyosunuz bunu kaybetmeden bilin değerini benimde babmsız 3. bayramım v eonu çok özlüyorum aynen senin değin gibi bayram namazından gelenleri gördükce ağlıyorum herkes geliyor benim babam nerde öle işte herkese iy bayramalr diliyorum
08 Aralık 2008, 11.50
nihayet bir kişinin aklına geldi de yazdı.. teşekkürler yazı için . son derece doğru bir yorum...iyi bayramlar
08 Aralık 2008, 16.30

Ne yaparsanız yapın yaşadığınız zamanın kıymetini bilin..Ne gelecek kaygısı,ne geçmişin hüznü ile bu günlerinizi heba etmeyin..Gün gelip geçmekte,ömür tükenmektedir.Sevdiklerinizin.birlikte hayatınızı paylaştığınız ailenizin,arkadaşlarınızın kıymetini bilin.Onları özleyip arayacağınız günler geldiğnde en azından hafızalarınızda yaşanmış güzel anılarınız olsun..

Dün asla geri gelmeyecek ve yarın belki biz bu dünyada olmayacağız...!

İyi bayramlar,mutlu yarınlar....

08 Aralık 2008, 17.26
Sevdiklerinin kıymeti ayrı kalınca anlaşılır, Ben de 2 yıldır eğitim nedeniyle ailemden ayrıyım ve birlikteyken gitmek istemediğim evimi özlüyorum...
08 Aralık 2008, 20.02
herkesin bayramı mübarek olsun nice mutlu bayramlara.....
08 Aralık 2008, 22.38
yazın için tşklr...tüm gamyun ailesinin bayramı mübarek olsun...
10 Aralık 2008, 01.46
ALLAH KİMSEYİ AİLESİZ KOYMASIN ÇOK ACI
30 Mart 2010, 12.12

aılesız ınsan yapraksız agaca benzer her ruzgar estıkce savrulur uşur bende üşüyorum a

rkadaslar

09 Aralık 2011, 13.46
inanın çocukluğumu hatırlattınız bana çok güzel bir yazıydı rabbim kimseyi sevdiklerinden ayırmasın
Yorum yapabilmek için ÜYE GİRİŞİ yapmalısın